Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Crysis 2

sican se kad je bia prvi trailer...mislia san u sebi prodat cu sve iz kuce da nabavin komp za tu igru :D a sad kad mi je instalirana bas mi se neda igrat..prenapuvali su je pa me razocarala...iako je igra skroz ok al san ocekiva vise {#}

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Crysis 2
xyan kaže...

*fix for DX11 cards - FAIL

Da su ga izdali i da ne iskoriste sve mogućnosti bi prigovarao,a i ovako prigovaraš.

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
xyan kaže...

Da su ga izdali i da ne iskoriste sve mogućnosti bi prigovarao,a i ovako prigovaraš.

sve mogucnosti cega? nemas pojma sta pricas.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Treba mi neka doba duša da mi posalje save-ove od crysisa 2.. po mogucnosti da je na pola igre ili manje...

Jer sam izbriso igru radi nekog problema pa sad sam je ponovno instalirao ali tesko mi je sad opet ispocetka..

EDIT: pliz netko... ajde od vas svih koji igrate ima netko ko je stao na pola,ili manje

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 16:51 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DuMe kaže...

Treba mi neka doba duša da mi posalje save-ove od crysisa 2.. po mogucnosti da je na pola igre ili manje...

Jer sam izbriso igru radi nekog problema pa sad sam je ponovno instalirao ali tesko mi je sad opet ispocetka..

EDIT: pliz netko... ajde od vas svih koji igrate ima netko ko je stao na pola,ili manje

Evo samo da se uploada. Stao sam na manje od polovice mislim.

EDIT: Evo save

http://ifile.it/weaflmo/Crysis2.rar

http://dizanje-ratia.info
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 17:45 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Po meni ne jer igrica ne vrijedi tolko. Skini p*r4t pa isprobaj sp i mp, a ako ti se svidi kupi.

kako da sa pir*atom isprobam mp?

15 godina
neaktivan
Crysis 2

pozdrav,

ovako jos mi je stara kartica ge force 8500 prerelesed WDDM 1.1 -1024

jedinicu crysis sam igro na 1680x1050 na naj laksim postavkam,crysis warhed sam igro  na manjoj  rezoluciji a na drugim po jacini postavkam((imaju 3)

E posto sam na dosta mjesta procitao da ako je mogla jedinica da ce moc i ova dvica se igrat na istim grafickim,,i ja ljepo skinem i krenem upalit i izbaci mi OGROMNO UPOZORENJE da moja graficka nije poddrzana i da se mogu desit crashevi errorsi..... ali me pusti da udjem u igru i namjestim na najlaksu grafiku sa ovim programom Crysis2AdvancedGraphicsOptions bez motion blura i slicno,,,i najbolje il najgore je sto evo vec sigurno nekih 5-6 sati skoro bez prestanka ,i svako satak provjerim temparaturu preko speedfana gdje mi pokaze temparaturu grafulje od 72do 76 stupnjeva, a u normalnom radu je do 60 ovisno sta cackam po kompu,,ostalo je sve normalno osim sto jos onaj system uvjek je iste temparture kao i graficka,,evo dole cu stavit scren shoot od systemfaana di mi je u roku od 9do 10 minuta spala temparatura sa 76 na 56 nakon satipol igranja crysisa,,,,,,,,

E sad zasto ja ovo sve pitam :)

1. pitam zato jel me zanima moze li stogod vrisnut,

2.te dali je speedfan ispravan (nova je verzija mislim)

3.i naj bitnije kako ova moja stara kartica moze vrtit 90 posto igara di pise da uopce je ova graficka nemoze ni pokrenut,a ona ih zna vrtit vecinom na medium postavkam,il na high ako smanjim rezoluciju

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 20:10 (controlor666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...
emerik kaže...
xyan kaže...

sve mogucnosti cega? nemas pojma sta pricas.

Sve mogućnosti DX11,BC2 je npr. nije imao baš iskorištenu teselaciju koliko sam uočio...

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
Crysis 2

cuj, dx11 bi bolje iskoristio engine, a uz vecu efikasnost mogu onda pribjeci drugim stvarima koje bi poboljsale izgled igrice. dx11 ti se brze izvodi nego dx9

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

evo dosa quad umisto athlona x2 i ja se preporodia..crysis ide fluidno...perverzijaaaaaaaaaa {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Može mi netko objasnit zašto nakon već par odigranih rundi ne dobivam ništa XP-a?

Probao sam na više servera i na više game modova i uvijek mi piše da mi treba 500XP za level-up.

Imam original igru.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina
Zbilja ne znam,meni normalmo radi.
HTC Desire Android
16 godina
Looka kaže...

Može mi netko objasnit zašto nakon već par odigranih rundi ne dobivam ništa XP-a?

Probao sam na više servera i na više game modova i uvijek mi piše da mi treba 500XP za level-up.

Imam original igru.

možda igraš na unranked serverima...oni su za vježbu i ne bilježe nikakve bodove tj. ništa šta tamo ostvariš se ne zbraja na profil.

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Nemam orginal igru, ispočetka dok sam igrao sve je bilo u redu, a nakon pređenih 30% igre počele su mi se javljati neke točkice po ekranu, pa se slika razleti itd.

Nisam instaliravo nikakve pacheve. Da li bi trebao nešto i koji? Pokušao sam igrati na advanced, hardcore i gamer ali uvijek isto.

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Možda je problem u grafičkoj,probaj neke druge igre.
HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad sam pak došao do 2. levela i još odigrao par rundi. Onda sam otišao izvan igre i kad sam se vratio piše mi da sam 1. level i trebam još 500 XP-a za level-up.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina

Koji ti je nick da te dodam?

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Koji ti je nick da te dodam?

Looka21122112

16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Možda je problem u grafičkoj,probaj neke druge igre.

Grafička je HD 4870 s njom sam prešao i C1 i worhead bez problema, čini mi se da je igra dosta bagovita, zato pitam da li ima neki patch pa malo ovo optimizira?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
16 godina

Ja nisam uočio niti jedan bug u SP-u,kod ih u MP-u ima.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kako da na crysis 2 ukljucim one brojke u gornjem desnom dijelu monitora ( pokazatelj FPS-a i ostalog)? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

jer iko zna kad će dx11{#}

i do but you have a clue...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Evo bit će na tv-u prijenos implementacije dx-a 11 u Krizu 2 kad završi beatifikacija Pape.

Meni Crysis 2 i ovako izgleda prilično impresivno grafički.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina
F1-IVO kaže...
stoncin3 kaže...

Evo bit će na tv-u prijenos implementacije dx-a 11 u Krizu 2 kad završi beatifikacija Pape.

Meni Crysis 2 i ovako izgleda prilično impresivno grafički.

To je istina.Koja igra osim Metroa 2033 i Crysisa 1 i Warheada izgleda bolje ili približno jednako?

HTC Desire Android
17 godina
protjeran
Crysis 2

Sry nis znao da je beatifikacija dns nakon Uskrsa i DX11 je lošiji ili značajniji u odnosu na DX9 i obzirom da je Crysis i Warhead bilo u DX10.1, izašle su i nove GPU već 2009. koje ga podržavaju{#} već tri godine postoje na tržištu

Zaš novi crssis 2 ne bi bio implementiran u DX11 od 9/2010 kad je trebao izaći? Ja nisam fan, ali svesrdno želim pomake na terenuxD

Što je i logično, a to šta COD-ove rade u DX9 do BO serijala ne znači da bi i prva graf najimpresivnija igra 21st century doživjela nastavak sa DX11 patchom koji se čeka skoro god dana, a ljudi kupuju i kupuju i igrali bi igrali šta žele pa su i masno platili već.

ROFL

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stoncin3 kaže...

Sry nis znao da je beatifikacija dns nakon Uskrsa i DX11 je lošiji ili značajniji u odnosu na DX9 i obzirom da je Crysis i Warhead bilo u DX10.1, izašle su i nove GPU već 2009. koje ga podržavaju{#} već tri godine postoje na tržištu

Zaš novi crssis 2 ne bi bio implementiran u DX11 od 9/2010 kad je trebao izaći? Ja nisam fan, ali svesrdno želim pomake na terenuxD

Što je i logično, a to šta COD-ove rade u DX9 do BO serijala ne znači da bi i prva graf najimpresivnija igra 21st century doživjela nastavak sa DX11 patchom koji se čeka skoro god dana, a ljudi kupuju i kupuju i igrali bi igrali šta žele pa su i masno platili već.

ROFL

ja nisam nista skuzio sta si ti sad napisao....

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
Crysis 2

ukratko ja san uzea 6850 jer ima dx11 i nada se da ce crysis bit raden u dx 11..a kad na kraju zaheb...na kraju dragon age i lost planet imaju dx11 al mi nisu zanimljivi...to je i stoncin tia rec... {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ma jasno je da su isli na masu, i DX9,  zele multyjem prodati igru....a ovo je singleplayer igra prvenstveno, tako da FAIL

ne kuzim sta nije valjalo u Crysis Waru da sad mora biti ovakav, gljupikav multy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

ukratko ja san uzea 6850 jer ima dx11 i nada se da ce crysis bit raden u dx 11..a kad na kraju zaheb...na kraju dragon age i lost planet imaju dx11 al mi nisu zanimljivi...to je i stoncin tia rec... {#}

Ovaj onaj.. kužiš? Haha

Ni meni. Crysis nastavak je trebao niknuti u DX11 implementaciji pred 10 mjeseci kao najavljivan

a zaheb ća namo bi ionako obojici jer čekamo i imamo slabe grafe za tu igru inače. Dobro da ju i ovako vrtim na 30 AVG ako stavim na max i 1080p{#}

Crysis rulz:D

14 godina
stoncin3 kaže...
zoharbizo kaže...

Ovaj onaj.. kužiš? Haha

Ni meni. Crysis nastavak je trebao niknuti u DX11 implementaciji pred 10 mjeseci kao najavljivan

a zaheb ća namo bi ionako obojici jer čekamo i imamo slabe grafe za tu igru inače. Dobro da ju i ovako vrtim na 30 AVG ako stavim na max i 1080p{#}

Crysis rulz:D

tocno to...probaj crysis 1 tako na full hd...vidit ces razliku u fpsovima izmedu crysisa 1 i crysisa 2...stari dobri crysis iz 2007 ubije graficku na toj rezi :) EDIT:radi implemeniranog dx10

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 13:41 (zoharbizo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice