Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 3
Almin94 kaže...
Bartender kaže...

Možda mali offtopik (a možda i ne), ali koliki treba biti FPS u igrama poput Crysisa 3 da bi igranje bilo, recimo ugodno. Meni ide oko 30 sada, u akcijama i do 20, i nekako mi nije to dobro.

Samo nedaj da pada ispod 30 i biti ce ok. :)

ma antialiasing i te filtracije najvise skidaju "fps-a" tako da to iskljuci ili stavi na minimum..

13 godina
odjavljen
Crysis 3

Ne pratim aktivno temu, ali moram vas da pitam... Da li je istina da postoji ,,nesto" (u vidu nekog peca koliko mogu sad da vidim na netu) sto omogucava igranje ovog Crysis-a na DX9/10 grafickim karticama, ako je odgovor potvrdan, da li moze neko da mi objasni kako to da izvedem, bio bih jako zahvalan. Dakle, je li u pitanju neki pec, editovanje ini. fajla, ili nesto sasvim trece?...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ne pratim aktivno temu, ali moram vas da pitam... Da li je istina da postoji ,,nesto" (u vidu nekog peca koliko mogu sad da vidim na netu) sto omogucava igranje ovog Crysis-a na DX9/10 grafickim karticama, ako je odgovor potvrdan, da li moze neko da mi objasni kako to da izvedem, bio bih jako zahvalan. Dakle, je li u pitanju neki pec, editovanje ini. fajla, ili nesto sasvim trece?...

Zasad ne ali sam naišao na ovo.

http://www.hwmasters.com/en/articles/crysis3_dx9_dx10_running

Daleko je to od releasa ali čovjek se trudi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 18:45 (Firefox72).
15 godina
protjeran
Crysis 3

Kako mi Crysis 3 šteka  {#} (sve na low, sve opcije isključene)

U zatvorenim prostorijama ok radi, ali čim dođem na otvoreno, neigrivo...

Moram novi komp kupiti ili napraviti upgrade, moj je definitivno bijeda za ovu igru,  {#}ass komp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gin.tonic kaže...

Kako mi Crysis 3 šteka {#} (sve na low, sve opcije isključene)

U zatvorenim prostorijama ok radi, ali čim dođem na otvoreno, neigrivo...

Moram novi komp kupiti ili napraviti upgrade, moj je definitivno bijeda za ovu igru, {#}ass komp...

Da. Igra je prezahtjevna što se tiče konfiguracija za igranje. Ja sam na notebooku igrao sve shootere izuzev Crysis, Warhead, Crysis 2 i Crysis 3.

I nije ti komp kriv nego je igra napravljena samo za DX11. Probaj odigrati dvojku sa tim PC-jem pa ćeš znati što govorim? Crysis 2 je izvorno napravljen u DX9 s mogućnošću downloada DX11 textures packa koji ima oko 2GB+. Onda je zahjevan kao i trojka.

Pod moj PC: sve na low, detalji na low, texture low, rezolucija min 1024X768p.

Rezultat: igrivo sa min 23, avg 28, max 35 FPS-a mjereno sa fraps-om. Gledaj k tome hoću ti reći da je i u tome mjerenju izgubilo se 3-4 sličice tako da je framerate još podnošljiviji.

Sve u svemu ti bi trebao smanjiti rezoluciju kao ja na najmanju za tvoj monitor i dobio biš barem 7-8 FPS-a+.

o.c. , ali čim dođem na otvoreno, neigrivo...

Trzalo bi ti i dalje ofcors jer kažem mi imamo tek minimum system requirements za Crysis!!!  {#}

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Pozdrav forumasima.Pitanje jedno,narucio sam Cry3 prije par dana,i interesuje me kako ce se moja konfa nositi sa ovom igrom,da li ce sve ici ugodno(na kojim postavkama),bez frame dropova i slicnih problema.Pozz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
zlajutin kaže...

Pozdrav forumasima.Pitanje jedno,narucio sam Cry3 prije par dana,i interesuje me kako ce se moja konfa nositi sa ovom igrom,da li ce sve ici ugodno(na kojim postavkama),bez frame dropova i slicnih problema.Pozz...

otvoreni prostori - morat ces low i trunkicu ce zaštucat na mapi di je trava, zatvorene prostore sam pičio na high\ultra, imamo istu karticu

12 godina
neaktivan
Crysis 3

Ne mogu nikako unistit Alpha Cepha?!? Nekad cak dobijem beskonacni power i resetam u njega na sve nacine,a on niti se ozljeđuje niti ga mogu unistit,,pomalo me frustrira,jel ovo neka greska u igri?!?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diamond kaže...

Ne mogu nikako unistit Alpha Cepha?!? Nekad cak dobijem beskonacni power i resetam u njega na sve nacine,a on niti se ozljeđuje niti ga mogu unistit,,pomalo me frustrira,jel ovo neka greska u igri?!?

Loš krek.

I possess a skill to google.
13 godina
neaktivan
Diamond kaže...

to se i meni dogadja,s tim da sam ja kupila igru... prvi put kad sam presla mogla sam ga ubit,al sad se svaki put zamrzne ekran i moram restartat komp.... 

usput me zanima ako izbrisem igricu i ponovno je skinem preko origin-a( jer bi stavljala nove windowse),a instaliran mi je na C  oce mi ostat sva ona oruzja na multiplayeru i lvl koji sam ,ili cu morat opet od lvl1 krenut? 

17 godina
crna.pantera0406 kaže...

to se i meni dogadja,s tim da sam ja kupila igru... prvi put kad sam presla mogla sam ga ubit,al sad se svaki put zamrzne ekran i moram restartat komp.... 

usput me zanima ako izbrisem igricu i ponovno je skinem preko origin-a( jer bi stavljala nove windowse),a instaliran mi je na C  oce mi ostat sva ona oruzja na multiplayeru i lvl koji sam ,ili cu morat opet od lvl1 krenut? 

Spremiš save na drugu particiju, simple as that, ali svejedno googlaj malo možda sprema save od multiplayer komponente na server, za svaku igru je drugačije.

Pri kraju sam igre no već 2 tjedna ju nisam ni pokrenuo jer mi je skroz dosadna, vrtim na high postavkama na GTX570 i grafika je stvarno dobra, ali level design i ograničenost prostora unište igru skroz. Prelazak na urbano područje im je definitivno bio krivi potez, držite se tropskih otoka!

Definitivno iz ove trilogije što se mene tiče je Crysis 1 daleko bolji od svojih nastavaka s tim da je warhead u istom rangu, ali na njega gledam kao ekspanziju za Crysis 1...

Fortune favours the brave
13 godina
PlayMaker10 kaže...

Evo probao sam igru sa svojom konfiguracijom i na high mi smjesno radi, nisam dalje ni htio igrat kad sam vidio 25 fps-a, sad cu stavit patch ako ce to sta popravit.

Ma daj ja igram na laptopu i imam 23FPS bez patch-a? Smanji rezoluciju i imaš već nekih 7-8 FPS-a više.

Moje skromne postavke: teksture very high, res 1024X768 i detalji medium-high s time da su mi objects i water na high.

Vidim da se žališ na 25FPS-a? Tebi to premalo ili..? Ugl oko 30 je igrivo sa time da nesmije pasti min ispod 25 zato imaj Vsync ON uvijek.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 13:03 (Xtr Zodiac).
12 godina
neaktivan
Xtr Zodiac kaže...
PlayMaker10 kaže...

Evo probao sam igru sa svojom konfiguracijom i na high mi smjesno radi, nisam dalje ni htio igrat kad sam vidio 25 fps-a, sad cu stavit patch ako ce to sta popravit.

Ma daj ja igram na laptopu i imam 23FPS bez patch-a? Smanji rezoluciju i imaš već nekih 7-8 FPS-a više.

Moje skromne postavke: teksture very high, res 1024X768 i detalji medium-high s time da su mi objects i water na high.

Vidim da se žališ na 25FPS-a? Tebi to premalo ili..? Ugl oko 30 je igrivo sa time da nesmije pasti min ispod 25 zato imaj Vsync ON uvijek.

{#}

bolje smanjit texture nego rezoluciju..daleko bolje stavit detalje na medium i normalno rezoluciju nego pojacat detalje a smanjit rezoluciju... to ocajno izgleda! Uglavnom texture nemoj stavit iznad high jer ti uzme 15-20fps. I smanjis vodu malo i sve leti...

pero
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Pozdrav ljudi,

imam jedan problem s crysisom 3. Svako put kad stisnem desni klik na mišu, jel da zumira s oružjem koje imam, on mi naglo promijeni smjer prema kojem nišanim i tkao svaki put, koliko god puta stisnem desni klik on se okrene na neku drugu stranu. Jel ima rješenje za to i kako. 

Hvala :)

još malo pa ban.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 2:05 (Beckz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

ovo zvuci kao da imas los krek.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja ne mogu skontati zasto mi Afterburner pokazuje da imam duplo manji FPS od Bandicam-a. Oba mjeraca su ukljucena tokom igre.

Any idea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Crysis 3

MSI -ov brojac pokazuje stvarni broj fps-ova.Imao sam istu nedoumicu, kao i kod tebe 2x veci fps,samo sto je kod mene jos bio playclaw.Pogledaj moj stari post,imaju i slike.Istu stvar sam primjetio i na MetroLL.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:57 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
error_666 kaže...

MSI -ov brojac pokazuje stvarni broj fps-ova.Imao sam istu nedoumicu, kao i kod tebe 2x veci fps,samo sto je kod mene jos bio playclaw.Pogledaj moj stari post,imaju i slike.Istu stvar sam primjetio i na MetroLL.

E upravo radi toga su ljudi mislili da lazem kada sam rekao da imam 100 FPS-a na high postavkama.....sad je sve jasno. Bandicam-ov pokazivac FPS-a mi se poklapa sa MSI-jevim jedino kad prebacim Crysis u windowed mode.

13 godina
neaktivan
Crysis 3

Vrijedi li išta ovaj Crysis? Umirem od dosade na PC-u. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Captain_America kaže...

Igra ko igra, nije nista posebno. Grafika jedino valja.

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Ima li šta igrača u multiplayeru?

Vrijedi li tu igru kupiti box izdanje za 11 eur?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...
Captain_America kaže...

Igra ko igra, nije nista posebno. Grafika jedino valja.

Tako je.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Stiže nam sutra neka velika najava za Crysis 3.

There’s a major Crysis 3 announcement on the way tomorrow.
As Nomad once put it: “We’re going back.”

http://www.polygon.com/2013/5/29/4372112/crytek-teases-a-return-to-the-tropics-with-supposed-crysis-3-dlc

https://twitter.com/Crysis/status/339763050762612737

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:02 (Dad0).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Neznam gdje da ovo stavim...danas kad sam htjeo igrat crysis 3 multiplayer nisam mogo odabrat niti join match niti quick match....nekakav problem sa serverom...

A jednom mi se i ovo pojavilo...You appear to be behind a strict firewall.It is highly likely other player will not be able be join your session and you may experience difficullies finding or joining other players sessions.

eto ako može neko pomoć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Zar je stvarno za Crysis 3 na max postavavkama potrebno 8gb rama, kako citam svugdje?

Zar nije dovoljno 4gb, ali na win 64 bit?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Izbacuju dlc čija bi se radnja trebala događati na otočju.

Uglavnom, cijeli Crysis serijal je za cry. Farcry je napravio više štete nego koristi ,jer su od njega nastala 2 serijala (crysis i far cry2).Namjerno kažem dva je ništa od toga nema veze sa onim što je krasilo ovu vrhunsku igru.

Uglavnom, crytek osim vrhunske grafike nam daje odličnu mehaniku pucanja ili iskreno rečeno - najbolju. Stvarno , šta je da je, oružje baš ono leži u ruci, njišanjenje i ostalo i tu priča završava. Umjesto da su radili prave igre, oni su htjeli stvoriti novi serijal koji bi potukao cod ili bf, ali to tako ne ide.

crysis 3 nisam ni odigrao do kraja, baš kao ni dvojku, dok se jedinica igrala isključivo zbog grafike

dlc im nabijem u onaj otvor

4/10

3 8 hvala 0
13 godina
Crysis 3

Postaš na moj rođendan{#}

Slažem se glede Crysis-a sva 3 dijela. Igra je predobra zbog vrhunske grafike i fizike dok ostalo smeta pomalo je i troma u pogledu FPS-ova, u biti ne može se igrati na najvišim postavkama nikako.

Obzirom na to da dovršim moj post imam malo mjerenje sa Fraps-om.

Postavke: textures-Medium, advanced graphics-Medium-High detalji, rezoluciju sam jedino smanjio jer igram na laptopu 1024X768 sa 1600X900.

Na HD rez. dobivam 8-9 FPS-ova manje jer je GPU sa GDDR3 ne DDR5 tako da je to to.

Post Human igrano cijela misija ukupno 16 minuta sa u prosjeku 24 FPS-a.

Čuo sam i da mjerenje sa ovim softverom pokazuje ca. 3-4 FPS-a minus? Ako netko ima slična iskustva neka javi. Nemojte TD ovo je novo mjereno jer isprobavam laptop! A igrica je dobar test za mjerenje..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 21:20 (Xtr Zodiac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Kako se može nabavit one dcl puške...rhino i clawe...za multiplayer...

Jel se to dobije u nekakvom paketu kad se kupuje igra...

Vidim da su to nekakve nove puške...a nema ih za otključat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Captain_America kaže...

Meni se nudi kad kupim novi komp, crysis 3 ili sleeping dogs. Cryis 3 mi je previše dosadna, radije ću uzet sleeping dogs.

Kupujem ga sljedeći mjesec, dok uđemo u eu, možda bude nešto jeftinije.

12 godina
neaktivan

Sleeping Dogs je fenomenalna igra...

pero
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice