Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
dado8 kaže...
Minoza kaže...
domac1986 kaže...

branite tu igru ko da vam je cura... ja sam reko u vezi sarkazma ''Crysis 2 gura hardver do maksimuma-''... a da je nisam igrao, igrao sam je ali sam razočaran u pogledu pustih obećanja od cryteka u vezi fizike tj uništavanja, a ni grafa nije nešto ekstra koliko su nam je naobećavali, nisam čitao prethodne stranice, ali ništa od dx11 patcha.

Ja se ne sjećam nikakvih Crytek-ovih obećanja vezanih za fiziku tj. uništavanje... Zapravo jedino takvo priopćenje je bilo vezano za Physx; odnosno kako ga Crysis 2 neće koristiti. Dakle, pobrkao si nešto.

ma Turcin ga je po raznim, sto sluzbenim, sto nesluzbenim, kanalima nasro svjetski - tipican dokaz kako preveliki hype moze polucit kontraefekt jer igra uopce nije lose,dapace, samo ljudi su ocekivali brda i doline a dobili su sta su dobili...

btw ne ocekujte ni od tog "dx11" patcha previse jer jednostavno nije realno.

slažem se, još je fora bila što sam htio uzeti radeonku 6870 radi ove igre, dobro da nisam imo para pri ruci psovo bi svašta

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Vidim da se govori o jadnom AI, no ja to nisam primjetio. Igrao sam na nejtežoj težini, i iznenađen sam kvalitetom AI. Nijednom nisu bili "retardirani" (kao sto sam vidio u postu ranije lol ), kad recimo zapucam na nih, odma se maknu s mjesta di su bili i sakriju se iza nećeg i onda njihova ekipa krene na mene, dok onaj prvi ostane skriven. Stealth mode mi je bio ukljucen u 90% igre, jer kad napadnem vise od 2 neprijatelja od jednom...gotovo XD. Tako da ako hocete izazov, igrajte na najtežem ^^

A sto se tice gameplaya, puno mi je agresivniji nego crysis 1, prica mi je zbrkana nekako-kao da nisu znali sto ce pa onda na brzinu smislili neki razlog, ali sve se na kraju igre poklopi :P Grafika mi je odlična, posebno kretanje i pucanje,odlicno je optimizirana igra...veliki + :D je da sam morao smanjit rezoluciju na 1400 x 900 da bih igrao na extreme settingsima bez lagga ^^ Sve u svemu nije mi žao za novce koje sam da preko Steama :> Sad je vrijeme na multiplayer, baš me zanima ^^

Zduna
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fakEEE kaže...

blur je jedna od najefektivnijih stvari u grafici ove igre ^^

meni uopce nije,cini mi se ko da je jedina razlika u very high i extreme postavkama,kolicina blura i osvjetljenja.ljepa je grafika al sta mi to znaci kad se nis ne vidi kak spada osim ak ne stojis na mjestu bez micanja misa.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
odjavljen
Crysis 2
...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:22 (kingmedo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 2

"Što reći no da smo zaista razočarani ovakvim potezima Cryteka koji je dopustio da Crysis 2 umnogome bude inferiorniji svome prethodniku koji samo što nije navršio pune četiri godine od izlaska."

mislim da se nema vise sto reci nakon ovog članka!!! In your face!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Dobro lako za to, nego dobivam li ja išta osim lijepe kutije kupovinom originala?

Ima li ikakve razlike tj. prednosti u odnosu na "zamjenski" dio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:37 (J0hnny).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zduna kaže...

je da sam morao smanjit rezoluciju na 1400 x 900 da bih igrao na extreme settingsima bez lagga ^^ Sve u svemu nije mi žao za novce koje sam da preko Steama :> Sad je vrijeme na multiplayer, baš me zanima ^^

Ja igram na najnižim postavkama jer nema pretjerane razlike za bliske objekte, a ide mi u 60FPS na 2560. Impresivno.

Usput, tportalov gamereport nije relevantan za apsolutno ništa (da ne spominjem video recenzije namijenjene retardima s onim glupim "humorom"). Čini se kako su OBJE slike koje su dali za teksture su iz Crysisa 2 na različitim postavkama. - Inače, da, moguće je da su teksture u C2 lošije, ali ova usporedba je iz C2 enginea. Kako su to izveli s istim odijelom i puškom? Dakle, radi se o istom engineu i drugačijim teksturama tla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:41 (naxeem).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

vjerojatnio je krivi video uploadan, al na tom videu se vidi da je isti Q, dal igras na ps3 xbox360 ili pc. al ja ne kuzim zasto vecina vas sere protiv onih koji su rekli da je igrica po pitanju grafike ize svog prethodnika, tj nije toliko revolucionarna kao originalni naslov. pa ti se ljudi na svoj nacin zalazu da svima bude bolje, jer ako cemo sutiti, placat cemo porez na budale, kao dosad. ali znam zasto ih napadate. zadovoljni ste cinjenicom da na glasovitim postavkama imena HARDCORE i EXTREME vrtite po 50/60 FPS-a , o cemu mozete samo sanjati na originalnom crysisu. LOL, kakve veze to ima kako se postavke zovu?!? i upravo vas na tu shemu love, al 99% vas ionake nije kupilo tu igricu

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:45 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Osim što tportalov gamereport nije relevantan za apsolutno ništa (da ne spominjem video recenzije namijenjene retardima s onim glupim "humorom"). Što je najsmješnije, OBJE slike koje su dali za teksture su iz Crysisa 2 na različitim postavkama!

Taj portal jest fail al i ovo što si ti napisao.

Slike su im uredu. Teksture su samo prenešene, napravio neki modder i tako je kako piše.

17 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

Slike su im uredu. Teksture su samo prenešene, napravio neki modder i tako je kako piše.

Što to znači da su teksture prenešene? Ne kužim. Pojasni mi to kako se teksture prenose. - Po odijelu i oružju vidim da je ovo isti CE3 engine. Kakvo modanje? Gdje je izvor ove "vijesti"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 10:44 (naxeem).
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...
J0hnny kaže...

Što to znači da su teksture prenešene? Ne kužim. Pojasni mi to kako se teksture prenose. - Po odijelu i oružju vidim da je ovo isti CE3 engine. Kakvo modanje? Gdje je izvor ove "vijesti"?

http://vghq.net/2011/03/28/crysis-2-textures-are-12-size-of-crysis-1-proof/

All I had to do was look for the same file names in the Crysis 2 and Crysis 1 texture/detail directories, and then copy the original into the squeal.

17 godina
neaktivan
J0hnny kaže...
naxeem kaže...
J0hnny kaže...

http://vghq.net/2011/03/28/crysis-2-textures-are-12-size-of-crysis-1-proof/

All I had to do was look for the same file names in the Crysis 2 and Crysis 1 texture/detail directories, and then copy the original into the squeal.

Aha, to je napravio! Pa zgodno da, očito je onda da su teksture cijelu opciju niže kvalitete od originala. Valjda očekujemo višu rezu u DX11 zakrpi? :(

Ali, pitanje je kako će sve ići s višom rezom tekstura? Namijenjeno je samo za GTX590?

16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Usput, tportalov gamereport nije relevantan za apsolutno ništa (da ne spominjem video recenzije namijenjene retardima s onim glupim "humorom"). Čini se kako su OBJE slike koje su dali za teksture su iz Crysisa 2 na različitim postavkama. - Inače, da, moguće je da su teksture u C2 lošije, ali ova usporedba je iz C2 enginea. Kako su to izveli s istim odijelom i puškom? Dakle, radi se o istom engineu i drugačijim teksturama tla.

Znam da nije relevantan, ali potraži originalnu vijest ako ti je toliko stalo pročitat negdje drugdje.

Uostalom, nemoj me tjerat da vadim SS iz igre gdje trava izgleda kao ona u igrama starim 5-6 godina. Meni ne smeta, ali da su uprskali stvar-jesu.

...
16 godina
odjavljen
Crysis 2

neka, neka ko ce moc vrtit na najvise vrtit ce ko nece igrat ce kao i dosad i amen... nocno nebo izgleda ocajno u c2. neke stvari su jednostavno neoprostive - pa ne mozes ici korak nazad

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

neka, neka ko ce moc vrtit na najvise vrtit ce ko nece igrat ce kao i dosad i amen... nocno nebo izgleda ocajno u c2. neke stvari su jednostavno neoprostive - pa ne mozes ici korak nazad

istina , za igru se definitivno ne moze rec da je loša, igram je s itekakvim užitkom , kvalitetna je i sve mi je super , ali daleeeeko je to od onoga sto sam ja ocekivao od crysisa , kao sto si rekao u nekim su stvarima isli korak nazad , i  neke su stvari neoprostive , jednostavno cu rec :: odigrat cu igru s uzitkom , ako bude multi sa cryckom onda i njega ali sam ipak duboko razočaran.

16 godina
Crysis 2

U vezi rasprave o AI-u: nije on loš, ali ima bugova. Puno puta sam primjetio kako se ljudi i alieni zalete u zid i bleje u njega, i onda se okrenu nazad, a alieni su par puta imali problema zaobilaziti prepreke pa bi onda hodao u mjestu. Također protivnici imaju sindrom da postanu gluhi kada uđeš cloak.

U jedinici se sjećam ušao bi u cloak, došuljao se koreancu iza leđa vrlo blizu, i reloadao bi pušku, ili samo promijenio mod, i frajer bi to čuo i odmah se okrenuo i upozorio ostalu ekipu. Ja sam se full iznenadio na to. Ovdje ja dođem pored njega, reloadam, mjenjam modove na puški, ma ništa, gluh ko top...

Stoja
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

evo mislim da sam došao do zadnje misije , ona zivotinja je izašla zajedno s cijeliom central parkom , sad idem na nju , sve u svemu veceras dovršavam , jedva cekam.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Platim igru 50 jura i onda mi ju svako malo neka bistrina spojla.

E šta bi ti sad sa guštom opalio vritnjak.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Kajaznam...

Meni je igra OK (zasad). Igram na GAMER postavkama, sve leti na rezi 1920x1980... Grafikom sam zadovoljan, jedino me smeta konzolaška izvedba njaginjanja iza ćoška. Kad padne cijena, kupiti ću je preko ebaya za siću (ko sve igre do sad). :)

Howgh!

P.S. To što nema DX11, iskreno - zaboli me. Vidim da će grafa još dugooo služiti. :-)

14 godina
neaktivan
Crysis 2

cemu sluzi onaj "v-sync" ?

osim kaj locka FPS do 60 ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vash kaže...

Platim igru 50 jura i onda mi ju svako malo neka bistrina spojla.

E šta bi ti sad sa guštom opalio vritnjak.

hahahah, tuljani....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Dali mi netko može reći neki trainer za dizanje onih nanita? Bio ih skupio 15 tisuća(treba mi 16 za onaj cloak tracker) i sada kada sam upalio igru vraćen sam na nulu{#} 

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ain't that a bitch!{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Dali mi netko može reći neki trainer za dizanje onih nanita? Bio ih skupio 15 tisuća(treba mi 16 za onaj cloak tracker) i sada kada sam upalio igru vraćen sam na nulu{#} 

hahahahha..... cheeeteeeerrrrrr! phuj tuljane

16 godina
skank666 kaže...

hahahahha..... cheeeteeeerrrrrr! phuj tuljane

Samo vraćam cryteku istom mjerom, ja pošteno tamanio aliene, i baš namjerno stalno snjima ulazio u konflikt iako sam imao puno situacija da ih samo zaobiđem, ali bi zato izgubio i po 1000 nanita, i onda sve to propadne...ako se sa trainerom može podesiti točno koliko želim, vratim na 15k i nastavim rokanje di sam stao. Ili ako ima netko tko je otključao cloak tracker pa neka mi napiše što sve on donosi, jer ako je samo cloak tracker onda mi se čini da baš i ne vrijedi 16k nanita...rađe uzmem air stomp i bullet deflection...

Stoja
15 godina
Crysis 2

evo cheateri trainer za 1.1 verziju...

http://www.megaupload.com/?d=GY19T08E

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Crysis 2

šta mi se čuje ventilator kad se igra SP haha

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

evo mislim da sam došao do zadnje misije , ona zivotinja je izašla zajedno s cijeliom central parkom , sad idem na nju , sve u svemu veceras dovršavam , jedva cekam.

Zar neznaš koristiti spoiler

Što se tiče "cheata"! To uopće nije varanje. Skupim za nadogradnju izađem iz igre vratim se nemam ništa. Dva puta pokupim, piše da sam pokupio, odem pod customize ono nula. Neka se toranjaju.. Samo bi ja da mogu upisat određenu količinu.....koliko pokupim i imam da tako bude uvijek

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 14:11 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

meni na lapu zagrije proc do 80° {#}

BUMP - cemu sluzi V-sync osim kaj locka FPS do 60 ?

0 0 hvala 0
17 godina
fakEEE kaže...

meni na lapu zagrije proc do 80° {#}

BUMP - cemu sluzi V-sync osim kaj locka FPS do 60 ?

Služi da locka na refresh rate od monitora....

ššššš - možda su u šumi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice