ako se ne varam teselacija ce uciniti svoj posao, a i ovo ne vrtim na najace u editoru iako mogu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sa novom konfom Crysis 2 sa DX11 i High Resolution Textures i ostalim detaljima na Ultra vrti oko 40-60 frejmova :))))
Meni sa novom konfom Crysis 2 sa DX11 i High Resolution Textures i ostalim detaljima na Ultra vrti oko 40-60 frejmova :))))
jasno kad igraš na malom monitoru,na full hd nebi
probao sam i na full hd u dnevnoj sobi :D, ide oko 10 frejmova dole, ali opet je i vise nego igrivo, 30-45-50fps
probao sam i na full hd u dnevnoj sobi :D, ide oko 10 frejmova dole, ali opet je i vise nego igrivo, 30-45-50fps
Sumnjam, tak negdje (malo više) ide na GTX 580, ja imam 5870 i ne ide na fullHD glatko na max, čak niti bez teselacije. Možda si baš pogodio nezahtjevan level.
Sumnjam, tak negdje (malo više) ide na GTX 580, ja imam 5870 i ne ide na fullHD glatko na max, čak niti bez teselacije. Možda si baš pogodio nezahtjevan level.
nemam pojma, i ja sam se iznenadio, sve je na ultra a tako dobro leti
nemam pojma, i ja sam se iznenadio, sve je na ultra a tako dobro leti
De ti ne laži.. Aj downloadaj ovaj benchmark pa da vidimo situacijuXD
Ovako..
Quality: Ultra
Rezolucija:1920X1080
Anti Aliasing: X4
Map: Times Square/Adrenaline
Runs: 1
API: DX11
Edge AA: Off
Hi res textures: On
I postaj screenshot sa rezultatom ovdje u temi!!!
Kakva zarazna igirica ja celo jutro igram opet na najteze.
Da predjem i onda je brisem i sledeci put sa Originalom igram kada mu padne cena malo.
Da predjem i onda je brisem i sledeci put sa Originalom igram kada mu padne cena malo.
Pa samo na najteže se i igra, onda je potrebno koristiti NS, a ne se samo zahebavati sa njim, takticirati malo i sve skupa, tek se onda vidi sva čar igre.
Pa samo na najteže se i igra, onda je potrebno koristiti NS, a ne se samo zahebavati sa njim, takticirati malo i sve skupa, tek se onda vidi sva čar igre.
Zavisi da li si prije odigrao na laksoj razini ili nisi. Pošto ti se cuvaju oni mali qurci dok ubijes Cephove (nano nešto) i ista stvar sa upgradeovima na odjelu.
Prvo sam igrao na srednjoj težini, prešao, napravio upgradeove odijela i nakon sto sam presao campanju sam igrao na najteže gdje sam prošetao kroz kampanju. Da sam išao odmah na najteže namucio bi se, malo više ali jbg kad nisam znao igru još.
Zavisi da li si prije odigrao na laksoj razini ili nisi. Pošto ti se cuvaju oni mali qurci dok ubijes Cephove (nano nešto) i ista stvar sa upgradeovima na odjelu.
Prvo sam igrao na srednjoj težini, prešao, napravio upgradeove odijela i nakon sto sam presao campanju sam igrao na najteže gdje sam prošetao kroz kampanju. Da sam išao odmah na najteže namucio bi se, malo više ali jbg kad nisam znao igru još.
Mislio sam odmah na najteže, jer s totalno tuniranim odjelom, baš kako kažeš doslovno možeš prošetati kroz igru, nema gušta, nema ničega.
Zašto ovo nije besplatno i bilo implementirano u Crysis 2 kada je trebao izač 9/2010 u DX11 grafici
Zašto ovo nije besplatno i bilo implementirano u Crysis 2 kada je trebao izač 9/2010 u DX11 grafici
Erm... a šta tebi "free of charge" znači? Btw. ovo je potpuno nevažno za C2 igrače, to je namijenjeno developerima (drugih) igara. Za modanje Crysisa 2 je dostupan Editor već neko vrijeme.
“For those who want to make the step into commercial gaming, we’ll offer a royalty-only license model for games made with this SDK, where Crytek require only 20% of the developer’s revenues from the commercial launch of their game
lol
a only 20%
Pa to je malo s obzirom da dobiješnjihov engine na pladnju. Šta bi oni svoj rad trebali davati besplatno? Ako razvijaš free igru ne plaćaš ništa, ako ćeš prodavati igru napravljenu u njihovom engine-u, naravno da ćeš im morati dati postotak. Isto vrijedi i za UDK.
Ništa nisam želio nego bolji Crysis kada je trebo izač pred godinu dana
E to smo svi željeli
Al meni je ok, nije loš, niti blizu jedinici po inovativnosti ali zabavna igra sa ok pričom i solidnim MP-om te ok communityjem koji razvija modove.
Dobra im je grafika sa onim modom:P
Btw meni bio dobar i u DX9:D
Mogu poslikat primjer levela iz SDK u DX9 da vidiš kak izgleda, stvarno je preljepo.
Može :)
Evo dve na brzinu:
Kad se uzme u obzir da je to DX9... E i da, tu na screenovima fali pol efekata (sunčeve zrake, nešto postFX-a i tak...), ne znam zašto. Uglavnom u živo izgleda još i bolje. Skinite slobodno SDK pa probajte sami, free je...

Jel igra još tko multi? Ja sam opet počeo (tj. nastavio) pa da imam društvo tu i tamo :)
Može naravno!
Jel igra još tko multi? Ja sam opet počeo (tj. nastavio) pa da imam društvo tu i tamo :)
Ma slabo igram u zadnje vrijeme jer intenzivno radim na igri ali možemo nabaciti, kad ti paše?
Može naravno!
Ma slabo igram u zadnje vrijeme jer intenzivno radim na igri ali možemo nabaciti, kad ti paše?
Igram večinom oko podneva pa na dalje, i na večer poslije devet. Jesi sad za jednu partiju?
Igram večinom oko podneva pa na dalje, i na večer poslije devet. Jesi sad za jednu partiju?
Ajd bumo sutra, sad baš radim na nečem. Budem ti PM poslao.
Kad se uzme u obzir da je to DX9...
Zar SDK ne radi na DX11 patchu? I na modu..:\\
instaliro crysis i pokrenem igru i cuju se svi zvukovi ali se nevidi nista na ekranu samo crno.
Kakva ti to grafaXD