Igram crysis high setings 8x AA i ne šteka ali zašto mi ne želi prebaciti na very high( i ako mi možete pokazati link gdje mogu skinuti DX10 za XP)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram crysis high setings 8x AA i ne šteka ali zašto mi ne želi prebaciti na very high( i ako mi možete pokazati link gdje mogu skinuti DX10 za XP)
staviš vistu i imaš very high
al morat češ maknut 8xAA jer je dx10 dosta zahtjevniji
Ok hvala i radi se o GT-ici AMP edition
Ok hvala i radi se o GT-ici AMP edition
Ma kakav 8800gtx...na novom gts sa 512mb i g92 cipom rastura na 1680x1050 samo tako, halam bez beda!
bok
imam problem s ovo migro
prošao sam je na starom kompu
al na ovom
čim je upali...radi par minuta...i sve mi se smrzne...a iz kompa čujem jako dugački i tanki zvuk peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep koji ne prestane dok prisilno ne restartam komp
sve se zacrni, nemogu ni u winse ni nigdje...sve je zblokano...
tu istu igru, s istog cd-a, na istom os-u sma prešao već...
help ?
reinstaliro sam 38 puta valjda do sad...ne valja
moguce da je do RAM-a ili do graficke...obicno se takvi zvukovi cuju tada kad neka komponenta nije ispravna...probaj reinsertat RAM-e po slotovima i probaj s nekom drugom grafom...
ne kazem da je 100 % kvar u hardwareu ali ne kosta te probat
probao
par puta
cak stavio i nove kekse
Nakon koliko ti se minuta sve zamrzne - možda ti je temperatura procesora ili grafičke kartice visoka?
temp max 55 C
probaj sa SANDRA programom.on optereti sveku komponentu do maksimuma pa moyes da vidis sta nevalja
imai crysis ali nemogu da ga pokrenem na 6600 sranjeeeeeeeeee
ma jesam ga i s orthosom i svakak...
komp mi je stabilan...
nemam pojma kaj ga *ebe s crysisom
prije mi je i u MOHAirborne to radio
sad samo u crysis