Jel zna neko mozda kak u editoru mogu ic po mapi i napravit screenshot kad nadjem neko ljepo mjesto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam sad instaliran ni crysis ni sandbox. ako se ne varam sandbox ima ugrađeno snimanje screenshotova, a ako ne, tu je onda fraps. znam da on sto posto radi, jer se ja sjećam da sam njega koristio...
zasto nemogu igrati online crysis?nemam orginal igru,kad idem na multiplayer i sitisnem na servers,sve je ok nađe mi servere al kad stisnem join onda mi se nece spojiti?
sam si dao i odgovor:
nemam orginal igru...
zasto nemogu igrati online crysis?nemam orginal igru,kad idem na multiplayer i sitisnem na servers,sve je ok nađe mi servere al kad stisnem join onda mi se nece spojiti?
To ti zezas jelda?
da, stvarno su pokvareni ti kreatori igrica. ne dopustit piratima da igraju online. trebao bi im se žalit preko emaila.
FC2 editor je bio jako jednostavan,ali ovaj od krize je kompliciran da boli glava. Barem sam uspio dodati par tornada u igru povećat im snagu tako da me odbace koji kilometar u zrak.
I vozio sam helić, ali onaj glavni cilj nisam uspio napravit -> dodati stotinjak bačava goriva na hrpu i onda pucat u njih ili napravit fire tornado.
Nažalost nisam nikako znao kako ubacit bačve, ali zato sam u FC2 napravio perverzne eksplozije, waterworld, paragliding, vatreni put, zapalio cijelu savanu...