Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 259.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Crysis 3
M4X kaže...
sharxtreme kaže...

meni isto ne izgleda ništa specijalno,moglo je to i bolje ali nije zbog konzola

O bome je zbog konzola. To je jednostavno engine koji je zamišljen za konzole i koliko god oni povećali texture za PC, dodali fičra, ssao, fxaa, txaa, gnjixa i žnjix, lens flare-a i filtera, tu pomoći nema!

Moderator is only a creature who thinks he's smart... yes, just thinks! :)
17 godina
Crysis 3

Evo decki vi koji imate ati kartice stigli i vasi drajveri {#}

http://blogs.amd.com/play/2013/01/29/crysis3-best-with-cat-132/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tomytheboss kaže...
M4X kaže...
sharxtreme kaže...

meni isto ne izgleda ništa specijalno,moglo je to i bolje ali nije zbog konzola

O bome je zbog konzola. To je jednostavno engine koji je zamišljen za konzole i koliko god oni povećali texture za PC, dodali fičra, ssao, fxaa, txaa, gnjixa i žnjix, lens flare-a i filtera, tu pomoći nema!

to sam i rekao ako pažljivije pročitaš

16 godina
neaktivan
Crysis 3

ima li tko sličan problem traži me da neki code pa zar to nije beta otvorena za sve 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CANABIS kaže...

ima li tko sličan problem traži me da neki code pa zar to nije beta otvorena za sve 

Moras imati origin account, treba ti samo user name i passworda od accounta.

BE HAPPY xD : )
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Ma jasno mije da moram imati Origin ali kad upišem mail adresu i pass. izbaci mi to da moram imati neki code.

Neki kod sam našao i kad ga pokušam unjeti piše da je taj kod već upotrebljen WTF.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Ma jasno mije da moram imati Origin ali kad upišem mail adresu i pass. izbaci mi to da moram imati neki code.

Neki kod sam našao i kad ga pokušam unjeti piše da je taj kod već upotrebljen WTF.

pa  neko ga je prije tebe aktivira

16 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
CANABIS kaže...

pa  neko ga je prije tebe aktivira

Hmm pa kako, kako da dođem do drugog koda 

16 godina
moderator
CANABIS kaže...

Hmm pa kako, kako da dođem do drugog koda 

Pa netreba ti nikakav kod. :/

Idi ovdje i to je to.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

konačno proradila 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 16:16 (CANABIS).
17 godina
neaktivan
Crysis 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

Zašto se meni neće spojiti na server, jel opet moram neke portove otvarati?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

grafika u multyplayeru je super a kakava će tek biti u single, vjerovatno nešto ne viđeno ....još samo da ati i nvidia izpoliraju drivere i to će biti to...

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Crysis 3

meni ova beta sljaka predobro sve postavke na ultra

osim na aa je onaj small 4 i vrti mi uvijek vise od 50 frejmova predobro :) brutalna igra

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Crysis 3

meni se i nije toliko svidjelo.. nekako ne mogu nanisanit kako treba, bjezi na sve strane.. cudno nekako

inace ide dobro glatko na high bez aa i vsync

morao sam odma bf3 ukljucit da se malo smirim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

osim na aa je onaj small 4 i vrti mi uvijek vise od 50 frejmova predobro :) brutalna igra

Čudno, meni ide preko 70 prosjek , čak i sa TXAAx4 i MSAAx8, sve very high. (screenovi na prošloj stranici)

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Probao betu.Što se grafike tiče izgleda kao najljepša i najdetaljnija igra koju sam vidio,međutim nisam očekivao da mi neće ići glatko na 1680x1050 sa svim postavkama na low i bez anti allisinga.

Crysis 1 i warhead sam u DX10 igrao na high postavkama bez anti allisinga,ovu čudo ne ide,valjda jer je detaljnost okoliša puno veća.Ne znam.

Što se gameplaya tiče-ok igraj i zaboravi,nothing spešl.Napucavanje je OK samo što sa BOWom nisam uspio ništa skoro pogoditi.Malo je čudno gađati s time.

Malo su me zasuli sa informacijama na sve strane kad sam prvi puta pokrenuo.Dosta sam bio zbunjen.

Valjda će to biti još dosta optimizirano,jer  koliko se sjećam i Crysis 2 mi je išao glatko,a to mi je najbitnije kod igre.Što mi vrijedi lijepa grafika kad je 25-30 FPS-a.   sa povremenim frame dropovima.

P.S.

E da,sve izgleda super,ali tek kad se približim predmetima vide se mutne teksture.Bojim se da su veće kvalitete ne bih to mogao ni pokrenuti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:47 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

evo ja sam stavila nove drivere 13.2 beta i stvarno bolje radi, sve mi je na very high,SMAA X4, AF X16,1920*1080 minimum 70fsp...prvi put kad sam usla u crysis i nije mi se sviđala igra,al sto vise igram sve mi je bolje i bolje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Koliko je uopće velika beta i dok kada je otvorena???

Btw koliko sam vidio na YT ko jaje jajetu sa UT3 od oružja, aliena, čak i atmosfera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...

evo ja sam stavila nove drivere 13.2 beta i stvarno bolje radi, sve mi je na very high,SMAA X4, AF X16,1920*1080 minimum 70fsp...prvi put kad sam usla u crysis i nije mi se sviđala igra,al sto vise igram sve mi je bolje i bolje  {#}

Odakle da skinem 13.2. beta drivere,na stranici od AMD-a vidim samo 13.1.

Ok našao sam

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 16:09 (NFSPredator0010).
13 godina
Crysis 3

Od svih "bugova" u ovoj igri, najviše me nervira drukčiji sensitivity kad naciljam. Sve drugo je prolazno ali ovo me tjera da razbim neš, pogotovo ako koristim bow.

Ja neznam kako mogu takav fail napraviti i ako to neće biti fixano u full gameu tražit ću ih da mi maknu igru i vrate pare.

Drugo po redu (nije tolki problem al nervira nekad) je reterdirani horizontalni recoil na ovom scaru. Tjera me da burstam na 2 metra jer mi nišan previše leprša okolo. Opće nemogu rafalat ali bitno da drugima ne smeta i rafalaju bez problema. Ali sve u svemu, ako ga vidim na dalj burstam malo i problem riješen.

Eto, kad smo makli ovo na stranu, igra je zabavna, najbolje oružje mi je feline i baš moram proć kroz ove muke da ga otkljućam. Hunter mode je isto dobar, malo balansa bi trebalo, npr. sačma je 1shot kill na hunterima.

Samo da srede ovo sa aim sensitivity i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Primjetio sam da mi je Vsync bio uključen i odlučih vidjeti što će se dogoditi kad ga isključim.Igra je počela letjeti.Ne znam na koliko je on ograničavao FPS,valjda na 60,ali pri 60 bi trebalo ići sve glatko, a meni nije išlo,možda Vsync ograničava FPS na 30 kao na konzolama,ne znam,nisam testirao,ali uglavnom igra mi se preporodila odkad sam ga isključio.Ciljanje i kretanje je puno fluidnije i brže.

Što duže igram počinje mi se sviđati igra iako mislim da će mi glavni dio biti single player kampanja a mp ću se malo nauživati pa se vratiti na BF3.Ovo je više UT i COD style shooter,zabavno je,ali preferiram BF gameplay.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

Kombinacija High/Very High, 1920x1200, FXAA oko 50avg - GTX 670 (latest beta driver, adaptive v-sync).

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 20:11 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

jel tko ima problem kad uključim SLI u igri mi pucaju teksture...kao neki artifekti ...jel se to može kako popraviti?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sharxtreme kaže...
toxic kaže...

Čudno, meni ide preko 70 prosjek , čak i sa TXAAx4 i MSAAx8, sve very high. (screenovi na prošloj stranici)

ja nisam reko prosjek nego od oka minimum koji sam gledo..

btw, daj mi poslikaj tocne postavke grafike pa da ja stavim iste takve i javim rezultat.

tnx

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 9:37 (toxic).
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Sve u svemu radi se o COD-u u novom ruhu. Mogao bih uzeti kad izađe.

Ako Crytek bude uredno podržavao igru mogli bi imati konja za utrku protiv COD-a.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 11:11 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
sharxtreme kaže...
toxic kaže...

btw, daj mi poslikaj tocne postavke grafike pa da ja stavim iste takve i javim rezultat.

tnx

nemam ti šta opet slikavat(imaš na prošloj stranici)- pod advanced: sve very high, motion blur high, lans flare -on pod graphics: 1920x1080, TXAAx4, v-sync off s tim mi ide lagano od 70-90+, sa MSAAx8 ide od 60-100(malo veći max, malo manji min)

14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Sve u svemu radi se o COD-u u novom ruhu. Mogao bih uzeti kad izađe.

Ako Crytek bude uredno podržavao igru mogli bi imati konja za utrku protiv COD-a.

Meni osobno MP puno bolji od coda.

17 godina
sharxtreme kaže...
toxic kaže...
sharxtreme kaže...
toxic kaže...

tnx

nemam ti šta opet slikavat(imaš na prošloj stranici)- pod advanced: sve very high, motion blur high, lans flare -on pod graphics: 1920x1080, TXAAx4, v-sync off s tim mi ide lagano od 70-90+, sa MSAAx8 ide od 60-100(malo veći max, malo manji min)

ne sta bih ti reko na ovo.. jer imam najnovije drivere svega.. proc kloknut na 4.5ghz graficka tvornciki ocana gtx 680... sada sam pratio gpuz 100% load i nema sanse da dodem, blizu 90.. cak sto vise kada stavim txaax4 nije mi bas igrivo..

a usporedujem tvoj heaven score sa mojim i losiji si za dosta bodova..

evo ti i moj 3dmark 11 pa me bas zanima kakvo je kod tebe stanje..

i da kod mene igra izgleda 2 puta lijepse nego na tvojim screenovi brijem da ti nesto ne stima :)

e da evo jos jedan dokaz da kod tebe nesto ne stima : http://www.overclock.net/t/1354868/pcgh-crysis-3-beta-first-performance-review

Lp,

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 18:08 (toxic).
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
sharxtreme kaže...
toxic kaže...
sharxtreme kaže...
toxic kaže...

tnx

ne sta bih ti reko na ovo.. jer imam najnovije drivere svega.. proc kloknut na 4.5ghz graficka tvornciki ocana gtx 680... sada sam pratio gpuz 100% load i nema sanse da dodem, blizu 90.. cak sto vise kada stavim txaax4 nije mi bas igrivo..

a usporedujem tvoj heaven score sa mojim i losiji si za dosta bodova..

evo ti i moj 3dmark 11 pa me bas zanima kakvo je kod tebe stanje..

i da kod mene igra izgleda 2 puta lijepse nego na tvojim screenovi brijem da ti nesto ne stima :)

e da evo jos jedan dokaz da kod tebe nesto ne stima : http://www.overclock.net/t/1354868/pcgh-crysis-3-beta-first-performance-review

Lp,

čekaj malo, pa eno ti screenovi na prošloj stranici, šta mi ne štima, misliš da ne igram na tim postavkama koje sam rekao???? Pogledaj samo VRAM zauzeće i sve će ti biti jasno na kojim postavkama igram. Ili ču morati postati video?

BTW nije overclockana grafa niti memorija kako se vidi i iz screenova, CPU@4GHz.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice