Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Crysis 2

ako se ne varam teselacija ce uciniti svoj posao, a i ovo ne vrtim na najace u editoru iako mogu.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni sa novom konfom Crysis 2 sa DX11 i High Resolution Textures i ostalim detaljima na Ultra vrti oko 40-60 frejmova :))))

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Crysis 2
Almin94 kaže...

Meni sa novom konfom Crysis 2 sa DX11 i High Resolution Textures i ostalim detaljima na Ultra vrti oko 40-60 frejmova :))))

jasno kad igraš na malom monitoru,na full hd nebi

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
Crysis 2

probao sam i na full hd u dnevnoj sobi :D,  ide oko 10 frejmova dole, ali opet je i vise nego igrivo, 30-45-50fps 

Vrbaa'''
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

probao sam i na full hd u dnevnoj sobi :D,  ide oko 10 frejmova dole, ali opet je i vise nego igrivo, 30-45-50fps 

Sumnjam, tak negdje (malo više) ide na GTX 580, ja imam 5870 i ne ide na fullHD glatko na max, čak niti bez teselacije. Možda si baš pogodio nezahtjevan level.

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Almin94 kaže...

Sumnjam, tak negdje (malo više) ide na GTX 580, ja imam 5870 i ne ide na fullHD glatko na max, čak niti bez teselacije. Možda si baš pogodio nezahtjevan level.

nemam pojma, i ja sam se iznenadio, sve je na ultra a tako dobro leti 

Vrbaa'''
16 godina
protjeran
Almin94 kaže...
Minoza kaže...
Almin94 kaže...

nemam pojma, i ja sam se iznenadio, sve je na ultra a tako dobro leti 

De ti ne laži.. Aj downloadaj ovaj benchmark pa da vidimo situacijuXD

Ovako..

Quality: Ultra

Rezolucija:1920X1080

Anti Aliasing: X4

Map: Times Square/Adrenaline

Runs: 1

API: DX11

Edge AA: Off

Hi res textures: On

I postaj screenshot sa rezultatom ovdje u temi!!!

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
14 godina
protjeran
Re: Crysis 2 potvrđen!

Kakva zarazna igirica ja celo jutro igram opet na najteze.

Da predjem i onda je brisem i sledeci put sa Originalom igram kada mu padne cena malo.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
16 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Da predjem i onda je brisem i sledeci put sa Originalom igram kada mu padne cena malo.

Pa samo na najteže se i igra, onda je potrebno koristiti NS, a ne se samo zahebavati sa njim, takticirati malo i sve skupa, tek se onda vidi sva čar igre.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Vlada011 kaže...

Pa samo na najteže se i igra, onda je potrebno koristiti NS, a ne se samo zahebavati sa njim, takticirati malo i sve skupa, tek se onda vidi sva čar igre.

Zavisi da li si prije odigrao na laksoj razini ili nisi. Pošto ti se cuvaju oni mali qurci dok ubijes Cephove (nano nešto) i ista stvar sa upgradeovima na odjelu.

Prvo sam igrao na srednjoj težini, prešao, napravio upgradeove odijela i nakon sto sam presao campanju sam igrao na najteže gdje sam prošetao kroz kampanju. Da sam išao odmah na najteže namucio bi se, malo više ali jbg kad nisam znao igru još.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan

Zavisi da li si prije odigrao na laksoj razini ili nisi. Pošto ti se cuvaju oni mali qurci dok ubijes Cephove (nano nešto) i ista stvar sa upgradeovima na odjelu.

Prvo sam igrao na srednjoj težini, prešao, napravio upgradeove odijela i nakon sto sam presao campanju sam igrao na najteže gdje sam prošetao kroz kampanju. Da sam išao odmah na najteže namucio bi se, malo više ali jbg kad nisam znao igru još.

Mislio sam odmah na najteže, jer s totalno tuniranim odjelom, baš kako kažeš doslovno možeš prošetati kroz igru, nema gušta, nema ničega.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Crysis 2
haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zašto ovo nije besplatno i bilo implementirano u Crysis 2 kada je trebao izač 9/2010 u DX11 grafici{#}

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
15 godina
stoncin3 kaže...

Zašto ovo nije besplatno i bilo implementirano u Crysis 2 kada je trebao izač 9/2010 u DX11 grafici{#}

Erm... a šta tebi "free of charge" znači? {#} Btw. ovo je potpuno nevažno za C2 igrače, to je namijenjeno developerima (drugih) igara. Za modanje Crysisa 2 je dostupan Editor već neko vrijeme.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:38 (Minoza).
16 godina
protjeran
Crysis 2

“For those who want to make the step into commercial gaming, we’ll offer a royalty-only license model for games made with this SDK, where Crytek require only 20% of the developer’s revenues from the commercial launch of their game

lol

a only 20%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Pa to je malo s obzirom da dobiješnjihov engine na pladnju. Šta bi oni svoj rad trebali davati besplatno? Ako razvijaš free igru ne plaćaš ništa, ako ćeš prodavati igru napravljenu u njihovom engine-u, naravno da ćeš im morati dati postotak. Isto vrijedi i za UDK.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:40 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Ništa nisam želio nego bolji Crysis kada je trebo izač pred godinu dana{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

E to smo svi željeli {#}

Al meni je ok, nije loš, niti blizu jedinici po inovativnosti ali zabavna igra sa ok pričom i solidnim MP-om te ok communityjem koji razvija modove.

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dobra im je grafika sa onim modom:P

Btw meni bio dobar i u DX9:D

15 godina
Crysis 2

Mogu poslikat primjer levela iz SDK u DX9 da vidiš kak izgleda, stvarno je preljepo.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može :)

HTC Desire Android
15 godina
Crysis 2

Evo dve na brzinu:

Kad se uzme u obzir da je to DX9... {#} E i da, tu na screenovima fali pol efekata (sunčeve zrake, nešto postFX-a i tak...), ne znam zašto. Uglavnom u živo izgleda još i bolje. Skinite slobodno SDK pa probajte sami, free je...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 20:52 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
To se može igrati,ili?
HTC Desire Android
13 godina
Crysis 2

Jel igra još tko multi? Ja sam opet počeo (tj. nastavio) pa da imam društvo tu i tamo :)

Facebook going down ^.^ jadne loodache

0 0 hvala 0
15 godina
emerik kaže...
To se može igrati,ili?

Može naravno!

OriginalEXE kaže...

Jel igra još tko multi? Ja sam opet počeo (tj. nastavio) pa da imam društvo tu i tamo :)

Ma slabo igram u zadnje vrijeme jer intenzivno radim na igri ali možemo nabaciti, kad ti paše?

3D dizajner
13 godina
Minoza kaže...
emerik kaže...
To se može igrati,ili?

Može naravno!

OriginalEXE kaže...

Ma slabo igram u zadnje vrijeme jer intenzivno radim na igri ali možemo nabaciti, kad ti paše?

Igram večinom oko podneva pa na dalje, i na večer poslije devet. Jesi sad za jednu partiju? 

Facebook going down ^.^ jadne loodache
15 godina
OriginalEXE kaže...

Igram večinom oko podneva pa na dalje, i na večer poslije devet. Jesi sad za jednu partiju? 

Ajd bumo sutra, sad baš radim na nečem. Budem ti PM poslao.

3D dizajner
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Kad se uzme u obzir da je to DX9... {#}

Zar SDK ne radi na DX11 patchu? I na modu..:\\

14 godina
protjeran

instaliro crysis i pokrenem igru i cuju se svi zvukovi ali se nevidi nista na ekranu samo crno.

16 godina
protjeran

Kakva ti to grafaXD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice