Crysis Warhead

poruka: 275
|
čitano: 52.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Mislim da se varaš... he he

Nećemo gotovo sigurno dobiti više od 10-ak sati igre.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis Warhead
šteta ja sam se nadao da će biti barem 20 ako ne i više ali zašto fps ove rade tako kratke?
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

nadam se da će ispasti puno bolja nego što je bio prethodnik te da neće opet grafika biti odlična,a sve ostalo nikakvo i da neće biti pre zahtijevna da se ne može igrati na poštenoj rezoluciji s pristojnim detaljima i slično,a ta niska cijena mi se čini da je ipak to pre malo i da niš od toga.Cool

ASUS M2N-E,AMD x2 5600+,NVIDIA 9800 gx2,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,SEAGATE BARRACUDA 320GB
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 12:41 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

nadam se da će ispasti puno bolja nego što je bio prethodnik te da neće opet grafika biti odlična,a sve ostalo nikakvo i da neće biti pre zahtijevna da se ne može igrati na poštenoj rezoluciji s pristojnim detaljima i slično,a ta niska cijena mi se čini da je ipak to pre malo i da niš od toga.Cool

Ja Crysis nisam ni kupovao... Čim sam čuo ime i pogledao trailer nije mi se svidjela. Neznam što ljudi vide osim grafike pa čak ni to i ti zahtjevi... Bog zna? Ja sam igrao Need For Speed, imam ih 4 nastavka od Underground 2 sve do danas. To je igra. Ili npr. Call Of Duty 2 koju je kupio moj brat nedavno. On je prošao regular i hard level u 2 tjedna i manje. Ja sam kupio i COD4 samo još nisam stigao igrati. To je bolje od neznam kojih igara na PC-u!
Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ja Crysis nisam ni kupovao... Čim sam čuo ime i pogledao trailer nije mi se svidjela. Neznam što ljudi vide osim grafike pa čak ni to i ti zahtjevi... Bog zna? Ja sam igrao Need For Speed, imam ih 4 nastavka od Underground 2 sve do danas. To je igra. Ili npr. Call Of Duty 2 koju je kupio moj brat nedavno. On je prošao regular i hard level u 2 tjedna i manje. Ja sam kupio i COD4 samo još nisam stigao igrati. To je bolje od neznam kojih igara na PC-u!
 Joj sto ti pricas gluposti... Ti odmah po traileru vidis kakva je igra?!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Hm evo bas sam prije 3 dana ponovo presao Crysis, prica mi je ono najzanimljivije u cijeloj igri, a kako vec znamo kako pocne i zavrsi mislim da je pomalo bezveze sto cemo gledat paralelni storyline...Gledao sam i ovaj gametrailer nista posebno iste lokacije neprijatelji i napucavanje, ali ima jos vremena pa moraju ubaciti nesta novog, grafika je vec vidjena i iskusana tako da im to nesmije opet biti glavni adut :)

17 godina
Crysis Warhead

A ne more značit da će biti loša samo zato jer će biti paralelna priča. Bit će zanimljivo vidjet što se dešavalo Psychu u međuvremenu, uostalom igra će i koštati kao ekspanzija, a obećuju i maximalnu nelinearnost više akcije i eksplozija.

Nešto kao HL: Opposing Force i Blue Shift. Obe odlične igre/ekspanzije imho.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i nije expanzija...
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

... a ni sam nemožeš znati hoće li biti expanzija ...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Bit će stand alone igra. Ne ekspanzija.

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
^^tocno... svugdje pise...
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Npr.?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
na hcl.hr neda mi se link traziti
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Ali ništa nije sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2104&select=27

sta ces sada reci?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...

sta ces sada reci?

Šta ti meni sada hoćeš time reći?
17 godina
neaktivan
da ce biti stand-alone
17 godina
neaktivan
Hex kaže...
fps_gamer kaže...

sta ces sada reci?

piše da je stand-alone igra i svi su to shvatili, tak da DOSTA s prepiranjima
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Al je to bilo teško skužit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Al je to bilo teško skužit.

iz ovog posta se to baš ne primjeti :

Hex kaže...
fps_gamer kaže...

sta ces sada reci?

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Objavljeno je nekoliko high res screenshota, pogledajte Crysis Warhead u svom punom sjaju ovdje.

:D

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

WauBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

A kad bi mogel otprilike van?

Nije možda trebal 10. ovog mjeseca ili se varam?

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

A kad bi mogel otprilike van?

Nije možda trebal 10. ovog mjeseca ili se varam?

16.09.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Pisalo je na bugu da izlazi 12.9 za Europu...vidit cemo sutra

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,2 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

Jel ovo igra napokon izašla? Ima recenzija na IGNu, 94%. Nije loše, nije loše, u tekstu je se samo hvali, a i zahtjevi su izgleda dovedeni u red (recenzent priča samo o very high detaljima kroz igru, što je za prvi Crysis bilo nedostižno). Cijena je samo 30$, al če kod nas vjerovatno bit 30€. Svejedno mi se čini da bih ju mogao kupit, jer mi se sviđa ideja novog multiplayera s odjelima ...

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis Warhead

Crysis sam igrao sa velikim užitkom,nadam se da ču i ovo

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel netko zna di ga ima za nabavit? ako ima uopce

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Crysis Warhead

kaze lik da je i na staroj 8800 GTS igrao igru na very high detaljima i da je radila dobro Iznenađen jedva čekam da to zaigram!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
nemoj zezat na 8800GTS???
Onda će moje dvije 4870 "razigrat" igru :=D
jeeeee
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice