Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
skank666 kaže...
Stoja kaže...

O vidim danas da mi se skida neki 1.2 patch...zna netko što on donosi?

· Further improved anti-cheat measures
· Fix for spurious characters appearing when initiating text chat
· Fix for Chatlog doesn't disappear after kill cam
· Fixed occasional login issues
· Changed VOIP defaults
· Fixed some UI aspect issues on multiple monitors
· Added option for crouch toggle in MP & SP
· Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game
· Filter settings in server browser are now retained
· Default player count required to start a game from the lobby lowered to 4
· Fixed issue related to “Deleting Reference Counted Object Twice” error that appeared for some users with strict router/firewall settings
· Fixed issue of not being able to melee after dying
· Fixed issue where some video cards were being stated as unsupported

i nama koji imamo steam igru usporilo loadanje... :/

ovo lici na situaciju goru od Black Opsa, sam kaj se ovi trude i rade neki qrac....

16 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Kako da smanjim detalje?

Na laptopu mi igra radi, ali ne ide baš glatko na "Gamer" postavkama.

http://www.bug.hr/master/vijesti/podesavanje-crysisa-2/107600.aspx

...
15 godina
Crysis 2

imam yougurt verziju i igra mi tapija ajmo rec. sp je ok ali multi je tapija.

a i ima brdo hackera. ali nije vazno bed je sta. multi jednostavno nije dobar po mom ukusu malo oruzja opcenito u cijeloj igri. a i u miltiju s toliko detlaja ne vidis nikoga. pa upalis armor mode i ovaj te s jednim metkom skine ono hallo.

a sp doslovno tri oruzja se vrti non stop. hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kingmedo kaže...
191x7 kaže...

Kako da smanjim detalje?

Na laptopu mi igra radi, ali ne ide baš glatko na "Gamer" postavkama.

http://www.bug.hr/master/vijesti/podesavanje-crysisa-2/107600.aspx

Hvala ali tamo navedeni link javlja "404".

*_* Što da ovdje napišem? *_*
16 godina
191x7 kaže...

Hvala ali tamo navedeni link javlja "404".

Ovaj sa megauploada bi trebao raditi.

http://www.megaupload.com/?d=B79TKI5C

14 godina
protjeran

koga briga sta ti govoris.ti si mučki provokator-#lacko#

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Koja tragedija...

Lik je napravio high-res texture pack (alpha) release za Crysis 2 na Crymod-u. Moram li uopće spomenuti koliko je obećavajuće to bilo? Bilo, da... jer su mu papci zalockali thread i dali ban jer modanje Crysis-a 2 (više) nije "legalno"... A vidio sam screenove, brutalno, koliko detaljnije i ljepše stvari izgledaju... Ma sramota šta rade sprdačinu od toga umjesto da bar dopuste da se malo zabavimo.

Neću linkat jer je očito "ilegalan" sadržaj pa potražite sami ako vas zanima. Na žalost nije jedini thread sa tom sudbinom, sve koji imaju veze sa modanjem C2 lagano zatvaraju. Šteta, šta drugo reći... Nadam se da će Crytek promijeniti politiku, CE je bio ikona moding zajednice...

3D dizajner
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Znaci Shogun, Call of Duty i sad Crysis postaju nemodabilni. Strasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Da sa CryEngine 2 si mogao šta si god poželio napravit. Joj strava je onaj video sa usporedbom brodova iz EVE online-a u 1:1 veličini. Onaj najveći brod je velik kao par onih otoka iz crysisa 1.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
15 godina
Crysis 2

Ako se nesmije crysis 2 modat , to vjerojatno znaci da ni sandbox editor nikad nece doc. Steta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Ako se nesmije crysis 2 modat , to vjerojatno znaci da ni sandbox editor nikad nece doc. Steta.

Ne, ne znači to. Još uvijek nisu opovrgnuli ali niti prokomentirali vijest za SDK na ljeto. Nitko doduše ne zna šta bi taj SDK uključivao, jer, bez SB-a, pola moding zajednice otpada. Neda se baš puno ljudi natezati bez ikakvih asseta i počinjati razvoj moda od nule za džabe...

Problem je izgleda šta Crytekovci ni sami ne znaju šta bi. A nedavna događanja te lockanje .pak fajlova u 1.2 verziji to samo potvrđuju. Očito se ni sami ne mogu odlučit šta i kako bi licencirali i gdje bi više zaradili. OK, njihova stvar i njihovo pravo ali zamjeram im obmanu te laganje u više navrata. Također, bahatost te način na koji je sam Crytekov član zatvorio liku thread uz sarkastični komentar. Isti lik koji je Cryteku kao i mnogi drugi ostavio lovu za njihov poluproizvod i puste priče.

Ne grizi ruku koja te hrani, tako sam ja čuo.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 20:03 (Minoza).
14 godina
neaktivan

I meni isto tako....

14 godina
neaktivan

sry neznam kako je ovo dospjelo ovdje.. -.-

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
...
Problem je izgleda šta Crytekovci ni sami ne znaju šta bi. A nedavna događanja te lockanje .pak fajlova u 1.2 verziji to samo potvrđuju. Očito se ni sami ne mogu odlučit šta i kako bi licencirali i gdje bi više zaradili
...

Ja mislim da se oni spremaju izdavati DLCove koji će se plaćati.

A ak daju mod tools van ti DLCovi će se slabo prodavat jer će ionako biti svježeg (a besplatnog) sadržaja.

Malo nevezano za C2. Ima još koja poznatja kompanije koja dopušta modati svoje igre? Meni pada na pamet jedino Valve, ovi kaj rade STALKERa i Bethesda koja je najavila modiranje za Skyrim.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:09 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen
Crysis 2
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ee zivili ! 

ima san verziju 1.1 i na MUlTI-u mi nade samo 30 -ak servera , i onda san stavia 1.2 verziju i ista prica .

a mozda nije do mene , mozda je u njima problema  .    ... jel jos ko ima taj problemčić ...  ?

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

što se do vraga dešava sa crysisem? multi je pogubljen do kraja

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gamer_101 kaže...

što se do vraga dešava sa crysisem? multi je pogubljen do kraja

sto je bilo?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
Crysis 2

daj ljudi, udarno vrijeme za igrat mp vas nema:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jesu riješili se cheatera? Jer neda mi se ni počinjato Crysis 2 MP igrat dok to ne riješe :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

koda ih ima malo manje...sve zavisi koji server upikneš, ja sam sad igro na nekakvom i nema ih uopće..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dajte neke screenove s texture packom,meni se srušili winsi i još nisam instalirao

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jbga ja sam već na 1.2 niš od tekstura za mene. Ali koliko sam vidio lik je ionako tek počeo, nije još puno toga re-texturirao. Možda bi ga najbolje bilo nekako privatnim putem kontaktirati, možda ga uspijem na PM tamo dobit, budem probao svakako.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 23:38 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.dasreviews.com/das-game-news/crysis-2-highresolution-textures-pack-released/

nema van neke razlike izmedu tekstura , pogledajte slike i sami

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stype7 kaže...

http://www.dasreviews.com/das-game-news/crysis-2-highresolution-textures-pack-released/

nema van neke razlike izmedu tekstura , pogledajte slike i sami

To nisu niti približno sve. Također pogledaj na punoj rezi. Ovo desno su teksture iz Crysis 1 koje su duplo veće rezolucije.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2 -DirectX 11

Službeno je:

We would like to announce that there will be a DX11 patch released for Crysis 2. We are working to get the best out of DX11, so we’ll wait to announce the features until a little closer to release.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Crysis 2
A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Došla HD6850, ima da vrti C2 na MAX!!!

Sa AA x2.

2.000 Posts! And counting...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:52 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Koja tragedija...

Lik je napravio high-res texture pack (alpha) release za Crysis 2 na Crymod-u. Moram li uopće spomenuti koliko je obećavajuće to bilo? Bilo, da... jer su mu papci zalockali thread i dali ban jer modanje Crysis-a 2 (više) nije "legalno"... A vidio sam screenove, brutalno, koliko detaljnije i ljepše stvari izgledaju... Ma sramota šta rade sprdačinu od toga umjesto da bar dopuste da se malo zabavimo.

Neću linkat jer je očito "ilegalan" sadržaj pa potražite sami ako vas zanima. Na žalost nije jedini thread sa tom sudbinom, sve koji imaju veze sa modanjem C2 lagano zatvaraju. Šteta, šta drugo reći... Nadam se da će Crytek promijeniti politiku, CE je bio ikona moding zajednice...

Na ovom forumu ti se to neće brisati - slobodno postaj.

16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Na ovom forumu ti se to neće brisati - slobodno postaj.

hehehe, ja vec jesam.... dao sam si toliko slobode. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice