Eov ovu sam ja napravio stranicu pa malo je progomentirajte..... http://www.gamegood.tk/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa slusaj, dobro je za sada ali lađe nemaju veze sa igrama(pozadina).
LOL...
čemu to sve?
Nemoj raditi takve stranice, uzmi nešto konkretno i napravi, a ne ove
web wizarde koje zna i moja baba posložiti...
Banner je banana.
Moram te razočarati, ali koji god element stranice pogledam - ne valja.
Moj savjet: zgužvaj tu stranicu i baci je u kantu. Imaš dovoljno praznih listova, stoga ne odustaj.
Nađi neki tutorial i koncentriraj se na jedan program (npr. Dreamweaver ili Frontpage) te ga nauči kako treba, a ova gotova rješenja ostavi.
lol LAĐE hahahahahaha
nije los web,ali mi se ne dopada,sretno!
a kada u dreamweru nezz dizajni napraviti!
Pa nauči! Postoje tutorijali, knjige, web-stranice...
Losa kopija ostalih sitova...
Imam jedno pitanje. Imam stranicu na kojoj kada stavim nešto za downloadat skida se oko 300 kb/s. Ali kada se to skida onda ne mogu ništa drugo raditi na stranici. Sad mene zanima jel sva brzina na downloadu. Kada prekinem download onda stranica radi normalno. A kada skidam onda mogu ići normalno na druge stranice. Hosting je plaćeni.
u DW se ne radi dizajn nego struktura web stranice...btw "gamegood" baš mi ne zvući privlačno ako hoćeš napravit hr. gamerski web onda uzmi ime tipa...gamerica.hr ili igracina.hr neku rjeć koja će savojim nazivom odat temu stranice i to će ti uvelike pomoći oko SEO-a i reklamiranja, dizaj mi se baš i ne dopada ali prva je i vidm da neznaš puno pa neću komentirat puno
I još nešto -sadržaj je svetinja!!!
Imam jedno pitanje. Imam stranicu na kojoj kada stavim nešto za downloadat skida se oko 300 kb/s. Ali kada se to skida onda ne mogu ništa drugo raditi na stranici. Sad mene zanima jel sva brzina na downloadu. Kada prekinem download onda stranica radi normalno. A kada skidam onda mogu ići normalno na druge stranice. Hosting je plaćeni.
Ukrtako,da!
Hmm prvo kreni oddizajna...A ne da uzmes drugi ;D
Napravi koju recenziju, o svakoj igri imam za pročitat tri reda.
Dizajn stranice je u k.... mogu se kladit da sam vidio bar 10.000 str. sa jednakim rasporedom svega.
Makni te lađe, i viri ti windows znak s pozadine, napravi drugačiji raspored...
I da promjeni malo boju stranice previše je crna.
Nije baš nešto.
Uz to pohrana slika i svega je na webs.com koliko ja vidim. I na još par stranica.
Zašto ne nađeš neki hosting servis? Besplatan npr...
Najjednostavniji odgovori su:
1. Nauci Photoshop ("Moze bilo koji od CS-a.")
2. Nauci HTML ("Ovo je najbitnije u izradi web stranica.")
3. Nauci DreamWeaver ("Njega nauci ako ti je mrsko pisati citav kod u HTML-u, pa zato poredas sve dugmice i slicice sto si izradio u Photoshopu.")
4. Moras smisliti template Web-a ("Ne, nemoj uzimati gotove template-ove jer oni nisu bas OK za web koji ces odrzavati citav zivot.")
5. Trebas imati free hosting ili kupi najjevtiniji ("Ja bih ti preporucio da prvo krenes sa free hosting-om, ako ti stranica bude isla kako treba onda kupi hosting za male pare.")
Eh, pa to je sve od mene, sretno sa web-om
.