CS 1.6 Server POWER GAME ZONE

poruka: 45
|
čitano: 12.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: CS 1.6 Server POWER GAME ZONE
Vapor kaže...

Čekaj malo, ako nije zabranjeno zašto se dobivaju negativni bodovi na ESlu. Pročitaj ESL pravilnik. Kako je je CS 1.6 rađen da očitava pozicije igrača, na tom net_graphu, kad je neki igrač u blizini, linija skače. Sad bih ja tebi mogao stavit 100 ROFL-a, ali nisam takav.

http://www.esl.eu/hr/news/101527/Update-pravila-CS-1-6-net-graph-/

Čitaj i obrazuj se. I nemojte se pravit pametni, jer niste.

I sab bih molio vas PRO CS PUBERE da se ispričate jer ste dokazali koliki ste low zapravo. Fala, adio, bok.

ne budi smišan.ovo je pub server sa 32 slota-net graph skače non stop. zašto nas ideš ocrnit vatanjem za ligaška tournament pravila za 5v5 ili 8v8 ?

lol
14 godina

net_graph je obicna komanda da vidis koliko fps u igri imas  a sta se tice naseg comunitya dovljo ti je jedna stvar a to je da covjek se bavi izborom kapetana hr cs 1.6 tima živi u njemačkoj !!! i kad cujen one prepirke na netu ja bi trebao birti kapetan ja bi ja bi dodje mi plakat moj Vapore  kad sam ja igrao cs ti si bio jos u pelenama tako pokazi malo respecta i nemoj bezveze spamat !  di je taj e-sport server    kralju tu je bilo 5 igraca dnevno i to je to  vise ga nema i cao bao a ako si muško dodji na PGZ lipo pokazi sta znas !! a ne ovako priko neta mozemo se dopisivat do prikosutra lipo dodji na sever reci ja sam taj i taj i pokaza cu vam kako se igra !

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Vapor kaže...

Čekaj malo, ako nije zabranjeno zašto se dobivaju negativni bodovi na ESlu. Pročitaj ESL pravilnik. Kako je je CS 1.6 rađen da očitava pozicije igrača, na tom net_graphu, kad je neki igrač u blizini, linija skače. Sad bih ja tebi mogao stavit 100 ROFL-a, ali nisam takav.

I sab bih molio vas PRO CS PUBERE da se ispričate jer ste dokazali koliki ste low zapravo. Fala, adio, bok.

Ovo su ljudi sa tog tvog blaženog comunitya poslusaj samo ovo i sad ti meni reci da su ova 3 lika normalna !!!!
e-sport vode ti ljudi pa samo poslušaj o čemu oni pričaju !!!!! Odavno se nisam ovako nasmiao
Zato ostavi se ovih "PRO" igrača     cilj PGZ je igranje za dušu a ne za hvaljenje  ja igram cs cisto da popunim ovo malo slobodnog vremena sto imam dok ne radim i studiram zato te jos jednom ljepo pozivam budi muško dodji na PGZ tko zna možda upoznaš ljubav svog života!

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 17:33 (Cakija_ST).
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Nisam obrazovan i pametan što ne koristim net graph 1 i 2 već net graph 3, i nisam obrazovan i pametan jer nisam znao da je "zabranjen"?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Gdje ,mogu kupiti cs 1.6 i cs:s steam verzije...naravno da nisu  onako skupe ko na steamu :D

Na steamu. Jedan jedini odgovor.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan

Hvala jesam :) ajde tko igra aktivno neka me doda na steam pa da zaigramo koju .... steam strbi19

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Netovi bez linija nisu problem, ali oni s linijom jesu.

I don't give a fu*k
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel moze preporuka za neki pocetnicki server bez botova? Ovo sto sam dozivio je frustrirajuce.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Cakija_ST
@ExXxEr
@BannedOnThisForum
@rustweaver

jeste vi ikad igrali kakav gather ili možda na ESLu jeste čuli za to haha presmješni ste dečki

Neću žvaku oću kusur

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

jeste vi ikad igrali kakav gather ili možda na ESLu jeste čuli za to haha presmješni ste dečki

Nisam, l33t pr0 g4m1ng fore nisu moj dir. Igram iz gusta, a ne radi dokazivanja. CS staza imam, igram ga, brat bratu, od verzije 1.0. Nisam bas dobar, ali eto...

Te tvoje kratice i nazivi mi ne znace previse.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
cola777 kaže...

Nisam, l33t pr0 g4m1ng fore nisu moj dir. Igram iz gusta, a ne radi dokazivanja. CS staza imam, igram ga, brat bratu, od verzije 1.0. Nisam bas dobar, ali eto...

Te tvoje kratice i nazivi mi ne znace previse.

al smiješno mi je to što isprdavate onda nas koji to pratimo, mislim da se vi samo rugate da se ne bi vama rugali ili nešto tome slično

Neću žvaku oću kusur
15 godina
neaktivan

Pa upravo to meni smeta, isprdava me, a nezna ni o čemu govorim.

Ti ljudi e-sport ne vode da se razumijemo. Taj Delta je predmet ismijavanja, KoRn momak ako nisi informiran je najbolji igrač na 1on1 ladderu u Europi, a MessiahONE je admin na ESLu, tako da to nisu nikakvi ljudi nego oni koji 10x vise znaju o kanteru od vas i od mene. E-sport nije community ko PGZ, da ima samo servere. To je community koji organizira turnire po Hrvatskoj, koji mlade igrače preusmjerava na Steam i na cw, mixove u nastojanju da na sceni bude što više tih igrača.

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 10:33 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ugl ja neželin nikoga diskriminirat al ne želim onda da niko ni mene diskriminira kako kolega rust igram iz gušta  kolega s faxa je head na PGZ-u i čisto sam htio preporučit igračima da dođu na server i zaigraju koju rundu pro šeme nisu moj đir nit  me to zanima ..... CS je za mene čisto zajebancija i gušt lp

16 godina
neaktivan
cola777 kaže...

@Cakija_ST
@ExXxEr
@BannedOnThisForum
@rustweaver

Ja jesam, za ExXxEr-a ne sumnjam, a za tebe da.

11 godina
neaktivan
CS 1.6 Server iNcontroler PublicHajde ulazite svi

Hajde ulazite svi na server,server je bez laga i citera 

Game: Counter Strike 1.6

Mod : Public

Name: iNcontrol Public

IP address: 176.57.128.25:27027

1xBOOST - Full Admin

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: