Dark Souls 3

poruka: 640
|
čitano: 91.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 3
4mal kaže...

poceo jucer igrat i presao dva bossa ,igra teska i zajebana za sada ali nedam se ja 

roka se u cf-u 4k/60p zakucano all max aa of 

Jel ima jos slobodnih radnih mijesta tamo di ti radis da si i ja jedan takav setup priustim?  Haha uzivaj, odlicna igra.

17 godina
Dark Souls 3

nema nazalost hehe...ti isto 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Btw jel ko probo ovo igrat sa steam controllerom? Ima li uopce tko taj kontroler, valja li ista?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Btw jel ko probo ovo igrat sa steam controllerom? Ima li uopce tko taj kontroler, valja li ista?

Igram ja, malo su cudne neke stvari ispočetka al brzo se navikne čovjek. Pogotovo kad pohvataš neke njegove napredne mogućnosti.

A čak i ako ti se ne da podešavati sam, i ko meni ti ne paše config koji je dao FROM, odabereš neki community setup koji je popularan i na konju si.

11 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Igram ja, malo su cudne neke stvari ispočetka al brzo se navikne čovjek. Pogotovo kad pohvataš neke njegove napredne mogućnosti.

A čak i ako ti se ne da podešavati sam, i ko meni ti ne paše config koji je dao FROM, odabereš neki community setup koji je popularan i na konju si.

Di se moze kupit kontroler kod nas?

17 godina
Dark Souls 3

nema kod nas samo iz vana nazalost 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Damn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Damn

Moj frend je prodavao par komada sve novo zapakirano,cak ih je dosta jeftino i davao oko 250kn mislim ako zelis provjerim ti i javim?

EDIT: sve je rasprodao nazalost...

I7 6700k Asus Maximus Hero VIII Gtx 980TI xtreme edition Gigabyte SSD Kingston 480gb HDD Seagate 2tb PSU: Evga Supernova 750w Ram: Avexxir DDR4 16gb 2400mhz Corsair 400C case Cooler Corsair H110i GTX
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 0:53 (Rei Ayanami).
11 godina
odjavljen
Rei Ayanami kaže...

EDIT: sve je rasprodao nazalost...

Kvragu!!!!! xD 

Hvala ti inace.

9 godina
Dark Souls 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 3

Sve to, na žalost, pada u vodu u online komponenti. Nikako da srete taj coop/pvp , stalno neki glitchevi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Sve to, na žalost, pada u vodu u online komponenti. Nikako da srete taj coop/pvp , stalno neki glitchevi.

Ja sam isto na PS4 kupio DS3: Unable to summon phantom Edition.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 9:56 (DeniZg).
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Konzolaši ne skidajte novi patch, izgleda da su zasrali pošteno igru sa 1.0.4

Vincent mothefuckin Vega
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dark Souls 3

http://www.ign.com/articles/2016/04/27/dark-souls-developer-already-working-on-new-ip

Mislim da je ovo jako dobra vijest. Bolje ovo nego da se ofuca franšiza... Nadam se nekom futurističkom setingu. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Meni je isto draze da rade nesto novo. Neka ostave Dark Souls iza sebe, bila je odlicna fransiza i neka ostane tako. Ali opet bih volio da naprave igru slicnu Bloodbornu i Souls igrama. Falilo bi mi da znam da nikad vise necu zaigrat nesto novo tome slicno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

E na to sam i mislio... Nešto sa souls mehanikom ali neki future/space setting. Sljedeći mjesec napokon i ja uzimam igru, poludio sam više lurkajući po ovoj temi.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 13:36 (skank666).
15 godina
Dark Souls 3

Realno ako i oni potpuno napuste ovaj koncept igre siguran sam da će se neki studio baciti na posao i pokušati napraviti nešto novo na provjerenom konceptu. Pitanje je samo koliko kvalitetno će to na kraju izgledati ali s obzirom na uspjeh DS i BB serijala iskreno se nadam da stižu i nove stvari u istom ruhu. Na kraju i ovaj DS3 treba prekopati i istražiti potpuno za što će trebati mjeseci vremena.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Lords of the Fallen je slicna igra, a opet potpuno drugacija i ni priblizno dobra kao ijedna From Softwerova igra. Ne zanimaju me tuđi pokusaji kopiranja ovih igara. Ispadnu okej, ali ni priblizno dobre kao ove.

0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

http://www.ign.com/articles/2016/04/27/dark-souls-developer-already-working-on-new-ip

Mislim da je ovo jako dobra vijest. Bolje ovo nego da se ofuca franšiza... Nadam se nekom futurističkom setingu. :D

Nesto poput Dead Spacea ali sa Dark Souls mehanikom bilo bi odlicno.

15 godina
walentkane kaže...
skank666 kaže...

Nesto poput Dead Spacea ali sa Dark Souls mehanikom bilo bi odlicno.

To bi bio DS u svemiru. Da bilo bi super ali tko na čemu oni sada rade, možda nema nikakve dodirne točke s ovime do sada.

live and let live
16 godina
Dark Souls 3

Ja samo znam da sve sa potpisom From Softwarea i Myazakia vrijedi probat, te imaju moje povjerenje i kupit ću i probat štogod izbace, dok god se drže kvalitete.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Ja samo znam da sve sa potpisom From Softwarea i Myazakia vrijedi probat, te imaju moje povjerenje i kupit ću i probat štogod izbace, dok god se drže kvalitete.

Jep, samo ipak bi mi bilo draze vidjet neku "Souls like" igru.

16 godina
Dark Souls 3

Jučer smo kolega sa foruma i ja konačno nabili dancer of Borean Valley... Težak boss, koliko god si dobar i koliko god paziš, naprosto kad te 2/3 njegovih poteza one-shota, pogotovo u fazi 2, to je problem. Kriv sam si i sam, iz razloga samo meni poznatih došao sam do njega kao lvl 37 (nisam koristio summon glitch na početku igre, sve legitimno igram), ali stvarno su tog bossa dobro odradili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Je, dancer je jako dobar, ali ne bih rekao da je nesto previse tezak, meni je trebalo 3 pokusaja da ga sredim, samo treba dobro timat rolling.

0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam već potrošio dvajst embera na tu dancericu i još uvijek ju nisam prošao. Po 3 u grupi i uvijek nas zabije. 

A ne vidim nigdje onog NPCa za summon, Swordmastera, iako sam ga ubio ranije.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 15:32 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Ja sam već potrošio dvajst embera na tu dancericu i još uvijek ju nisam prošao. Po 3 u grupi i uvijek nas zabije. 

Mene je doslovno oprala prvi put kad sam koristio shield. Poceo se kotrljat okolo naokolo da izbjegnem attacks i uspio ju killat bez neka velike muke nakon toga. 

16 godina
Dark Souls 3

Uspio si ju jednom ubit u relativno povoljnim uvjetima.

Prvo puno manje HPa ima kad si solo, kad vas je 3 puno više HPa ima, a ne radiš joj puno brže dmg jer može u svakom trenu svu trojicu ubit, pa svi paze.

Mene ako graba to je one-shot kill, jedino kad sam solo ostanem doslovce na 20ak HPa.

Kad krene "plesat" u drugoj fazi, nema tog shielda ili rolla koji će te spasit, naprosto njena animacija napada traje predugo, prati te i ako nisi uspio odmah odmaknut, to je više-manje smrt. Tu se uz lamatanje nekih 1ak poteza zaredom i brzo kreće po dvorani, te mijenja smjerove.

Recimo, prvi put sam pokušao "slučajno", summonao sam žutog lika nakon što sam ubio Yhorna i bio summonan tamo, te prišao oltaru. Doveli smo je na 5%, zatim je zaplesala i ubila obojicu u razmaku 3 sekunde. Nakon toga sam potrošio 20ak embera u solo i grupnim pokušajima, da bi se zadnji pokušaj sa kolegom sa foruma sveo na to da je jednom lupila mene, jer nije radila nikakve posebne pokrete, neočekivane poteze i slično, niti one koji se teško dodgaju ili jedva prežive.

Sreća kod nje je jedina presudan faktor kakve pokrete će radit, koga targetat itd. Da je toliko lagan boss ne bih od 15ak pokušaja pomaganja drugima u partyu od na 3 SVI završili neuspješno, mahm tako da je umiro host, sva trojica i slično. Nisam uglavnom umiro prvi i uglavnom bi nas u jednom potezu ubila po 2-3... Ne vjerujem da su baš svi bili noobovi, večina ljudi koje sam ja summonao su umrli davno prije mene, a solo nisam uspio dovršit. Ili još gore nisu/nismo uspjeli uć kao phantomi nakon što je fight započeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Moje taktike za svakog bossa su da tezina itema nije preko 30%, nikada block, nema smilsa jer ti drain svu staminu pa onda nemzes udarati, wep koji ima kad ga drzis sa dvije ruke dva brza napada jedan za drugim. Ono sto sam primjetio na dosta bosseva je ako se priljubis uz njega i kreces se na jednu od strana da te boss promasi, ne trebas ni roll i onda mozes svezati 3-4 hita na njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Nikad nisam summonao npcijeve ili rijesavao bossove s nekim tako da ne znam kako to funkcionira, ali solo mi je tesko vjerovat da je puno ljudi imalo problema s njom. Osim naravno ako im ovo nije prvi put da igraju ovu igru. Treba prepoznat kad ce pocet onako plesat i ja se samo pocnem rollat u daljinu. Vjerovao ili ne tako sam je sredio. Evo ja sam iz nekog razloga malo vise problema imao sa Lorian i Lothric iz ne znam kojeg razloga. Mozda sam ih ubio iz desetog pokusaja. Ali isto mislim da nije tako tezak boss, nego sam ja nesto krivo radio.

9 godina
DeniZg kaže...

Swordmaster je summon za prvog bossa.

Pozoves ga za prvog bossa i onda umjesto na njega odes na dancera

Nego njega ti je lakse sam sredit, ak ides normalno igrat.
Nemoj zvat nikoga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice