Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Crysis 2

evo skida se {#} jedva cekam da je skinem, nadam se da ce moja kanta uspjeti da vrti barem na medium {#} :D

16 godina

HD4350?

Ja se ne bih nadao ni low.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Zvonimir Zubić kaže...

HD4350?

Ja se ne bih nadao ni low.

:( 

16 godina

No offence, ali to je veoma slaba grafa.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Crysis 2

Moja e barem moci na medium i rezi 1920x1080 nadam se :D

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvonimir Zubić kaže...

No offence, ali to je veoma slaba grafa.

naravno da se ne ljutim, slaba je itekako, ali vrijedi pokusati {#}

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Je li to cijela igra?

Ako je cijela, je li to neka beta verzija sa losom optimizacijom?

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Pa dobro ljudi, jel itko probao u DX11 na max detaljima???

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Pa dobro ljudi, jel itko probao u DX11 na max detaljima???

nisi citao jelda?

animehr.com
16 godina

Otkad je izašla ova beta ovaj topic je poludio {#}

Moraš barem svako 30min provjeravati da bi bio u toku.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Neko stvarno zeli da crytek prestane s PCom ikakve veze

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Cekaj, ako je to beta koliko je tu misija?

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
15 godina
mitchell kaže...

Cekaj, ako je to beta koliko je tu misija?

Sve su misije al je u njima poveca kolicina bugova pa su samo dvije tri misije donekele igrive....

17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

nisi citao jelda?

Šta to?

Pročitao sam da je leakala neka stara beta i da su izbacili neke screenshote i to je to. Ni riječi o maxed out postavkama.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
Hyperion kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

nisi citao jelda?

Šta to?

Pročitao sam da je leakala neka stara beta i da su izbacili neke screenshote i to je to. Ni riječi o maxed out postavkama.

Ne moze se ici iznad mediuma zato jer izbacuje razne errore...

17 godina
Crysis 2

A medium ravan very high-u u crysisu jeli?

Kakav je tek onda very high u crysisu 2 :-) Već spremam 450 kunića za original.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
450?! Pa preko game.co.uk imas limited edition za nekih 230kn, nisam lud da nasima da skoro suplo vise za istu stvar...
Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Nakon što sam dobro razmislio ipak neću skinuti ovo... po meni je grijeh igrati ovo puno bugova {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...
450?! Pa preko game.co.uk imas limited edition za nekih 230kn, nisam lud da nasima da skoro suplo vise za istu stvar..

Zasada se najvise isplati na base host za 160 kn,i ovak i onak ces igrat istu igricu..ovak imas samo jos kutiju koju ces za par mjeseci nabacivat po kuci (tak je barem kod mene {#})

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 1:23 (xCode).
17 godina
Crysis 2

Nema veze, hoću tu kutiju. Neželim nikakve online kupnje gdje trebam davat brojeve računa i te gluposti ili se zezat s poštom.

Odem u trgovinu i kupim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nema veze, hoću tu kutiju. Neželim nikakve online kupnje gdje trebam davat brojeve računa i te gluposti ili se zezat s poštom.

Odem u trgovinu i kupim.

I daš duplo više...

Gušt je imati kutiju, to znam i sam, ali da mi je toliko vrijedna nije, stoga ja nebi, al', ako već imaš para, zašto ne?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Hyperion kaže...

Odem u trgovinu i kupim.

I daš duplo više...

Gušt je imati kutiju, to znam i sam, ali da mi je toliko vrijedna nije, stoga ja nebi, al', ako već imaš para, zašto ne?

To si sad rekao kao ako kupis preko game.co.uk da ne dobijes kutiju :P

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
thuglife kaže...
Hyperion kaže...

Odem u trgovinu i kupim.

I daš duplo više...

To si sad rekao kao ako kupis preko game.co.uk da ne dobijes kutiju :P

Ja sam mislio samo na key, hebiga, kasno je, grješi se... {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
Frenkyca kaže...

I tako doso ja nocas pijan iz grada :d votka je ucinila svoje kad ono cujem i vidim da je izaso Crysis 2 demo za Pc xD tj kak ti neka beta pa evo vam link :P pa ko oce nek sikda xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Papa idem dalje da se trijeznim pusa :)

Dvije godine na ovom forumu i ti stavljaš linkove....?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Frenkyca kaže...

I tako doso ja nocas pijan iz grada :d votka je ucinila svoje kad ono cujem i vidim da je izaso Crysis 2 demo za Pc xD tj kak ti neka beta pa evo vam link :P pa ko oce nek sikda xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Papa idem dalje da se trijeznim pusa :)

Dvije godine na ovom forumu i ti stavljaš linkove....?

Kao sto je rekao, votka je ucinila svoje :D

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
Crysis 2

Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 8:16 (Horned Reaer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici

baci par ss-ova...

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 9:04 (IRebic).
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Upada li previše u oči to što igra nije finalna verzija, mislim, ne samo po optimiziranosti, teksture, triggeri u misijama i te stvari?

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo prešao 3 levela i dojmovi su pomješani. Što se tiče grafike vidi se da je igra rađena prvenstveno za konzole i da je PC verzija samo malo nadograđena s efektima i detaljnijim teksturama. Blur je po meni previše izražen  kako bi se sakrili određeni nedostaci. Da se razumijemo grafika je jako dobra, ali po meni nema onog wow (dropping jaw effect) kakav je bio kod prvog crysisa. Možda se nešto poboljša u finalnoj verziji.

Igra na jednoj gtx 460 na rezi 1920*1080 u full detaljima se vrti na 30-40 fps sa povremenim dropovima na 25, uglavnom igrivo bez trzanja. Druga 460ica mi stoji nezaposlena jer vjerojatno beta ne podržava SLI ili ne radi kako spada na mojoj konfi.

Muzika i audio prezentacija je predobra, pogotovo glavna tema od koje se čovjek naježi.

E sad što se tiče igrivosti, osjećaj napucavanja je i dalje kao u jedinici možda čak i bolji, korištenje nano suita je pojednostavljeno (recimo sa shiftom se automatski uključuje max. speed) i dodane su nadogradnje nanosuita s raznim modulima koji se otključavaju sa skupljanjem nekakvih tagova od ubijenih aliena, uglavnom dobrodošao dodatak gameplayu. Najveći nedostatak gameplaya po meni je izrazita linearnost u misijama u smislu odi do sljedeće točke i checkpointa, ne može se skretati s rute koja je obično omeđena okolnim zgradama ili objektima (ovo se možda moglo naslutiti čim je igra preseljena u grad). Znači radi se o čistoj COD filozofiji, hodaj od točke A do točke B i usput pobij sve što se kreće. Ovo možda donekle pojačava akciju, ali manjak osjećaja slobode kretanja kvari ukupni doživljaj.

Sve u svemu igra (ovaj beta) je solidna 4. A sad nazad na mlaćenje aliena {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 9:49 (iggy).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Pa dobro, linearnost je bila i u prvom dijelu, mislim, meni to ne smeta, nemogu ni oni isfurati bas GTA da brijes okolo di hoces.. Probat cu ovu betu čisto da vidim kako će raditi, ali svejedno cu kupiti oriđiđi key zbog multija

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice