Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Crysis 2

kad sam je prisa tek san svatia koliko je dosadna na pocetku a na kraju zanimljiva..inace odlican graficki materijal s obzirom na dx9 api :D

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis 2 - Retaliation Map Pack

18. 05. 2011 - za PC, XBOX, PS3

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
protjeran
Crysis 2

Eh kada će izaći konačno dx11 patch za ovu igru?

sloppy lips to lips youre my vitamins i like you
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
stoncin3 kaže...

Eh kada će izaći konačno dx11 patch za ovu igru?

Mislim da nikoga nije ni briga.

14 godina
Crysis 2

meni je skroz ok sta je u dx9 napravljeno...samo mi dizu zivce sta su lagali da ce bit izdana u dx11..nemos lagat nekome o kome ovisis...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
16 godina
Koja bude cijena tog map packa?
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Crysis 2
@dedaa

Mene je briga. :) I nisam u manjini, slobodno virnite na Crymod. Na zalost nema sluzbenih novosti vezanih za DX11, ali nema veze. Ono bitno je receno. Dobit cemo i DX11, a i editor. Na ljeto ce tek krenuti navala modova. Sam Crysis 2 je pokopan u startu ali ono slatko tek dolazi. :)
3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

A ma mogli bi malo prismrdit i na Dx11 za promjenu. Pa u 21st smo već 11 gdn!!!{#}

sloppy lips to lips youre my vitamins i like you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

BTW. ovaj DLC objašnjava odgodu editora, zar ne?

Pazi, ovaj  "Map Pack" nije ništa drugo nego prerađene mape iz SP-a, kao i sve ostale MP mape. Sad razmislite šta bi bilo da nam je bio dostupan editor. Nitko ne bi kupio te mape... Imam feeling da bi mi mogli do ljeta dobiti još DLC-ova... pa kad zgrnu love, onda će kao dat editor i modding podršku. Ma mislim ok, ali ionako je igra više manje mrtva, sumnjam da će se baš nešto obogatiti s tim mapama...

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

BTW. ovaj DLC objašnjava odgodu editora, zar ne?

Pazi, ovaj  "Map Pack" nije ništa drugo nego prerađene mape iz SP-a, kao i sve ostale MP mape. Sad razmislite šta bi bilo da nam je bio dostupan editor. Nitko ne bi kupio te mape... Imam feeling da bi mi mogli do ljeta dobiti još DLC-ova... pa kad zgrnu love, onda će kao dat editor i modding podršku. Ma mislim ok, ali ionako je igra više manje mrtva, sumnjam da će se baš nešto obogatiti s tim mapama...

Da samo kolko će imati smisla raditi modove za mrtvu igru.

Odi rađe radit mape za Portal ili L4D2. Ako napraviš jako dobar posao možda dobiš i posao ;).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
Koja bude cijena tog map packa?

Zaboravio sam napisati, cijena je 9.99 $

Na Steamu bi se $ mogao pretvoriti u €

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Da samo kolko će imati smisla raditi modove za mrtvu igru.

Odi rađe radit mape za Portal ili L4D2. Ako napraviš jako dobar posao možda dobiš i posao ;).

E vidiš, u tom je caka, sama igra uopće ne igra ulogu, engine i asseti su ono što je važno, o tome se radi. Svatko tko je uživao u originalnom Crysisu, zasigurno će htjeti vidjeti nešto slično tome u "novom ruhu". Uostalom, Crysis 2 je upravo zbog nekoliko "sitnih" propusta tako brzo propao, uz par modifikacija, mogao bi biti jako zanimljiv.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 20:11 (Minoza).
16 godina
odjavljen
thesekiman kaže...

Zaboravio sam napisati, cijena je 9.99 $

Na Steamu bi se $ mogao pretvoriti u €

kako da ne... map pack, nek mi dudlaju luleka.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Mah...izgleda da ću prodati crysis 2, od prvog tjedna odkako sam ga kupio nisam pokrenuo igru. Em što je bilo hakera, em što me modem podjebavao da mogu na svaki 15-ti server ući. Ali na kraju sam shvatio da je zapravo problem u meni. Više jednostavno nemam toliko slobodnog vremena da mogu haklati igru par sati u komadu preko neta. SP uvijek možeš pauzirati i nastaviti di si stao a ovdje ako se maknem od kompa na 15 sekundi vjerojatno ćeš 5 puta poginuti u međuvremenu(jer nisu mogli staviti click to respawn nego mora biti automatski{#})

A sada kada još vidim da truju igru sa par mapa i dilaju ih za 10$ mi dođe da im pljunem u facu. Pa custom mape i modovi su nešto što me je valjda toliko dugo i zadržalo na crysis warsu(uz što sam imao više slobodnog vremena jel{#}) gdje kada su dosadile stock mape, samo nađeš server sa custom mapama i ponovo uživaš kao da prvi puta igraš jer upoznaješ nove mape i sl. 

Sva sreća da sam za igru platio samo 160kn, ali da sam dao više grdno bi se kajao. Sada samo da nađem nekoga kome mogu prodati key po nabavnoj cijeni da budem na nuli i ja sretan{#} Možda bi mogao te novce preusmjeriti u portal2{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i to je jedan od razloga zasto prodajem steam acc.. samo sam to govno platio 365 kn. a di je jos ostatak igara.. pih! a prodajem ga 650kn

najbolji multi koji sam igrao je bc2 a vi me mozete objesit za jaja..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Meni je BC2 počeo ići na živce kada mi se igra počela bez razloga blokirati cijeli komp, pa kada su počeli svi silni bugovi(onaj sa nožem) bio sam poludio od toga...

Sada vidim da su mi igre na iphonu pet puta bolje nego na pc-u, igram galaxy on fire 2 igra došla 15-ak kuna a već sam nabio jedno 30 sati igre. Mislim da sa crysis 2 nisam ni upola od toga izigrao, a platio ga deset puta skuplje...Pa sada vi vidite što je bolja računica{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

SP je meni super.. cak sam ga 2x presao ali.... tek tad sam skuzio sto to znaci arkadni multi. za mene to nije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Desavalo se i meni identicno tokom citave igre,doduse ne cesto ali eto jedno cca 5-6 puta,ja,kad se desavalo ovo "brljanje boja" samo pustim sve jedno 5-10 sec i onda stisnem escape i normalizira se sve,nikad mi se nije rusila igra.

16 godina
Crysis 2

Za sada jos uvijek Crysis 2 najbolji shooter godine... Ostaje nam da vidimo Rage, Duke Nukem 3d i Battlefield 3..ovo što je do sada izaslo (homefront, red river, brink sve preloše)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Horned Reaer kaže...

Za sada jos uvijek Crysis 2 najbolji shooter godine... Ostaje nam da vidimo Rage, Duke Nukem 3d i Battlefield 3..ovo što je do sada izaslo (homefront, red river, brink sve preloše)

{#}

Ako se ne varam to smo vidjeli odavno

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
Horned Reaer kaže...

{#}

Ako se ne varam to smo vidjeli odavno

buhaha da 4 ever đuka taj sam mislio

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
protjeran
Crysis 2

Dadada i ja čekam BF 3 bad companyyy

Hahaha

shooterz rulez

XD

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
stoncin3 kaže...

Dadada i ja čekam BF 3 bad companyyy

Hahaha

shooterz rulez

XD

Samo BF3(bez bad company)

سمندری ڈاکو
16 godina
Horned Reaer kaže...

Kupio sam crysis 2 i igrao sam i zadovoljan sam s njim (iako ima pun k* grešaka, nedorađenosti, mp je loš i pun cheatera i opet grešaka i jasno DX11!!) ali baš shooter godine...da samo ako pogledaš da ništa drugo praktički i nije izašlo. bar ne vrijedno spomena.

http://mrxa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 23:57 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Za sada jos uvijek Crysis 2 najbolji shooter godine...

A tešku konkurenciju je i imao.

Inače mi je preloša igra. Igrao sam malo onaj MP demo i prespora je, loša kopija COD-a. Od onog odijela očekujem brzinu i agilnost (koji je dobro prenešen u jedinici), a ne osjećaj sporog slona. SP me toliko zanima da se nisam potrudio ni skinuti igru sa warez-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 1:16 (gringo88).
16 godina
Crysis 2

Crytek says no DX11 patch was ever confirmed

Eto toliko o dx11 patchu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Horned Reaer kaže...

Eto toliko o dx11 patchu

{#} 

Ćekaj kaj nije bilo na njihovim službenim stranicama to da će dx11 podrška izaći kroz patch

15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Eto toliko o dx11 patchu

Zaglavio si u prošlosti.

"We would like to announce that there will be a DX11 patch released for Crysis 2. We are working to get the best out of DX11, so we’ll wait to announce the features until a little closer to release."

MyCrysis

15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Eto toliko o dx11 patchu

Kasniš... Već je izdana službena obavijest o dolasku DX11 te editora i 64bit exe-a...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 14:57 (Minoza).
17 godina
protjeran
Crysis 2

Jer se zna točan datum? Možda.. Hmm{#}

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice