Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ha najdulje do 8. mjeseca jer za tada je najavljen editor. Sve ranije je samo bolje...

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Crysis 2

Hvala Bogu više. Pa skoro gdn dana otkad je prvo najavljena igra za izlazak. Lol

Tnx Minoza;)

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Danas dolazi patch za Crysis 2 (ovo je od jučer):

Hey guys, just an update that this patch will be going live tomorrow :)

Please ensure you run the Crysis2Launcher.exe tomorrow to receive the automatic update. I will also try and organise a direct download for anyone that may be having issues with the auto updater (but you should really use the auto updater and report any issues so that we can ensure it works 100%).

Cheers!

Nije DX11 patch! ali ima zanimljivih stvari... već je ja mislim netko ranije napisao šta patch donosi, za svaki slučaj - evo link (prvi post)

Kratak video - DX11 demo u Crysis 2

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 4:01 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina

Izašao patch...

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
mrxa1 kaže...

Izašao patch...

Izašao je patch i sad mi ne radi onaj programčić advanced graphics options i kako da sada ISKLJUČIM bloom effect??? Toliko sve blješti da ću staviti naočale i igrati igru.. UŽAS

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
Crysis 2

Evo počeo ja opet igrati malo kampanju i iznenadio sam se koliki replay value ima. Imam feeling skoro kao da prvi puta igram igru. Uglavnom igram po principu da igram sve totalno suprotno od onoga kada sam prvi puta išao. Znači tamo di sam se prije šuljao sada idem na assault i obratno. I što više druge rute koristim, osim naravno određenih dijelova gdje nemaš mogućnosti.

Jedino sam odmah nabio onaj cheat sa infinte nanita da odmah otključam sve module da bude zabavnije, jer onako dok ih pola otključaš dođeš do kraja igre pa nije fora. 

Ali mi je i dalje SP u jedinici bio posebniji. Valjda zato što si imao ogromnu mapu i bilo je više iznenađenja. Ono zadatak ti je doći na kraj otoka, i ti se mogao kretati tako da možda po putu naletiš na 2 koreanca a mogao si i naletiti na njih 30. Ovdje uvijek naletiš na identičan broj protivnika, jedino imaš izbor oćeš li ih pobiti ili samo proći...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo počeo ja opet igrati malo kampanju i iznenadio sam se koliki replay value ima. Imam feeling skoro kao da prvi puta igram igru. Uglavnom igram po principu da igram sve totalno suprotno od onoga kada sam prvi puta išao. Znači tamo di sam se prije šuljao sada idem na assault i obratno. I što više druge rute koristim, osim naravno određenih dijelova gdje nemaš mogućnosti.

Jedino sam odmah nabio onaj cheat sa infinte nanita da odmah otključam sve module da bude zabavnije, jer onako dok ih pola otključaš dođeš do kraja igre pa nije fora. 

Ali mi je i dalje SP u jedinici bio posebniji. Valjda zato što si imao ogromnu mapu i bilo je više iznenađenja. Ono zadatak ti je doći na kraj otoka, i ti se mogao kretati tako da možda po putu naletiš na 2 koreanca a mogao si i naletiti na njih 30. Ovdje uvijek naletiš na identičan broj protivnika, jedino imaš izbor oćeš li ih pobiti ili samo proći...

kako se aktivira taj cheat

14 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

Za sada jos uvijek Crysis 2 najbolji shooter godine... Ostaje nam da vidimo Rage, Duke Nukem 3d i Battlefield 3..ovo što je do sada izaslo (homefront, red river, brink sve preloše)

hahahahahahhahahahaha .......

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
mrxa1 kaže...

Izašao patch...

Izašao je patch i sad mi ne radi onaj programčić advanced graphics options i kako da sada ISKLJUČIM bloom effect??? Toliko sve blješti da ću staviti naočale i igrati igru.. UŽAS

Meni CAGO normalno radi...

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Preljepa igra ali ima previše grešaka.

Instalirao sam 1.8 i imam isti problem kao i s 1.4 patchem: grafičku grešku gdje mi se oružje i djelovi okoliša počnu pogrešno prikazivati: obično u jednoj boji. Pa sam vratio na verziju 1.2.

Ali još uvjek imam problema:

• AI se često zblokira
  • Trupa često završavaju unutar zgrada ili vozila
  • Kontrole mi se zblokiraju
  • U verziji 1.0 mi nije pamtio nanocrystal-e pa sam ih dio i izgubio
  • Grafičke greške (dio zida nestane i vidim korz njega itd.)

Tražio sam rješenje za neke od ovih problema ali sam samo naišao na teme ljudi s istim problemima.

Uz to fizika i nije nešto, očekivao sam da ću moći više toga uništiti.

Inače igra mi je dobra i zabavna, ali previše sr*nja.

Dostajna prvom djelu samo po grafici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.gamepron.com/news/2011/06/12/interview-leslie-piritano-nvidia/

DX11 kako kaže ova iz NV dolazi za koji tjedan. Al pazi ovo... umjesto da prebace na monitor di je Crysis 2 sa DX11 oni tu fino vrte Duke Nukem Forever... omg...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 0:24 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz evo malo zabave Crysis 2  multiplayer fotage 1080pi

http://www.youtube.com/user/c4eT http://www.xfire.com/profile/chettherazor/
17 godina
Minoza kaže...

DX11 kako kaže ova iz NV dolazi za koji tjedan. Al pazi ovo... umjesto da prebace na monitor di je Crysis 2 sa DX11 oni tu fino vrte Duke Nukem Forever... omg...

Zar je to nekome to još bitno?! Mogli su godinu dana nakon igre izbacit... Nula bodova

Što ser tiče onih grafičkih problema nakon patcha 1.8.... Ja sam imao probleme sa 275.33 driverima i 1.8 patchem. Tada sam stavio prethodne drivere (270.61) i stvar je bila riješena..

ššššš - možda su u šumi
15 godina
protjeran
Crysis 2

Nikad nikakvih grafičkih ili inih problema..savršeno radi...bune se oni koji skidaju samo piratice.Kupite igru pa uživajte kao ljudi..

1 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

steta...meni je igra odlicna...iako mi nije dir za multiplayer...inace zaj mi je sta je vec mrtva sta i ova tema dokazuje :(

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Bas sad picim Warhead na Enthusiast i nemogu se dočuditi koliko je sve bolje nego u dvojci.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Kratak video - DX11 demo u Crysis 2

na ovom videu vecina ljudi gleda lijevo i desno, samo malo ljudi gleda video {#}

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Minoza kaže...

Zar je to nekome to još bitno?! Mogli su godinu dana nakon igre izbacit... Nula bodova

Meni je bitno, rekoh već ranije {#}

Ja čekam editor, a DX11 je samo šećer.

3D dizajner
14 godina
protjeran
Crysis 2

jedno pitanje. zasto sa mojom konfom dobivam max 60 fps-a? znam da je 60 sasvim dovoljno al ponekad zna past na 35 pa 40, pa 50 i tako skroz, tako da se to dosta osjeti

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

jedno pitanje. zasto sa mojom konfom dobivam max 60 fps-a? znam da je 60 sasvim dovoljno al ponekad zna past na 35 pa 40, pa 50 i tako skroz, tako da se to dosta osjeti

Jeli vsync uključen?

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan
Crysis 2

sta pirati isto jos mogu igrat multiplayer ??

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Xanzzu kaže...
minikdo kaže...

Jeli vsync uključen?

je, sve je ukljuceno kolko se sjecam, nisam igrao 2 dana pa ne znam tocno, ima uopce opcija da se to iskljuci?

geek_boy1 kaže...

sta pirati isto jos mogu igrat multiplayer ??

kolko ja znam ne mogu, svaki put ti izbaci key code invalid, ja sam zato kupio original

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Konačno, idući tjedan dolazi DX11 patch!

Hi guys,

Below are the patch notes for Patch 1.9, this is also the patch that will enable DX11 Support (available via a separate download). We're aiming to have this patch live and available to you all next week. As always we're interested to hear your comments/thoughts on these changes so please post them below.

Crysis 2 Patch 1.9

• Added Contact Shadows
• Added DX11 benchmark level
Added DX11 support for Crysis 2 (the following features only work when downloading the optional DX11 package here):
• - Tessellation + Displacement Mapping
• - High Quality HDR Motion Blur
• - Realistic Shadows with Variable Penumbra
• - Sprite Based Bokeh Depth of Field
• - Parallax Occlusion Mapping
• - Particles Motion Blur, Shadows and Art Updates
• - Water Rendering improvements and using Tessellation + Displacement Mapping
• Added Realtime Local Reflections
Added support for Higher Res Textures Package
• Added various new console variables to whitelist
• Fixed bullet penetration, which had been broken by a bug introduced with the DLC 2 patch
• Fixed issue in MP where player stats weren't always saved at the end of a game
• Fixed issue in MP where player stats would sometimes randomly reset
• Fixed issue with MP time played statistic, which would sometimes be too low on leaderboards and in stats
• Fixed issue with JAW rocket not firing through window's containing broken glass
• Fixed rare issue where a user could not access MP with a valid CD key if they had previously used an invalid CD key
Improved advanced graphics options menu
Improved anti-cheat measurements: fixed exploit which could prevent vote kicking working against a user
Improved multi-GPU support
• Improved Tone Mapping
• Re-added possibility to enable r_StereoSupportAMD via config file (unsupported)

DX11 i teksture visoke rezolucije će biti opcionalne za skinuti.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:14 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jest da je prekasno, ali bolje ikad nego nikad.

Nadam se da bude napretka u vizualnom aspektu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Jest da je prekasno, ali bolje ikad nego nikad.

Nadam se da bude napretka u vizualnom aspektu.

Napretka sigurno bude. Pa već samo teksture visoke rezolucije će uvelike doprinjeti, a DX11 i teselacija će još dodatno poboljšati detalje. Naravno, spominju i napredak na DX9 tako da je ovo win-win {#}

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2

A s time dolazi i pad performansi. Bas me zanima kako ce igra ici na 6970.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

za 1.8 patch jel moram imati prije toga patcheve ili može odmah ovaj

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ATiGamer kaže...

A s time dolazi i pad performansi. Bas me zanima kako ce igra ici na 6970.

Ma ja vjerujem da ce ici dobro.

15 godina
neaktivan
minikdo kaže...
Xanzzu kaže...
minikdo kaže...

Jeli vsync uključen?

je, sve je ukljuceno kolko se sjecam, nisam igrao 2 dana pa ne znam tocno, ima uopce opcija da se to iskljuci?

Da to ti je zvog vsync-a.

Ima za isključit u graphic options. Ali ja bih ga ostavio uključenim (pogledaj si o vsync-u da vidiš zašto).

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
protjeran
Crysis 2

pa naravno da treba biti ukljucen a i 60 fpsa je i vise nego dovoljno.kad je iskljucen onda slika onda sugavo puca

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice