Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
nisam to primjetio...vjerojatno je to neki ''neprimjetan,, hack:)
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
14 godina

Koliko sam citao po forumima za varanje u MP-u uopće nije potreban hack nego se samo editiraju neke datoteke {#}.

Npr. odijelo ima puno više energije, oružje radi vise dmg-a, ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 18:53 (Granzon).
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ma je, orginal bi treba brzo stić, ovo je samo za SP.

Pa piratica je poznata po brojnim bugovima koje original nema, tako da... Kažem, ja nemam taj bug.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Međutim, ima nešto što me buni i neznam dali se radi o hacku, bugu, ili nekakvom modulu. Primjetio sam da kada gledam na nanovision da neki igraći(prijatelji i protivnici) uopće ne poprimaju boju po toplini nego su također bijeli kao i sve što gledamo kroz NV te su tako zapravo još i teži za uočiti. I tada nisi bili u cloaku kada sam ih gledao. Uglavnom dosta često naliječem na to pa me zanima dali je još tko primjetio i što je to zapravo??{#}

Ja sam primjetio to. Ne znam iskreno, možda je neki modul...

Sorry za double...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 18:54 (Minoza).
15 godina
protjeran
najgore mi kad uđem u 1 na 1 pucanje i ovaj puca meni u noge, ja njemu prema glavi i vratu i on mene ubije(i jedan i drugi uključen armor imamo)...i takvih na stotine...glupi cheateri
16 godina
Minoza kaže...

Ja sam primjetio to. Ne znam iskreno, možda je neki modul...

Sorry za double...

Da to i meni nekako vuče, trebao bi da me takav frajer uroka pa da vidim koje module ima, vjerojatno kao neki nabrijani stealth enhancment ako bi to bilo. 

Stoja
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ovako, mislio sam da danas oko 9 i pol, mi(ekipa sa Buga) koji imaju C2, može bit i piratski:D, odemo svi skupa na neki server i igramo...možemo na prazan ili di ima ljudi:DD

dodajte me na xfire: gjurki i negdje oko 9 i pol budite online na xfire-u da se dogovorimo sve..stavit cu nas u zajednički chat:D..možemo se i preko teamspeaka ili nečeg spojit i pričat svi da bude više fora, a i nemoramo:DD

bila bi to jedna lijepa bugovska večer, naravno ako nas se skupi:DD ajmo ljudi navalite!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Inače evo jedna zgodna usporedba šta je u odnosu na leaked verziju čak osakaćeno u Crysis 2 retail po pitanju sadržaja:

(ovo .cfg files se ne odnosi na game .cfg koji je dostupan u retail verziji)

Znači, namjerno su u odnosu na leaked verziju maknuli sav dobar sadržaj, zašto? Meni ovo nikako nije jasno. Jedini nedostatak leaked verzije je stabilnost. Govorim o engine-u, ne o samoj igri.

Općenito, ovo je više usmjereno na moddere ali je zastrašujuć prikaz što je Crytek učinio i nikome nije jasno zašto...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 21:00 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Inače evo jedna zgodna usporedba šta je u odnosu na leaked verziju čak osakaćeno u Crysis 2 retail po pitanju sadržaja:

(ovo .cfg files se ne odnosi na game .cfg koji je dostupan u retail verziji)

Znači, namjerno su u odnosu na leaked verziju maknuli sav dobar sadržaj, zašto? Meni ovo nikako nije jasno. Jedini nedostatak leaked verzije je stabilnost. Govorim o engine-u, ne o samoj igri.

Općenito, ovo je više usmjereno na moddere ali je zastrašujuć prikaz što je Crytek učinio i nikome nije jasno zašto...

Osveta PC zajednici? {#}

...
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Zna li netko kako do seriala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Steam ili EA?
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Da instaliram igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
? Na kutiji?
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo jednog grafa, 43 grafičke kartice testirane pod crysis-om 2

http://www.hardware.fr/medias/photos_news/00/31/IMG0031649.gif

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Skino sa interneta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
is.gd/EFC5uF
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
APazinjan kaže...

Kad vi igrate dečki multiplayer? Ajde me dodajte u frendove

[BUG]APazinjan pa da zaigramo koju skupa ;)

Jel ti i ovaj [BUG] također dio imena ili samo clan tag? Ja sam ukucao APazinjan i ne nalazim te, a u igri nemogu upisivati ove zagrade, crtice i slično...{#}

EDIT: evo ga proradile uglate zagrade...Primjetio sam da kada mi neš u igri ne radim, nakon što ovdje na forumu napišem da ne radi, onda nakon toga proradi{#}

[BUG] Mi je dio imena ;) Sad sam odigrao jednu pratiju sa gjurki-jem a trenutno sam na serveru sa Destrochain-om Stoja koji je tvoj nick? Dodaj me [BUG]APazinjan - sve je to ime

http://dizanje-ratia.info
16 godina
Jel ima puno chitera?
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Da sam ga naso ne bi tu postavio to pitanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Da sam ga naso ne bi tu postavio to pitanje.

Ako si skinuo igru s neta pretpostavljam preko torrenta, onda nema seriala već ga moraš kupiti. Za to preporučam base-host ;)

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo sad sam se baš naigrao sa gjurkijem i APazinjanom! Odlično je bilo! Ajmo ekipa, da se skupimo lagano!

Stavio sam i prijedlog u temi "nickovi" da svi koristimo BUG tag, bez ikakvih zagrada i ne znam čega jer pola nas ne može staviti uglate niti ovakve niti onakve zagrade u klan tag... A onda kad imamo različite tagove desi se da igramo u različitim timovima konstantno...

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Zna li netko kako do seriala?

evo najbolji i najučinkovitiji način https://base-host.com.hr/53-crysis-2-cd-key.html

dođe ti u roku pol sata nakon uplate

15 godina
protjeran
Minoza kaže...

Evo sad sam se baš naigrao sa gjurkijem i APazinjanom! Odlično je bilo! Ajmo ekipa, da se skupimo lagano!

Stavio sam i prijedlog u temi "nickovi" da svi koristimo BUG tag, bez ikakvih zagrada i ne znam čega jer pola nas ne može staviti uglate niti ovakve niti onakve zagrade u klan tag... A onda kad imamo različite tagove desi se da igramo u različitim timovima konstantno...

ko prvo..super je bilo..par igra smo bili na vrhu cijelo vrijeme:D veličali BUG ime:DD haha

ko drugo..da trebalo bi da svi stave samo BUG kao clan tag..sad je apazinjan igro s nama i stalno ga stavlja u drugu ekipu, pa mi ga je žao ubit(al ipak ga ubijem {#}) i tako..

i trebali bi se češće i više da nas se skupi:D

16 godina
Crysis 2

Jao što me spamate inviteovima a moj brat igrao singleplayer pa me pita što je ovo dobio sam mail u nanosuitu?{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Izdan je prvi anti-cheat patch:

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=17859

Konačno...

Today we released the first of a number of security updates, accounts that we have identified as exploiting an unfair advantage have been reset and if the activity persists they will be banned permanently. If you find yourself being kicked from every MP game it is because our systems have detected you cheating. We will continue to update anti-cheat software in Crysis 2 and strive for a cheat-free community.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 23:15 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Jao što me spamate inviteovima a moj brat igrao singleplayer pa me pita što je ovo dobio sam mail u nanosuitu?{#}

hahahahah...to sam ti ja jedno 3 puta poslo invite:DD

16 godina
gjurki kaže...
Stoja kaže...

hahahahah...to sam ti ja jedno 3 puta poslo invite:DD

I ti, i minoza i apazninjam su mi poslali invite, nanosuit dobio overload od gomile mailova{#} 

A kako se updateamo na novu verziju? Ide automatski ili treba pokrenuti update manualno?

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A kako se updateamo na novu verziju? Ide automatski ili treba pokrenuti update manualno?

Pojma nemam. Ja ju imam na EA DL manageru tako da ću vjerovatno preko toga dobiti automatski update.

3D dizajner
15 godina
protjeran
Crysis 2

mislim da ce ic automatski kad pokreneš igricu..ili kad se kreneš spajat na neki server..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ajme majko..Crysis 1 igrat nakon Crysis 2 je ko da si nijem .. atmosfera je toliko pusta da to nisu istine.. samo cujes zvuk cvrcaka i puske ako zapucas te neke nijeme korejanske podvike tipa " uaa ".. SRSLY, WTF !!?

atmosfera je napram Crysis 2 prejadna..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 0:28 (fakEEE).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice