Ekipa da li će igra raditi na mom pc-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa da li će igra raditi na mom pc-u?
Neće, jer nemaš DX 11 grafičku karticu. Eto žao mi je.
Ok, sad sam tek došao do dijela na slici i ja imam 35fps tamo, kolko sam primjetio voda ima neki fiziku pa mi kod nje uglavnom zna past fps...
Jedna stvar koja mi uništava igru je povecanje osjetljivosti miša kad se cilja neznam zaš su to stavili jel su retardirani il šta..
to sa sensitivon me uzasno nervira i to san popravija tako sta san otisa u C:\Users\username\Saved Games\Crysis3 i uredija game.CFG i gfe.CFG unutra san doda ovo
g_skipIntro = 1
cl_fov = 80
pl_movement.power_sprint_targetFov = 80
r_DepthOfField = 0
g_radialBlur = 0
r_UseEdgeAA = 0
r_TexMaxAnisotropy = 0
r_PostMSAA = 0
cl_crouchtoggle = 1
r_ColorGrading = 1
r_SSAO = 0
r_VSync = 0
e_shadows = 0
g_enableInitialLoginScreen = 0
r_HDRBloomMul = 0
r_HDRBrightLevel = 0
r_MultiGPU = 0
g_useHitSoundFeedback = 1
sys_MaxFps = 120
r_DrawNearFoV = 80
r_SonarVision = 0
r_NightVisionBrightLevel = 0
r_NightVisionCamMovNoiseAmount = 0
r_NightVisionCamMovNoiseBlendSpeed = 0
a ovo ostalo?
cl_FOV – The main field of view
r_DrawNearFOV – the field of view for nearby objects (held weapon, etc)
pl_movement.power_sprint_targetFOV – The field of view while power sprinting
Default Value: 60
Ima li iko kakvo rješenje da je manja osjetljivost u igri kada se nanišani. Sad sam otključao scope za scarab (mislim da je scarab) i to je neigrivo skoro. Leti nišan ssm od sebe.
Malo sam tražio po internetu o crysisu 3, gledam amd blog u nadi da će izbacit nove drivere, ali ispada da su 13.2 beta5 i 13.2 beta6 već optimizirani za crysis 3, sad možemo očekivat ili 13.2 beta7 ili finalne 13.2 whql drivere.
I evo jedna zgodna tablica od AMD-a sa preporučenim postavkama za preko 30fps-a za korisnike 7xxx serije kartica...
EDIT: evo šta su izjavili na 13.2 beta6 driver-ima
"Future updates will be made to AMD Catalyst 13.2 Beta to further improve performance in Crysis 3 for both single GPU and CrossFire configurations"
Ova tablica za AMD čini mi se presmiješna. Oni hoće reći da sa HD 7850 na full HD rezoluciji, na very high postavkama i sa filterima 2xSMAA i 16xAF davati 30 fps tj. da će davati iznad 30 fps. Ajde živo me zanima, neka netko tko ima HD 7850 testira na tim postavkama i da javi rezultate.
Ne znam odakle su oni ovo izvukli, ali ta tablica je presmijesna,
ja sa HD7850, i5 750, 8GB rama jedva guram na medium full hd, imam oko 30-40, nekad padne i na 15.
Ova tablica za AMD čini mi se presmiješna. Oni hoće reći da sa HD 7850 na full HD rezoluciji, na very high postavkama i sa filterima 2xSMAA i 16xAF davati 30 fps tj. da će davati iznad 30 fps. Ajde živo me zanima, neka netko tko ima HD 7850 testira na tim postavkama i da javi rezultate.
Ne znam odakle su oni ovo izvukli, ali ta tablica je presmijesna,
ja sa HD7850, i5 750, 8GB rama jedva guram na medium full hd, imam oko 30-40, nekad padne i na 15.
E pa hvala na odgovoru, tak sam i mislio, a ovi panjevi svašta pišu na AMD-ovim stranicama. To se samo oni nadaju i sanjaju.
LP
Po frapsu na tim postavkama moja se kreće između 24-35 fps.
Onda ti imaš magičnu HD 7850, ajt lupi screen shot-ove iz igre i postavki, makar se to sve da namjestit, ali jednostavno ne mogu vjerovat, jer fraps još snižava broj fps-a, što znači da bez uključenog frapsa ti imaš svakako 40 fps. Stvarno jednostavno nezamislivo, pošto debelo jače grafe od tvoje ne mogu žvakati tu igru, a tvoja HD 7850 ju žvače bez problema.
Šta reći nego: WE HAVE MIRIACLE !!!!
...
...tolko ja imam na i7 860 (4ghza + 7870 masno naklokana.. 1175 / 1400 ) prvi nivo.. i to bez aa.. zanimljivo.. (beta 6 driveri) forum se puni magicnim grafickama.. odvrtim bench kasnije frapsom.. lol
Onda ti imaš magičnu HD 7850, ajt lupi screen shot-ove iz igre i postavki, makar se to sve da namjestit, ali jednostavno ne mogu vjerovat, jer fraps još snižava broj fps-a, što znači da bez uključenog frapsa ti imaš svakako 40 fps. Stvarno jednostavno nezamislivo, pošto debelo jače grafe od tvoje ne mogu žvakati tu igru, a tvoja HD 7850 ju žvače bez problema.
Odvrtio sam fraps bench i tako mi piše. Znači SMAA 2X,Texture i System Spec su Very High, AF 16X, jedino su mi isključeni VSync i Motion Blur. Mogu uploadati video, nije problem.
Kako da vidim koliko frejmova mi Graficka daje na Crysis 3...jer vidim da tu padaju neke price !!!
Bas me zanima. Help !
Vec se mjesecima zna da se nece moci igrati na dx10,dx9 hardware-u.
hehehe ajde da ne pise gdje god se spominje crysis 3 kako se moze igrat jedino sa dx 11 karticama xD
Halo decki, kako da pokrenem benschmark ili sta god, da bi video koliko frejmova mogu dobiti na Crysis 3
kako to radite ili dobijate te rezultate, sta da uradim...
HELP HELP HELP
Poceo sam igrati,na drugom nivou sam....igra je predobra,atmosfera,grafika i sve ostalo.Na mom PC-u se uredno vrti,custom postavke,PC je postavio sve na high,1920x1080,SMAA 1x, bilo je neigrivo,framedropovi na 10-11 fps-a,lag... . Spustio sam shadows na medium,razlike nema ali igra puno bolje radi.Jedina zamjerka je retardirani upgrade za nanosuit.Zasto jednostavno nisu postavili kao u Crysisu 2,sve jasno i pregledno na prvi pogled... a ne ovi slotovi ko da sam u casinu.
@Juventus
Instaliraj fraps,playclaw ili MSI Afterburner.S tim sto kod mene playclaw ocitava duplo veci fps nego sto treba... 70 +,u momentima prelazi 100 sto je nemoguce,i to samo na C3.
Evo video kako sam i rekao, snimano s MSI Afterburnerom pa evo odmah odgovora kolegi Juventus-u. Kartica radi na stock clockovima. Malo je slabije kvalitete video jer sam ga zbog sporog uploada morao zripati, ali sve se vidi. Inače igra je odlična
Dečki ajde ako netko ima volje i napiše sistemske zahtjeve (posebno nek naglasi da je potrebna grafička koja podržava DX11) pa da ubacim u prvi post da oni koji ulete u temu ne ispituju uvijek isto.
Zahvaljujem unaprijed.
Dečki ajde ako netko ima volje i napiše sistemske zahtjeve (posebno nek naglasi da je potrebna grafička koja podržava DX11) pa da ubacim u prvi post da oni koji ulete u temu ne ispituju uvijek isto.
Zahvaljujem unaprijed.
Minimum System Operating Requirements for PC
* Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Dual core CPU
* 2 GB Memory (3 GB on Vista)
* Example 1 (Nvidia/Intel):
* Nvidia GTS 450
* Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
* Example 2 (AMD):
* AMD Radeon HD 5770
* AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
Recommended System Operating Requirements for PC
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Quad core GPU
* 4 GB Memory
* Nvidia GTX 560
* Intel Core i5-750
* Example 2 (AMD):
* AMD Radeon HD 5870
* AMD Phenom II X4 805
Hi-Performance PC Specifications
* Latest DirectX 11 graphics card
* Latest quad core CPU
* SLI / Crossfire configurations will run even better
* 8 GB Memory
* Nvidia GTX 680
* Intel Core i7-2600k
* Example 2 (AMD):
* AMD Radeon HD 7970
* AMD Bulldozer FX4150
Sad ću dodati u prvi post.
Hvala:)
Možda naprave patch jednog dana, za dx9 i dx10.
Sa sada samo fake stvari po netu
Najgori Crysis dosada, nedamise ovo opce igrat dvojku sam još prešao nakon godinu dana na hard disku ali ovo dosadi nakon 10min igranja preloše...
@Juventus
Instaliraj fraps,playclaw ili MSI Afterburner.S tim sto kod mene playclaw ocitava duplo veci fps nego sto treba... 70 +,u momentima prelazi 100 sto je nemoguce,i to samo na C3.
Ok, hvala ti druze..!
Najgori Crysis dosada, nedamise ovo opce igrat dvojku sam još prešao nakon godinu dana na hard disku ali ovo dosadi nakon 10min igranja preloše...
Buuu.
Meni je ovaj najbolji.
Prvi mi je bio najgori. Ja sam očito manjina :D Volim linearne igre koje me drže na rubu priće. Ako mi igra u priči da malo slobode - undriven exploration, odma dosadi.
GTX 570 sve high (nisam niti probao very high).
Imam anti aliasing i vrti mi oko ~60 fps. 45 do 90. Otvoreno zatvoreno. Igra ide glatko.
Imam blur pa mi ne smeta ispod 60. Makar mi je Crysis jedina igra koja je ok i na 30 fps.
Davno sam igrao Crysis 1 na 30-45.
Meni je Crysis 2 jedna od dražih igara dok mi je prvi dio bio onako dosadan i prosječan kojemu grafika podiže ukupan dojam, no mene nikad nije prvi dio oduševljavao, dok sam se za dvicu baš zagrijao jer mi se svidio gameplay i setting i vrlo je napeta. Drago mi je da je trica nastavila u smjeru prethodnika.
Ne znam koji vrag ali kako sam stavio nove drivere sad imam oko 90/100 fpsa na high postavkama :o Uploadacu video, ne mogu vjerovati....BF3 izmedju 80 i 120 fpsa na ultra bez AA.
"The new GeForce 314.07 WHQL driver is now available to download. An essential update for gamers jumping into Crysis 3 this week, 314.07 WHQL improves single-GPU and multi-GPU performance in Crytek’s sci-fi shooter by up to 65%."
:D
"The new GeForce 314.07 WHQL driver is now available to download. An essential update for gamers jumping into Crysis 3 this week, 314.07 WHQL improves single-GPU and multi-GPU performance in Crytek’s sci-fi shooter by up to 65%."
Zašto ljudi UVIJEK citiraju tu neke najveće brojeve.
I onda pročitaš:
"New in GeForce 314.07 Drivers
Increases performance by up to 5% in Crysis 3 (measured with GeForce GTX 680 at 1920x1080 high settings)."
I najbitnije:
"Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 series GPUs in several PC games vs. GeForce 310.90 WHQL-certified drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:"
Uvijek se ljejpe neki 60% boostovi, a ljudi uglavnom dobiju mali boost od cca 10%...
Jer kada bi STALNO bio taj 60% boost šta bi to bilo nakon kakvih tri verzije drivera? Nitko nebi kupovao nove grafičke jer bi svima kroz 6 mjeseci performanse porasle za 180%
Zašto ljudi UVIJEK citiraju tu neke najveće brojeve.
I onda pročitaš:
"New in GeForce 314.07 Drivers
Increases performance by up to 5% in Crysis 3 (measured with GeForce GTX 680 at 1920x1080 high settings)."
I najbitnije:
"Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 series GPUs in several PC games vs. GeForce 310.90 WHQL-certified drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:"
Uvijek se ljejpe neki 60% boostovi, a ljudi uglavnom dobiju mali boost od cca 10%...
Jer kada bi STALNO bio taj 60% boost šta bi to bilo nakon kakvih tri verzije drivera? Nitko nebi kupovao nove grafičke jer bi svima kroz 6 mjeseci performanse porasle za 180%
Ja ti kazem da prije ovih drajvera nisam na mediumu mogao imati stabilnih 40 fps-a, sad na very high uz smaa ukljucen imam 60-70+ fps-a....
Ja ti kazem da prije ovih drajvera nisam na mediumu mogao imati stabilnih 40 fps-a, sad na very high uz smaa ukljucen imam 60-70+ fps-a....
ne laži ovaj napaćeni narod..
full hd na very high i smaa ti imaš 60-70 + frejmova??? kako ja sa i7 3770k i hd 7950 u crossfireu to ne mogu dobit samo tako?