Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

jel se zna otprilike sistemski zahtjevi...

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crysis 2 potvrđen!
joze kaže...

Pa ako je za vjerovati dosadašnjim izjavama minimalni zahtjevi bi trebali biti identični, a za recommended, ha čuj... vjerovatno više-manje najjače komponente na tržištu jer iste su potrebne i da bi Crysis 1 dan danas radio fluidno na max tako da ne vjerujem da će biti drugačije sa C2, možda se desi kao i sa Metro-om, koliko znam ne postoji single grafa rješenje koje tu igru može sa svime glatko tjerati na max (na pristojnoj rezi).

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 22:55 (Minoza).
17 godina
joze kaže...

Da se znaju već bi čuo, sve naslovnice bi bile pune "objavljeni zahtjevi za crysis 2".

Drži fige za high/very high i bar 25fps-a.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 22:56 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

mogu se kladit da će recommended bit i7

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Graficka sa shaderima 4 :P

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
17 godina
Living.Dead kaže...
joze kaže...

Graficka sa shaderima 4 :P

Neeeeeeeeeeee!

Grafička sa shaderima 5.0 tj. DX11.

16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Na kraju će zahtjevat komponente koje još nisu izašle. Dakle i9 (valjda će se tako zvat), neka grafa iz 6xxx serije, vjerojatno nekih 6gb rama, možda i SSD Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

Na kraju će zahtjevat komponente koje još nisu izašle. Dakle i9 (valjda će se tako zvat), neka grafa iz 6xxx serije, vjerojatno nekih 6gb rama, možda i SSD Cool

budi sretan ak to nebude minimum Cool

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Most anticipated games of E3 - Reader's Choice (anketa)

Možete glasati.

Trenutno vodi Crysis 2 sa 11%.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Svi glasajte za Crysis 2 amo. Od svih tih igara jedino me crysis 2 zanima (i dead space 2).

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Living.Dead kaže...

Svi glasajte za Crysis 2 amo. Od svih tih igara jedino me crysis 2 zanima (i dead space 2).

je kak da ne,šta imam od glasovanja,ništa

16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Uh,ak uspijem install pokrenut sretan sam sto nije crashao,kamoli game!

Valjda nece tolko zahtjevno biti Neodlučan

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

a bit će zahtjevno za dx11,ja znam samo da nema šanse da igram na very high sa 5850,na medium bi trebalo ić

baš sad igram crysis na very high bez AA i ostalog,i imam prosječno oko 30 fps

vidim da su driveri malo popravili situaciju

16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

a šta ću ja s hd 4870, c2d e7400 3.7ghz. Za sad sve igre na maximali s standardnim fpsima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...
Fake_Alert kaže...

a bit će zahtjevno za dx11,ja znam samo da nema šanse da igram na very high sa 5850,na medium bi trebalo ić

baš sad igram crysis na very high bez AA i ostalog,i imam prosječno oko 30 fps

vidim da su driveri malo popravili situaciju

Ajd nepričaj gluposti...

Vrtit ćemo najmanje na high,a very high je moguće ili bar mix opcija high/very high, te imaš i overclock kao opciju za par fps-a više.

Opet samo nagađanje,ali mislim da neće biti prezahtjevna.

HD5850 nije za mirovinu hebote.

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
M4X kaže...

Ajd nepričaj gluposti...

Vrtit ćemo najmanje na high,a very high je moguće ili bar mix opcija high/very high, te imaš i overclock kao opciju za par fps-a više.

Opet samo nagađanje,ali mislim da neće biti prezahtjevna.

HD5850 nije za mirovinu hebote.

pa jel kažem da je za mirovinu?

ali crysis 2 se namjerno radi da za*** sav trenutni hardver,ne znam kako bi crysis 2 išao na high u dx11,možda ako se puno kloka i grafa i procesor

pa neće valjda Metro ostat najzahtjevnija igra,to bio bio podbačaj za ove iz cryteka

17 godina
M4X kaže...

pa jel kažem da je za mirovinu?

ali crysis 2 se namjerno radi da za*** sav trenutni hardver,ne znam kako bi crysis 2 išao na high u dx11,možda ako se puno kloka i grafa i procesor

pa neće valjda Metro ostat najzahtjevnija igra,to bio bio podbačaj za ove iz cryteka

Pa kao da metro 2033 nemožeš vrtit na max, jedino filtri na najmanje moguće...

Meni se vrtilo na slabih 22fps-a,ali stoncin veli da se vrti kod njega puno bolje ili je zbog quada ili novih drivera i patcheva neznam.

Zar si zaboravio da se crysis 2 radi i za konzole? Znači da nemože biti prezahtjevna.

HIGH - 100% sa HD5850

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Pa kao da metro 2033 nemožeš vrtit na max, jedino filtri na najmanje moguće...

Meni se vrtilo na slabih 22fps-a,ali stoncin veli da se vrti kod njega puno bolje ili je zbog quada ili novih drivera i patcheva neznam.

Zar si zaboravio da se crysis 2 radi i za konzole? Znači da nemože biti prezahtjevna.

HIGH - 100% sa HD5850

vidit ćemo,ja ne vjerujem

kad govorim o maksimalnim postavkama onda mislim na postavke kad je sve u igri uključeno na max(od AA,sjena,teselacije.......)

17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
M4X kaže...
Fake_Alert kaže...

,na medium bi trebalo ić

Ajd nepričaj gluposti...

Vrtit ćemo najmanje na high,a very high je moguće ili bar mix opcija high/very high,

Heh da slažem se! Pa kao šta smo mogli prije 2 godine sa HD4870 na High-Very High imat 30 FPS-ova tako ćemo i na jesen imati sa HD5850... Taj rang je kartica High-end za 2000 kuna prije 2 godine i danas. Iako ako baš hoćete mislim da će biti sasvim dosta i za Very High bez filtera rezolucija 22 inch jedna pošteno clockana HD5850 sa quad coreom na 3.00GHz+?

Neodlučan

sticky boredom with a book:S
17 godina
M4X kaže...

vidit ćemo,ja ne vjerujem

kad govorim o maksimalnim postavkama onda mislim na postavke kad je sve u igri uključeno na max(od AA,sjena,teselacije.......)

Ma lol, filteri mi ni netrebaju.

Kod mene je MAX sve grafičke postavke na max, a filteri posebno, a u metro 2033 ni nemožeš isključit AAA i AF do kraja barem na dx11.

Vidjet ćeš ti high najmanje u to nesumnjam ni malo.

@stoncin - ja sa HD4870 nisam imao 30fps-a možda samo u nekim scenama,ali većinom ispod. U warheadu prije nego je crkla sjećam se da je letila na 30fps-a sa tek izašlim driverima 9.5 koji su digli performanse osjetno. Anyway tvoja je ionako imala 1GB vrama...

17 godina
protjeran

Ja sam postao u temu Benchmark podforum-Crysis benchmark to šta ste me onda baš i pitali za frejmrejt... hehe koliko sjećam bilo je nekih postavki na High samo, ali većina je išla Very High. Sad ću malo prosurfat po temi pa javim kad nađem link... Inače u Metro 2033 imam zapravo 30 Avg to kažem i stojim iza toga. Oni MSAA su uključeni, ali nisu na AAx4 jer onda igra zariba na 10 frejma cijelo vrijeme i teselacija ON i DOF je isto ONIznenađen Nez kako kod drugih ne ide. Pa znaš i sam da sam još slab u 3DMarku, imam 18k scorea a ovdje imam više nego vi drugi (kako kaže review od microman)

edit evo link post je na sredini stranice

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 16:22 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Crytek je objavio novi screenshot, ali ovaj puta direktno iz igre na kojem se vide Alieni...

Prava šteta za Crysis, mape su postale linearne! Viče znao sam da će se to dogoditi zbog glupe konzolacije(ali moraju nekako zaraditi)...

- sosnewyork

Čini se da više nećemo moći birati put odigravanja, jer postoji samo jedan! Čini se da više nećemo moći birati put odigravanja, jer postoji samo jedan!
Čime si Chuck Norris briše guzicu? - wc papirom!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:03 (Ficho Bicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Ma di je ono staro šuljanje po šumi a ne grad,dosta mi je zagreba kaj ga gledam cijeli dan jos i NY da gledamIzlanuo se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

A vidjet ćemo što će još biti. Mape će sigurno biti puno uže nego su prije bile zbog konzola, ali valjda ćemo imati mogućnost jedan zadatak izvršiti na razne načine. Pogotovo ako možemo birati stil splinter cella ili rušiti nebodere new yorka na neprijatelje heheSmijeh 

Samo opet, kad vidim ovaj screen sa alienima pitam se da li je ikako moguće njih potiho ubiti, jer mi izgledaju da treba dosta olova(ili lasera plazmi i što ćemo već imati) istreskati u njih da ih ubijemo, a onda to automatski nameće jedan stil.

Meni je osobno u prvom crysisu bilo zabavnije šuljati se, jer kako je i prića govorila, mi smo tek došli na otok i to koreanci neznaju, pa netreba raditi galamu bezvezeNevinašce Dok sam u warheadu uzeo one dual mitraljeze i deri po koreancimaCool

Želio bi da nam daju još podataka o odijelu, ipak je to ono što čini samu igrivost i zabavnost crysisa, ovo ostalo je sve samo predmeti koji su tu da pokažu svu snagu odijelaOsmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

kao sto sam i mislio crysis 2 na pc-u ce totalno shebat konzole

ne samo u grafici nego sad i u gameplayu

krasno

dobro prerano je jos al ne sluti na dobro u najmanju ruku s mog gledalista

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:25 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

krasno

Gle nikad se nezna sta bude,mozda cak bude i odlicna igra i neka tako zahjevna.Ak nis drugo kad izade i ak bude odlicna mozemo d*kat na njuSmijeh(sala)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 19:27 (Fake_Alert).
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

A šta ćemo kad je crytek jednostavno odlučio linijom manjeg otpora... jednostavno moraju napraviti takvu igru kakvu će gomila konzolaša kupiti i zbog toga će nekolicina pc-aša koji su i kupili prijašnje naslove ostati zakinuti. jednostavno koncpet igre se nije svidio većini i to su oni osjetili na svom bankovnom računu, i sad su ozbiljno odlučili dignuti lovu na crysisu... srećom da mi još uvijek možemo instalirati prijašnje naslove i nastaviti derati a konzole neka uživaju u "next-gen grafici" koju mi već 2 i pol godine imamoCool

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

krasno

To su napravili kada su umjesto 4 moda skresali (mislim) na 2.NeodlučanViče

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
TopForumaš kaže...

krasno

To su napravili kada su umjesto 4 moda skresali (mislim) na 2.NeodlučanViče

4 moda čega?? Ako misliš suit moda (strength, speed, armor i cloak) mislim da nisu...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A šta ćemo kad je crytek jednostavno odlučio linijom manjeg otpora... jednostavno moraju napraviti takvu igru kakvu će gomila konzolaša kupiti i zbog toga će nekolicina pc-aša koji su i kupili prijašnje naslove ostati zakinuti. jednostavno koncpet igre se nije svidio većini i to su oni osjetili na svom bankovnom računu, i sad su ozbiljno odlučili dignuti lovu na crysisu... srećom da mi još uvijek možemo instalirati prijašnje naslove i nastaviti derati a konzole neka uživaju u "next-gen grafici" koju mi već 2 i pol godine imamoCool

Potpisujem i ne bih se začudio da se mi još vratimo Krizi 1...

Ispričavam se što sam malo skeptičan ali ovo mi nekako sve manje sluti na dobro, kada igraš Crysis i dan danas on ima "ono nešto", dali će to biti u C2 - ne znam... Bojim se da ne ispadne samo još jedan "shoot 'em up".

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice