Crysis wars?

poruka: 23
|
čitano: 3.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Crysis wars?

Imam Crysis warhead a crysis wars nemam uz crysis warhead. mogu li nekako nabavit Crsis wars

a da neskidam crysis warhead uz crysis wars.

Dli bi radio crysis wars da kopiram crysis wars ikonu u "Bin32" file, a u "Game" file mape za crysis wars?

HVALA!

Crysis Warhead!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2008 10:15 (Ficho 94).

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis wars?

Jel ti shvaćaš koliko je nejasno i neobično napisano tvoje pitanje?

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Dakle ti nisi siguran da li je sigurno da ti kopiraš Crysis Warhead fajlove u Crysis Wars foldere, ili da kopiraš Crysis Wars fajlove u Crysis Warhead foldere i da ti Crysis Wars radi s fajlovima od Crysis Warheada ili da ti Crysis Warhead radi s fajlovima Crysis Warsa bez da skidaš Crysis Warhead uz Crysis Wars ili da skidaš Crysis Wars uz Crysis Warhead?

Da ti pomognem: u slučaju da ti se igra Crysis Warhead, a ne Crysis Wars, moraš kopirati Crysis Warhead fajlove u Crysis Wars foldere, a ako ti se igra Crysis Wars, a ne Crysis Warhead onda moraš kopirati Crysis Wars fajlove u Crysis Warhead foldere. Pogledao sam Crysis Wars i Crysis Warhead foldere i izgleda da je razlika između Crysis Wars i Crysis Waread samo u Crysis Wars exeu i Crysis Warhead exeu, mapama i nekoliko dll-ova iz Bin32 (Crysis Warss ima dva-tri fajla više mislim, a Crysis Warhead 2 manje ali u osnovi je to isto).

U svakom slučaju sretno, što god odabrao.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2008 11:09 (naxeem).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Crysis wars?

Kolko ja znam, Crysis Wars je samostalna multiplayer komponenta Crysis Warheada!

Evo:

"This game is the multiplayer edition of Crysis Warhead which
comes as a stand-alone DVD."

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Crysis wars?
naxeem kaže...

Dakle ti nisi siguran da li je sigurno da ti kopiraš Crysis Warhead fajlove u Crysis Wars foldere, ili da kopiraš Crysis Wars fajlove u Crysis Warhead foldere i da ti Crysis Wars radi s fajlovima od Crysis Warheada ili da ti Crysis Warhead radi s fajlovima Crysis Warsa bez da skidaš Crysis Warhead uz Crysis Wars ili da skidaš Crysis Wars uz Crysis Warhead?

Da ti pomognem: u slučaju da ti se igra Crysis Warhead, a ne Crysis Wars, moraš kopirati Crysis Warhead fajlove u Crysis Wars foldere, a ako ti se igra Crysis Wars, a ne Crysis Warhead onda moraš kopirati Crysis Wars fajlove u Crysis Warhead foldere. Pogledao sam Crysis Wars i Crysis Warhead foldere i izgleda da je razlika između Crysis Wars i Crysis Waread samo u Crysis Wars exeu i Crysis Warhead exeu, mapama i nekoliko dll-ova iz Bin32 (Crysis Warss ima dva-tri fajla više mislim, a Crysis Warhead 2 manje ali u osnovi je to isto).

U svakom slučaju sretno, što god odabrao.

mislio sam to: da mi crysis wars radi sa crysis warhead fajlovima.

i upravo to mislim što si ti napisao da prebacim neke stvari koje crysis warhead nema a crysis wars ima.
znači fajlove koje fale da ih nadoknadim sa wars ikonom i mapama i dll-ovima.HVALA
Crysis Warhead!
17 godina
protjeran
Armor kaže...

Kolko ja znam, Crysis Wars je samostalna multiplayer komponenta Crysis Warheada!

Evo:

"This game is the multiplayer edition of Crysis Warhead which
comes as a stand-alone DVD."

da, ali ima skoro sve iste fajlove kao crysis warhead, a par fajlova koji fale da ih dodam.hvala
Crysis Warhead!
17 godina
protjeran
Crysis wars?

ako mi netko može prebaciti te fajlove za crysis wars (koji nedostaju) bio bih mu jako zahvalan.

btw: Crysis je bolji od Crysis Warhead-a (po meni).

Crysis Warhead!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2008 12:25 (Ficho 94).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis wars?

Ja prelazim Crysis Warhead ali mi je sad dojadio i oću igrat online odnosno crysis wars, jel sad moram skidat cijeli crysis wars sa interneta ili nekak drugačije?? plzz odgovorite

Xfire:kerber00 Bog blagosovio Crytek što je napravio Crysis, Crysis Warhead i Crysis Wars!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Pretpostavit ču da ne moliš za bananicu i da si igru kupio preko Steama. U tom slučaju da, trebaš skinuti još i Crysis Wars.

Ako kojim slučajem ipak moliš za bananicu, teško da češ se usrećit, crack serveri su spori i nestabilni, a igru svejedno moraš skinut. Tako ti je to kad je igra jeftina, svako kome se igra više od 2 meća jednostavno kupi original, lakše je za živce.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Pozz zanima me kakva je situacija sa crysis wars jel ima puno igraca i kakvo je stanje sa pingom?se isplati kupiti orginal?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ficho 94 kaže...

Imam Crysis warhead a crysis wars nemam uz crysis warhead. mogu li nekako nabavit Crsis wars

Dli bi radio crysis wars da kopiram crysis wars ikonu u "Bin32" file, a u "Game" file mape za crysis wars?

HVALA!

gdje se rađaju ovakvi ljudi?
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
Ficho 94 kaže...

HVALA!

gdje se rađaju ovakvi ljudi?
 u jednoj jedinoj Hrvatskoj......
samo mu zelim da mu uspijte pomoć........
jadan, koje muke ima...
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
chingy-os kaže...

Pozz zanima me kakva je situacija sa crysis wars jel ima puno igraca i kakvo je stanje sa pingom?se isplati kupiti orginal?

Pa hrvatskih igraca bas nisam vidio puno,al imas u Europi puno igraca i servera(najbolji su njemacki sa 30-60 pingom)Ja imam original al trenutno mi je dvd kod frenda pa ne igramMršti se.Ak volis crysis ja ti toplo preporucam da uzmes jer jer ful gust napucavat se(pogotovo na nekim custom mapama koje su odlicne)
Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
17 godina
neaktivan

Thx

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Bas gledam cijene Crysis Warhead u Algoritmu 250 i Crovortexu 200kn,cini mi se da je prije bila 149 kuna,kak da je poskupilo sada?

Jel se negdje moze naci za prihvatljiviju cijenu on line ili neka druga trgovina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Bas gledam cijene Crysis Warhead u Algoritmu 250 i Crovortexu 200kn,cini mi se da je prije bila 149 kuna,kak da je poskupilo sada?

Jel se negdje moze naci za prihvatljiviju cijenu on line ili neka druga trgovina?

Naruci si preko www.game.co.uk uzmes lepo Crysis Maximum Edition kosta nekif 25 funti,a dobijes Crysis+Crysis Warhead+Crysis Wars.
 I ja si planiram narucit Crysis Maximum Edition samo cekam da ga puste u prodaju.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 19:36 (AVPR).
16 godina
chingy-os kaže...

Kad je Crysis warhead izasao ja sam dao ogromnih 350knŠutim
Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Ja sam ju kupio na Steamu, ali to ej bilo u doba kad su cijene bile u dolarima (dakle nekih 150 kn). Preporučam ti da naručiš s game.co.uk, treba dok dođe al je najjeftinije.

P.S.

Isplati se Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis wars?

Ups,u krivi topic sam pisao lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 19:43 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Skinuo sam CrysisWars sa "piratske palube" i u komentarima je pisalo da ti ne treba CDKey. Međutim, treba. Pa me zanima dali se gdje to može vidjet + ako netko zna da mi ga napiše?

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis wars?

Joj kako ljudi postavljaju nejasna pitanja jel im se neda pista i onda traže pomoćNevinašce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-edd kaže...

Joj kako ljudi postavljaju nejasna pitanja jel im se neda pista i onda traže pomoćNevinašce

A je se pravi javio!Ako nemas sta pametnije napisat bolje nemoj nista.Postoji gumb ˝Prijavi˝ ako mislis da se nesto kosi sa pravilima foruma.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice