Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Crysis 2

Neki dan sam instaliro C1 i usporedio ga sa C2, obe igrice igrane na maksimum detaljima i rezoluciji. Mogu reć da je C2 puno ljepši, iako kad se dođe bliže nekim objektima vide se teksture. Nije baš za usporedbu jer se C1 igra na nekakvom otoku u prirodi, a C2 u gradu među zgradama, u zgradama itd. Da se engine iz C2 koristio u C1, tada bi možda C1 izgledo puno impresivnije, ovako moram reć da je C2 barem meni puno ljepši!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina
Re: Crysis 2
gjurki kaže...

Neki dan sam instaliro C1 i usporedio ga sa C2, obe igrice igrane na maksimum detaljima i rezoluciji. Mogu reć da je C2 puno ljepši, iako kad se dođe bliže nekim objektima vide se teksture. Nije baš za usporedbu jer se C1 igra na nekakvom otoku u prirodi, a C2 u gradu među zgradama, u zgradama itd. Da se engine iz C2 koristio u C1, tada bi možda C1 izgledo puno impresivnije, ovako moram reć da je C2 barem meni puno ljepši!

istina...al crysis 2 nije ispred svog vrimena ko sta je crysis 1 bia...meni ce jedinica uvik ostat u srcu...volim sumu i prirodu :) :P

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
gjurki kaže...

istina...al crysis 2 nije ispred svog vrimena ko sta je crysis 1 bia...meni ce jedinica uvik ostat u srcu...volim sumu i prirodu :) :P

Naravno, ali u to vrijeme opet su se ljudi žalili kako ga nemogu pokrenut, odnosno da treba imat PC od 10000 kn da bi ga pokrenuo, C2 je odlično optimiziran i još uz to ima predivnu grafiku!

14 godina
neaktivan
Crysis 2

a dojam kako je grafika predivna dobivate sa blorom, a to je bacanje pijeska u oci....

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

eo vam da iskljucite blur g_radialBlur=0

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xyan kaže...

a dojam kako je grafika predivna dobivate sa blorom, a to je bacanje pijeska u oci....

to je istina..al raden je u dx9 i mogu ti rec da dobro uraden posal to...za mi je sta su nam mazali oci dugo sa cry enginom 3 i dx11 a mi budale pali na to...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
Crysis 2

svakako se slazem da je igrica super, igrao sam demo...al previse su se izlagali i shranja napravili da kupim stvarno igricu....cekam taj dx11 pa da vidim dojmove, mozda cu je onda kupiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Jos uvijek se prodaje igrica!Ako tko hoce kupiti nek pm-a!

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kako da na crysis 2 ukljucim one brojke u gornjem desnom dijelu monitora ( pokazatelj FPS-a i ostalog)? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Almin94 kaže...

kako da na crysis 2 ukljucim one brojke u gornjem desnom dijelu monitora ( pokazatelj FPS-a i ostalog)? hvala

Skini si Fraps i pomoću njega to uključiš.

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Almin94 kaže...

Skini si Fraps i pomoću njega to uključiš.

ma znam za fraps, nego ima u krajsisu da se ukljuci sam ne znam kako

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

C1 mi osobno ljepše izgleda. U originalu sam znao zastati i uživati u fenomenalnoj grafici dok kod C2 nema tog WOW efekta. Možebit da je to dijelom posljedica različitog smještaja radnje jer budimo iskreni prašuma i ta nazovima "prirodna" područja ipak tu mogu ponuditi više.

xyan kaže...

Blur samo pojačava dojam realizma.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

cuj, ja imam izvanredan vid pa ne vidim zamuceno, hahahahhaa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2
jel igra jako zahtjevna poput prošlih izdanja i jel bi ju mogao lagodno vrtit na 1680x1050 na konfi pod moj PC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...
jel igra jako zahtjevna poput prošlih izdanja i jel bi ju mogao lagodno vrtit na 1680x1050 na konfi pod moj PC

Bez beda će ti vrtit na visokim detaljima.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
17 godina
protjeran

vrti meni na 1080p sa tom karticom i slabijim procomxD

imam oko 35 fps-ova AVG

sloppy lips to lips youre my vitamins i like you
16 godina
odjavljen
Crysis 2

htc touch hd?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

htc touch hd?

Nokia 3310

17 godina
protjeran

Hehe e jer ko igro na onom post-human warrior levelu težine igru?

Meni brat odigrao cjelu igru na Veteranu i prošo ju normalno za vrijeme kao i ja na recruit znači ono normalno cca 9 sati igranja

kolko igra i trajexD

Ma on vam je inače crysis fan i to teški, donio mi par shootera i need for speed 2006. kad još nis ni imali GPU nego integrated graphics

onda sam prvo uzo X1950Pro od ATi-ja imala AGP utor 256MB super grafa za male pare od frenda

poslje sam uzo komp cjeli sve novo 2008. i 8800GT

i od onda je igro COD-ove sve koji su bili mis dvojku i poslje MW i NFS MW jedino to

Sad kaže samo Crysis i Crysis Warhead i Crysis 2 otkad je igra izašla 2007-mexd

I neće drugo nego samo to i igra ROFL prije je barem malo i drugo prošo

Ma htio sam mu reć ako nie preteško da i on proba kad mi ga žao a voli igru XDDDD

{#}

sloppy lips to lips youre my vitamins i like you
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 3:04 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Može meni netko objasnit zašto skoro svaki puta kada se vratim u igru, imam manje XP-a od onda kada sam izišao iz igre.

Recimo sada sam igrao i bio lvl 13, i otključao sam si feline. I sa njim sam imao 41 kill i išao sam si sredit klasu, pa sam izašao u meni i stavio attachment na njega.

Vratio sam se na isti server, i piše mi da sam lvl 12, i da mi treba još 4000xp da bih došao do 13.

I idem sredit klasu, piše mi da mi je feline zaključan, a već ga imam postavljenog za primarno oružje u custom klasi.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Looka kaže...

Može meni netko objasnit zašto skoro svaki puta kada se vratim u igru, imam manje XP-a od onda kada sam izišao iz igre.

Recimo sada sam igrao i bio lvl 13, i otključao sam si feline. I sa njim sam imao 41 kill i išao sam si sredit klasu, pa sam izašao u meni i stavio attachment na njega.

Vratio sam se na isti server, i piše mi da sam lvl 12, i da mi treba još 4000xp da bih došao do 13.

I idem sredit klasu, piše mi da mi je feline zaključan, a već ga imam postavljenog za primarno oružje u custom klasi.

prestani koristit alt+f4 ili tako nešto da izađeš iz igre. Ovo ti se događa jednostavno jer se profili updejtaju tek kada izađeš s servera s tim da ako se dogodi neki error/alt+f4/end task sve je izgubljeno jer mora biti u igri da sejva sav progress/statse.

14 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Hehe e jer ko igro na onom post-human warrior levelu težine igru?

Meni brat odigrao cjelu igru na Veteranu i prošo ju normalno za vrijeme kao i ja na recruit znači ono normalno cca 9 sati igranja

kolko igra i trajexD

Ma on vam je inače crysis fan i to teški, donio mi par shootera i need for speed 2006. kad još nis ni imali GPU nego integrated graphics

onda sam prvo uzo X1950Pro od ATi-ja imala AGP utor 256MB super grafa za male pare od frenda

poslje sam uzo komp cjeli sve novo 2008. i 8800GT

i od onda je igro COD-ove sve koji su bili mis dvojku i poslje MW i NFS MW jedino to

Sad kaže samo Crysis i Crysis Warhead i Crysis 2 otkad je igra izašla 2007-mexd

I neće drugo nego samo to i igra ROFL prije je barem malo i drugo prošo

Ma htio sam mu reć ako nie preteško da i on proba kad mi ga žao a voli igru XDDDD

{#}

kaže lik koji igra na recruit{#}

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

prestani koristit alt+f4 ili tako nešto da izađeš iz igre. Ovo ti se događa jednostavno jer se profili updejtaju tek kada izađeš s servera s tim da ako se dogodi neki error/alt+f4/end task sve je izgubljeno jer mora biti u igri da sejva sav progress/statse.

Ali meni se ovo dogodilo kada sam izišao sa servera, pa sredio klasu i opet ušao na server.

I sad mi se pak dogodilo da sam došao sa lvl12 na lvl14 i otključam feline (koji već imam u custom klasi, sa red dot) i uzmem si silencer. I igram neko vrijeme kad ono kick zbog pinga, vratim se na server, lvl13 - i piše mi da mi je feline zaključan (a imam ga u custom klasi sa silencerom).

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
14 godina
neaktivan
Looka kaže...
alscaul kaže...

Ali meni se ovo dogodilo kada sam izišao sa servera, pa sredio klasu i opet ušao na server.

I sad mi se pak dogodilo da sam došao sa lvl12 na lvl14 i otključam feline (koji već imam u custom klasi, sa red dot) i uzmem si silencer. I igram neko vrijeme kad ono kick zbog pinga, vratim se na server, lvl13 - i piše mi da mi je feline zaključan (a imam ga u custom klasi sa silencerom).

ja sam uočio u ovim navedenim slučajima da meni ne sejva. Inače kada izađem s servera vidim onaj prozor i piše nekaj tipa "saving profile ili "updating profile" i nakon toga je sve sejvano

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ja sam uočio u ovim navedenim slučajima da meni ne sejva. Inače kada izađem s servera vidim onaj prozor i piše nekaj tipa "saving profile ili "updating profile" i nakon toga je sve sejvano

Znači ako me kicka sa servera ili zbog pinga, ili jednostavno se prekine veza, ili mi crkne internet, ja ću se vratit natrag na onaj lvl sa kojim sam počel igrat na tom serveru? {#}

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Errrr..... dok sam igrao ovo mi se dogodilo, također je ekran bio plav skroz i onda sam izašao iz igre.

Čak i na desktopu se isto to dogodilo, temp. proca je bila na 60°C a grafe na 49°C, ima netko rješenje?

Mislim, restartao sam PC pa je sve sad normalno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Errrr..... dok sam igrao ovo mi se dogodilo, također je ekran bio plav skroz i onda sam izašao iz igre.

Čak i na desktopu se isto to dogodilo, temp. proca je bila na 60°C a grafe na 49°C, ima netko rješenje?

Mislim, restartao sam PC pa je sve sad normalno.

Ako ti se to dogodilo i na desktopu onda je sigruno do graficke nesto.

Jesi ju mozda overclockirao?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Ako ti se to dogodilo i na desktopu onda je sigruno do graficke nesto.

Jesi ju mozda overclockirao?

Nisam. Ovo mi se prvi puta dogodilo odkad imam ovaj kompjutor. Mislim, dogodio mi se jednom BSOD, ali ovako nešto, ne.

16 godina

Zbilja ne znam kakve ti imaš probleme,kod mene se to ne događa.Nikad BSOD,nikad zaštekao ili me izbacio na desktop,sve mi radi.I levelupanje,sad sam 31. level i nikad me nije spustio na niži level.

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Zbilja ne znam kakve ti imaš probleme,kod mene se to ne događa.Nikad BSOD,nikad zaštekao ili me izbacio na desktop,sve mi radi.I levelupanje,sad sam 31. level i nikad me nije spustio na niži level.

Mislim dogodio mi se BSOD jednom prije (nije vezano uz Crysis2), ali ovako nešto se nije događalo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice