Crytek propada zaključana tema

poruka: 45
|
čitano: 6.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Crytek propada
Bugy kaže...
 Slažem se,a crysis nije po igrivosti ni do koljena recimo far cry-u...Bez obzira na grafiku.
 Ne znam kako je drugima, al meni je crysis do aliena isti kao farcry do mutanata, probijas se kroz igru ubijajuci vojnike u dzipovima, punktovma, patrolama... Samo ovdje imas odijelo...
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
Crytek propada

Uspoređivati crysis i cod 4 se ne isplati.Po meni u toj usporedbi crysis pobjeđuje.COD je previše linearan i dosadan,prešao sam ga jedanput i više mi ne pada na pamet da ga igram.Crysis sam prešao ali ga ne brišem s kompa.Svaki dan malo zaigram.Igra radi puno bolje ako se instalira patch 1.2.Igra je odlična.COD ne nudi ništa revolucionarno,dok crysis sa svojim nano odijelom,grafikom i slobodom ima status FPS hita na dugo,dugo vremena.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crytek propada

Pa nije baš crysis tolko zahtjevna (barem meni). Imam sad već staru 8800gts 320mb i na ovim postavkama imam 35 fps.

Je malo je to fps-a, ali zbog odličnog motion blura igra ide glatko. Recimo 30fps na cod4 je neigrivo, tek mi je 100fps dovoljno.

Čini m se da objects quality najviše ždere fps. Nemam sve na very high a opet imam nextgen grafiku Cool

Postavke Postavke
In game In game
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 12:05 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

Pa nije baš crysis tolko zahtjevna (barem meni). Imam sad već staru 8800gts 320mb i na ovim postavkama imam 35 fps.

Je malo je to fps-a, ali zbog odličnog motion blura igra ide glatko. Recimo 30fps na cod4 je neigrivo, tek mi je 100fps dovoljno.

Čini m se da objects quality najviše ždere fps. Nemam sve na very high a opet imam nextgen grafiku Cool

sound quality moš komodno na high/very high stavit, pogotovo ako imaš posebnu zvučnu (ne integriranu), postavke sound quality-ija ti i na najjačin postavkama neće trošit više od 2% CPU-a
intel dualcore e4500 2x2.4GHz 2GB ram 667MHz GeForce XFX 7950GT 256MB HDD 410GB, DDMX6fire audio-card 400W
17 godina
neaktivan
Crytek propada

imam integriranu 7.1 zvučnu, pa da mi ne troši cpu

i na low je zvuk odličan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

Pa nije baš crysis tolko zahtjevna

Slažem se, imam grafu od 1.200 kn (8800 GT), igram Crysis na High postavkama i igra izgleda bolje od svega što sam do sada igrao. Sa starom karticom (ATI x1600 pro) sam igrao na medium, ali ipak se radi o starijoj mainstream kartici. Na ATIjevoj kartici su mi, uostalom, sve novije igre štekale. Tako da ja isključujem zahtjevnost igre kao razlog piratiziranja i slabe prodaje.

Što se tiče eskluziviteta, samo neka rade igre i za konzole, sve dok je igra za PC rađena u početku za tu platformu, a ne da rade loše konverzije s Xbox-a. Meni ni iz džepa, ni u džep.

Malo me to podsjeća na glazbenu industriju koja stalno kuka da se CD slabo prodaje umjesto da se trgnu i moderniziraju ponudu.
17 godina
neaktivan
Crytek propada

Znate li da u Njemackoj  skole kupuju engine(CRY ENGINE2) za ucenje 3D modeliranja.

A sto se tice Crysis-a igram u visti na very high (znacu DX10) 50-ak FPS(1024X768) uglavnom ne steka  a izgleda ODLICNO najbolja grafika koju sam igdje vidio.

AMD Opteron 1214 2,2GHz(OC 3,2 /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 3870, Hiper 730W.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 13:39 (ManchesterUTD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Uspoređivati crysis i cod 4 se ne isplati.Po meni u toj usporedbi crysis pobjeđuje.COD je previše linearan i dosadan,prešao sam ga jedanput i više mi ne pada na pamet da ga igram.Crysis sam prešao ali ga ne brišem s kompa.Svaki dan malo zaigram.Igra radi puno bolje ako se instalira patch 1.2.Igra je odlična.COD ne nudi ništa revolucionarno,dok crysis sa svojim nano odijelom,grafikom i slobodom ima status FPS hita na dugo,dugo vremena.

Mislim da se nema sta dodat na ovo
AMD Opteron 1214 2,2GHz(OC 3,2 /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 3870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Znate li da u Njemackoj  skole kupuju engine(CRY ENGINE2) za ucenje 3D modeliranja.

A sto se tice Crysis-a igram u visti na very high (znacu DX10) 50-ak FPS(1024X768) uglavnom ne steka  a izgleda ODLICNO najbolja grafika koju sam igdje vidio.

kolko frameova imas u multiplayeru dok vas je nekoliko na jednom kupu i sve bljesti od efekata? mogu i ja dobiti 60fps ako cucim u nekom mracnom kutu i nema nikakvih akcija oko mene
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
ManchesterUTD kaže...
 kolko frameova imas u multiplayeru dok vas je nekoliko na jednom kupu i sve bljesti od efekata? mogu i ja dobiti 60fps ako cucim u nekom mracnom kutu i nema nikakvih akcija oko mene
 Razmisljaj malo PROSJECNO 50 FPS ali nikad ne pada ispod 40
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 16:05 (ManchesterUTD).
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
naxeem kaže...
 apsolutno se ne slazem, mozda je kriva rijec 'optimizacija' probat cu se drugacije izraziti: TREBALI SU OD POCETKA napraviti manje zahtjevan engine! po meni ima vec par naslova koji imaju dosta slicnu grafiku (govorim o dx9 jer dx10 jos nije uhodan kod mase) a engine im ju puno manje zahtjevan
 Daj mi reci koju si igru vidio da ima imalo slicnu grafiko kao Crysis (ne seri)
I zasto bi pravili manje zahtjevan engine ustvari ai nije puno zahtjevan a tebi ako se svidjaju kockice igraj Unreal iz 1998
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
AA-d00d kaže...
naxeem kaže...
 apsolutno se ne slazem, mozda je kriva rijec 'optimizacija' probat cu se drugacije izraziti: TREBALI SU OD POCETKA napraviti manje zahtjevan engine! po meni ima vec par naslova koji imaju dosta slicnu grafiku (govorim o dx9 jer dx10 jos nije uhodan kod mase) a engine im ju puno manje zahtjevan
 Daj mi reci koju si igru vidio da ima imalo slicnu grafiko kao Crysis (ne seri)
I zasto bi pravili manje zahtjevan engine ustvari ai nije puno zahtjevan a tebi ako se svidjaju kockice igraj Unreal iz 1998
 lijepo ti je sad govoriti, usporedi kakve su grafičke kartice bile u vrijeme izlaska! sto se tice Unreala; igra mi ima neusporedivo veci gameplay gušt nego crysis i rađe cu to igrati!
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
Crytek propada

Ja baš ne volim fps žanr ali sam Crysis odigrao u jednom dahu. predobra igra. atmosfera do jaja!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina

Ma ne svađajte se sad tu! Odličan je Crysis sam ga puno ljudi ne može ili ne želi igrat (prihvatit kako treba). Svi se nešto tužite na tu zahtjevnost,a sjetite kako je bilo sa Far Cryem. Ista stvar. Nakon godinu dvije svi su utvrdili da je veliki hit. Ljudi su takvi,neke igre su veliki hit,a neke se trebaju dokazivat duže vremena,onda ljudi skuže da je prava stvar i krenu igrat. To me živcira,jer svi pljuju na mene kad kažem da je Crysis dobar ,a druge godine kad dođem u školu svi će o njemu pričat. Glupo.

17 godina
neaktivan
Crytek propada

Tema je postala prepirka.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice