Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ne vjerujem da će biti grafika biti bolja nego u crysis warheadu. Samo da igrica bude što duža. Crysis Warhead sam prešao u 4 sata.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Za grafiku ne treba očekivati pre velike promijene(za PC).Vijerojatno če biti nešto bolja od prvog crysisa.

No ono što je mnogo bitnije(barem meni)da je optimiziranija te da radi bolje sa slabijim konfiguracijom(naravno opet ne treba očekivati čuda).

A za one koji kažu da su prošli igru/igricu za četri sata:Probajte igrat na Hard pa čete vidit kako i koreanci postanu opasni,a da ne govorim o onim lignjama koje su i na najlakšoj razini dosta komplicirane(pogotovo za pogodit).

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crysis 2 potvrđen!
microman kaže...

A za one koji kažu da su prošli igru/igricu za četri sata:Probajte igrat na Hard pa čete vidit kako i koreanci postanu opasni,a da ne govorim o onim lignjama koje su i na najlakšoj razini dosta komplicirane(pogotovo za pogodit).

Hehe,ja sam oba crysisa prošao po nekoliko puta naravno samo na delta inače je bar meni prelagano.Za warhead mi je trebalo nekih 5-6 sati na delta težini i ja bi htio da je igra još teža.Sviđa mi se kompjuterska inteligencija al volio bi da je još poboljšaju i da se malo koreanci budu pametniji a ne samo da se čude svaki put kad odem u cloak Belji sePo meni,trebali bi još više stavit koreanaca sa nanosuitom koji bi bili pametniji i znali ga koristit.U prvu crysisu su bili totalni idioti+mogli su bit u cloaku beskonačno dugo.Zatim su samo znali spro se kretat te eventualno preć u strength mode kad im dođeš blizu i opalit te spuškom po glavi xD.U warheaduu su bili malo pametniji ali mogu oni još i bolje.Grafika ne treba niš bolja biti,po meni još nijedan fps nije dostigao toliko ljiepu grafiku ko što crysis ima(od općenito grafike do fizike koja i dalje tuče više manje sve ostale fps-ove)

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
microman kaže...

Hehe,ja sam oba crysisa prošao po nekoliko puta naravno samo na delta inače je bar meni prelagano.Za warhead mi je trebalo nekih 5-6 sati na delta težini i ja bi htio da je igra još teža.Sviđa mi se kompjuterska inteligencija al volio bi da je još poboljšaju i da se malo koreanci budu pametniji a ne samo da se čude svaki put kad odem u cloak Belji sePo meni,trebali bi još više stavit koreanaca sa nanosuitom koji bi bili pametniji i znali ga koristit.U prvu crysisu su bili totalni idioti+mogli su bit u cloaku beskonačno dugo.Zatim su samo znali spro se kretat te eventualno preć u strength mode kad im dođeš blizu i opalit te spuškom po glavi xD.U warheaduu su bili malo pametniji ali mogu oni još i bolje.Grafika ne treba niš bolja biti,po meni još nijedan fps nije dostigao toliko ljiepu grafiku ko što crysis ima(od općenito grafike do fizike koja i dalje tuče više manje sve ostale fps-ove)

Da, umjesto da ostanu u armoru on predje u strenght, a niti me upuca.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
microman kaže...

1. da mi je znati sta bi ti rekao da ispred tebe covjek nestane,,, ti se nebi kao cudio nego mi uzeo mis iz depa i poceo pucati jelda

2. naravno da su bili kad su imali odijelo cca jakooooo kratko

3. daj mi ss od crysis i jednog i drugog dokaz da si presao na delti za 5.6 sati....

16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Al pazi,i koreanci imaju te nanosuite,pa šta njihovi občni vojnici nisu upoznati s tom tehnologijom?!IznenađenNego samo njih 10-ak koji ga imaju znaju za to.Zaš se ameri ne čude kad psiho radi vratolomije sa suitom svi ga gledaju ko i svakog drugog xD.Onda bi i ti koreanci mogli skužit da imam isti nanosuit i da mogu bit nevidljiv XD

-3. daj mi ss od crysis i jednog i drugog dokaz da si presao na delti za 5.6 sati.....-

Eh,to mi je bilo na xp-u sad sam na visti pa mi igre nisu instaliraneMršti seAl je vrlo jednostavno proć treba samo pazit i ciljat u glavu niš više i gotovo je odmahSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 16:53 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Crysis je bila super igra, Crysis 2 se nadam još bolja!

U crysisu ponekad zna biti naporan AI protivnika (nekad znaju biti uzasno glupi nekad jako pametni) pa se nadam da ce to rjesiti.

Za zahtjevnost me neinteresira previse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Al pazi,i koreanci imaju te nanosuite,pa šta njihovi občni vojnici nisu upoznati s tom tehnologijom?!IznenađenNego samo njih 10-ak koji ga imaju znaju za to.Zaš se ameri ne čude kad psiho radi vratolomije sa suitom svi ga gledaju ko i svakog drugog xD.Onda bi i ti koreanci mogli skužit da imam isti nanosuit i da mogu bit nevidljiv XD

-3. daj mi ss od crysis i jednog i drugog dokaz da si presao na delti za 5.6 sati.....-

Eh,to mi je bilo na xp-u sad sam na visti pa mi igre nisu instaliraneMršti seAl je vrlo jednostavno proć treba samo pazit i ciljat u glavu niš više i gotovo je odmahSmijeh

Da samo što se u i prvom i u drugom djelu barem 1/3 igru pojavljuju vanzemaljci, a kod njih pucanje u glavu i nije preučinkovito.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

da bar stave neki novi trailer a ne ono smece od teasera

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Da samo što se u i prvom i u drugom djelu barem 1/3 igru pojavljuju vanzemaljci, a kod njih pucanje u glavu i nije preučinkovito.

Pa onda ti ne znaš koristit nano suit kako spada,evo ti jednostavno riješenje protiv lignjiča:odeš u speed mod,zaletiš se na jednog od njih,uhvatiš ga,brzo odeš u strength mode i baciš-jedna lignja manje.Sad ti je energija dobrano potrošena pa odeš u armor uzemš shotgun i 2-3 šuta u glavu ode drugi.Ak te uvati frka kad pucaju odeš malo clock pa se skriješ.Dok te traže ti opet brzo speed mod it tak dalje tamaniš trećeg.U warheade je čak i lakše jer imaš misiju di imaš gaus gun,malo preciznosti i jednim šutom vanzemljaci padajuSmijehTak da su oni meni lakšiji od koreanaca ponekad jedino su valjda nekima preteški jer im frami padnu pa bude komplicirano,al inače su lagani(naravno možeš biut blesav pa ić sa scarom ih gruvat i nećeš ih nikad ubit)onda normalno da je teškoBelji se

15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Neznam kako vama, ali meni Crysis kao i Warhead su prilično lagane igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis je odlicna igra ali prekratka za mene.sva ona alienska oružja ,nuklearne tenkove,helikoptere i vtol- ove možete koristiti u Crysis Wars(multiplayer komponenta).dok nezaigrate multi(Power struggle na mapi mesa ) necete znat o cem govorim.zaigrati krizu :ratovi na dx10 je poseban užitak :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 19:25 (viper).
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
thuglife kaže...

Pa onda ti ne znaš koristit nano suit kako spada,evo ti jednostavno riješenje protiv lignjiča:odeš u speed mod,zaletiš se na jednog od njih,uhvatiš ga,brzo odeš u strength mode i baciš-jedna lignja manje.Sad ti je energija dobrano potrošena pa odeš u armor uzemš shotgun i 2-3 šuta u glavu ode drugi.Ak te uvati frka kad pucaju odeš malo clock pa se skriješ.Dok te traže ti opet brzo speed mod it tak dalje tamaniš trećeg.U warheade je čak i lakše jer imaš misiju di imaš gaus gun,malo preciznosti i jednim šutom vanzemljaci padajuSmijehTak da su oni meni lakšiji od koreanaca ponekad jedino su valjda nekima preteški jer im frami padnu pa bude komplicirano,al inače su lagani(naravno možeš biut blesav pa ić sa scarom ih gruvat i nećeš ih nikad ubit)onda normalno da je teškoBelji se

Ne kažem da te nemoguće, ali na najtežoj razini težine sigurno nije dječija igra.

Btw. Ne boj se ti za moje frameove.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
16 godina
viper kaže...
Crysis je odlicna igra ali prekratka za mene.sva ona alienska oružja ,nuklearne tenkove,helikoptere i vtol-ove možete koristiti u Crysis Wars(multiplayer komponenta).dok nezaigrate multi(Team instant action na mapi mesa ) necete znat o cem govorim.zaigrati krizu :ratovi na dx10 je poseban užitak :D

Jel imaš original crysis wars?Ak imaš aj da se nađemo malo da nabacimo koju partiju u TIA pa da malo pwnamo druge heheSmijehCrysis wars je pre predobar po meni najbolji fps za napucavat preko neta(jedino što se treba odreč detalja da bi imalo dovoljno frama jer 30 frama u multiplayeru baš ponekad i nije dovoljno xD

17 godina
neaktivan

jedva cekam dvojku i nadam se da ce ju 5870x2 moc vrtit na veryhigh detaljima na rezi 1080p . @stoja Naravno da imam oriđiđ ,ajd mi posalji na pm svoj xf :) P.s. Za sve ostale:jedna runda u warsu sa 30 dobrih player-a zna potrajat do 3 sata u Power Struggle

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 19:23 (viper).
17 godina
viper kaže...
jedva cekam dvojku i nadam se da ce ju 5870x2 moc vrtit na veryhigh detaljima na rezi 1080p .
@stoja Naravno da imam oriđiđ ,ajd mi posalji na pm svoj xf :)

P.s. Za sve ostale:jedna runda u warsu sa 30 dobrih player-a zna potrajat do 3 sata u TIA

igro sam neš malo Crysis multiplayer (ilegalno Sramim se samo da probam)  i jako mi se, jaaako, svidjelo.   Fizika, grafika, nanosuit donose potpuno novu dimenziju multiplayer napucavanju, mislim da je jedini razlog zašto Crysis multiplayer nije u samom vrhu po popularnosti MP FPS-ova zahtjevna grafika, jer nema dobrog napucavanja bez 60 frameova minimalno, a većina ima neki sklop u glavi koji im ne dopušta da stave sve na low u igri kao Crysis Osmijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
viper kaže...
jedva cekam dvojku i nadam se da ce ju 5870x2 moc vrtit na veryhigh detaljima na rezi 1080p .
@stoja Naravno da imam oriđiđ ,ajd mi posalji na pm svoj xf :)

P.s. Za sve ostale:jedna runda u warsu sa 30 dobrih player-a zna potrajat do 3 sata u TIA

igro sam neš malo Crysis multiplayer (ilegalno Sramim se samo da probam)  i jako mi se, jaaako, svidjelo.   Fizika, grafika, nanosuit donose potpuno novu dimenziju multiplayer napucavanju, mislim da je jedini razlog zašto Crysis multiplayer nije u samom vrhu po popularnosti MP FPS-ova zahtjevna grafika, jer nema dobrog napucavanja bez 60 frameova minimalno, a većina ima neki sklop u glavi koji im ne dopušta da stave sve na low u igri kao Crysis Osmijeh

Pa Crysis se igra zbog grafike :D, ako trazite igrivost tu je Half Life 2, a za MP COD 4 i novi UT 

16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Crysis ima jako dobar multiplayer al problem je što je ta igra pri vrhu lejstvice po pitanju pirata i to mu je uvelike smanjilo dotok love.Igra se uopce ne treba igrat na high,uostalom kad se brzo napucavaš,što imaš vremena gledat kako sunce obasjava predivno more(kojeg na mapi ima tak malo)??To ti guta frame a bezveze.Meni je igra na medium postavkama i par stvari na low i vrtim oko 80 frama(ovisi koliko igrača/veličina mape),a ak oćete mogu stavit i slike pa ćete vidjet da sve izgleda predobro za multiplayer te uopče nije potrebno stavljat veće detalje(osim ak imaš 3x 4890 ili 3x gtx285 pa se očeš foliratBelji se)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2 potvrđen!

@Lenquist:  govorimo o multiplayeru, to se sigurno ne igra zbog grafike pa bio to Crysis ili ne znam što Namigiva

@Lenquist:  ma znam al ono, ljudi se osjećaju zakinuto kad igraju nešto na manje nego što bi mogli  pa makar to ne vidjeli u praksi, kad SP igraš na high i onda u MP-u moraš smanjit srce te zaboli Smijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Po meni,medium sa par stavki na high bilo bi i više nego dovoljno da grafika u MP izgleda predivno+fizika na dx10 serverima =neš što nijedna igra nema heheCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ja ne znam za vas, ali meni je Tarmac mnogo bolji od Mesa-e. Zapravo Mesa mi uopce nije nesto posebno.

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Meni su najdraže custom mape na zokerstiech serveru(tak nekak se server zove)ima jedna mapa di si kao u nekom naselju i u jednoj kući je disko i ima sve:light show,dobra mjuza dim,ima čak i mjesto za dj-a al ga nema xD(gušt je untra se skirvat u cloaku nemogu te ćut od muzike  a teško je vidjet od svog blještanja reflektoraCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

evo poceo je gamescom i mislim da ce sigurno sad crytek izdati pravi trailer za crysis 2 ipak su oni švabe a gamescom je u njemackoj i posvecen je europskim igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Nisam vidio da je netko postavio linkove za dva videa u kojem se doznaje da će u crysis 2 biti novi, poboljšani nanosuit pa evo ja ću stavit.

i

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine

1 0 hvala 1
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Ovdje se vidi samo malo uljepšan izgled odijela(sviđa mi seOsmijeh)al neznamo o kakvim poboljšanjima se tu radi-možda će imat neke nove modove ili će poboljšat stare(neznam kako osim da ih pojačaju a time igra bude lakša pa neznamNeodlučan)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Novi nanosuit! Jeeee!

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Nisam vidio da je netko postavio linkove za dva videa u kojem se doznaje da će u crysis 2 biti novi, poboljšani nanosuit pa evo ja ću stavit.

i

fora ali još uvijek nema gameplaya ili priče

16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
kaiserus kaže...

i

fora ali još uvijek nema gameplaya ili priče

Malo tko od priče očekuje išta ekstra.

Ne govorim da Crysis nema radnju tj priču, samo da je malo kome na prvom mjestu.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Meni se priča ful sviđa i međuscene su mi 5 pita bolje od bilo koje igre jer nisu napravljene zasebno ko u drugim igrama di izgledaju kao film sa super grafikom a igra neam niš od toga.U crysisu i kad igraš i kad gledaš međuscene je grafika identična i to (bar meni)daje neki poseban gušt+većinu scena je napravljeno is prvog lica(u prvom crysisu,u warheadu so zbilja voljeli stalno prikazivat pschyo-a  iz 3. licaBelji se)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Psycho je ipak dosta karizmatičniji lik od Nomada.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice