evo upravo sam vidio..izasla je beta za pc..kažu da je dosta bugovita..al idem probati pa javim dojmove..i postat cu skrinse;)
Ma di je izašla beta za pc!!?? Gledam na mycrysis nema ništa, ili misliš na ovo što je procurilo?
evo upravo sam vidio..izasla je beta za pc..kažu da je dosta bugovita..al idem probati pa javim dojmove..i postat cu skrinse;)
Ma di je izašla beta za pc!!?? Gledam na mycrysis nema ništa, ili misliš na ovo što je procurilo?
Evo i ja sam našao nešto, piše da će beta biti zatvorena, te da će moći probati samo oni koji se prvi regaju na neku novu stranicu.
Ja im napravim preorder, a oni meni ne daju betu...
Ma čekaj šta je to, ovo što je procurilo?? To onda neču ni skidati pogotovo ne po nekim sumjnivim tek kreiranim stranicama se registrirati...ja sam mislio da pričaš o službenom demou/beti a ne o ovome...koliko god me mamilo iz principa mi ne želim probati da si ne pokvarim gušt kad budem igrao...
Ali za sve one što su govorili da neće biti prostora, prema onom videu ste vidjeli kako i u gradu ima puno prostora i definitivno više nego u kampanji cod-a/BC2, tako da evo već prva stvar koju brišem sa liste potencijalnih razočaranja
Ma čekaj šta je to, ovo što je procurilo?? To onda neču ni skidati pogotovo ne po nekim sumjnivim tek kreiranim stranicama se registrirati...ja sam mislio da pričaš o službenom demou/beti a ne o ovome...koliko god me mamilo iz principa mi ne želim probati da si ne pokvarim gušt kad budem igrao...
Ali za sve one što su govorili da neće biti prostora, prema onom videu ste vidjeli kako i u gradu ima puno prostora i definitivno više nego u kampanji cod-a/BC2, tako da evo već prva stvar koju brišem sa liste potencijalnih razočaranja
pa nitko te ne tjera..svatko ima svoje mišljenje.ja ju sada idem probat iz razloga da vidim jel ju mogu pokrenut uopće..a i da se divim grafici..jel je iznad svih!
Ja mislim da ce ovaj Crysis biti bezveze naravno šalim se
Mene osobno impresionira dinamičnost, sve je tako fluidno, puno akcije, ono dok se krećeš toliko se toga odvija na ekranu, ma fenomenalno. Malo mi je blur možda pretjeran, to sam ovako zamijetio, ali fasciniran sam kako lijepo izgleda, a leti igra...
Na neki način, kao da grad nije puno utjecao na Crysis feel, čak ga i podigao na novu razinu.
Ako ovako izgleda na medium dx9, jbte kak će to izgledati na max u dx11?!
...i jos ta nestabilna verzija.... nti nedilje! necu ni ja skidat ali me mami gospe ti..
Ma ne, nego samo pitam jer sam mislio da se radi o službenom demou/beti, a ne za ovo. I mene isto zanima kako bi mi vrtilo i to, ali eto, strpiti ću se do multiplayer demoa(ak uopće dođe) a sada evo uživati ću u vašim screenovima i filmića ako budete snimali, to mi je dosta.
Rađe skoknite na mycrysis.com i na dnu kliknite na nanosuit showroom. Tamo će postepeno otkrivati nanosuit module za multiplayer, ali i super su napravili kako sve izgleda i to. Za sada samo armor mode sa 3 modula je dostupan. Uglavnom sviđa mi se koliko će se nanosuit moći prilagođavati, to je ono što sam ja još pred godinu dana govorio i izgleda da me je Yerli pratio na forumu i pokrao mi ideje
Vidim na ovim ''divljim'' stranicama da je teška prek 9 Giga
To je zbilja Demo?
Vidim na ovim ''divljim'' stranicama da je teška prek 9 Giga
To je zbilja Demo?
Nope, to je taj 5620_r build.
Ako ovako izgleda na medium dx9, jbte kak će to izgledati na max u dx11?!
...i jos ta nestabilna verzija.... nti nedilje! necu ni ja skidat ali me mami gospe ti..
vjeruj mi..nećeš požaliti ako skineš..igra je fenomenalna..ja sam stvarno..izvan sebe...grafika je jednostavno odlićna..a tek dizajn levela..oružja..impresivno..vjerujte mi ako ste ovoliko dugo čekali..dobro ste dočekali..jel igra rastura.makar ima bugova..iznad svih očekivanja..još malo pa če skrinsi;)=
kod slovenaca se vec skida na veliko
jaja ce mi explodirat od sve te napetosti... sranje, idem vidjet sta je to :/ ... sorry crytek, kupit cu dvije kopije, ok?
ala ova beta 9,22 G , jel moglo sta manje da vidimo sta manje nego sta igrica izade !
Ja ću samo reći da je to tako zato jer su na igri radili pune 3 godine i takav i treba biti rezultat. CoD i kompanija koji štancaju naslove svake godine to mislim nemogu postići, jer jednostavno u godinu dana se neda tako nešto sklepati. Isto kao što je crytek u godinu dana sklepao crysis warhead i crysis wars, neću reći da je bio fail, ali definitivno ni ništa extra specijalno.
Ono što jedino se molim je da crytek ako sada napravi ogromnu zaradu da se ne razbahati i krene godišnje štancati naslove jer će sve propasti. 2-3 godine minimalno za izradu nastavka, ali će onda to biti to, kao što sada govorite za crysis 2.
Nego dajte mi recite, jel ima u igri prona ili su to izbacili?? Nigdje da neđem konkretnu informaciju pa ajte vi iz prve ruke mi recite ima/nema. Šta je sa leanom također? Kako se nanosuit modovi mjenjaju, isto onako sa kotačićem ili samo sa tipkama?
ovo im je epic fail sto se tice leaka.zamisli toliko dugo radis neku igru i cuvas i onda ti "neko" leaka i to mjesec dana prije roka....strasno
nema..sretnijeg covjeka od mene na medium ide oko 35 fpsa..isuse kako sam sretan..;))))))))))
Screensi od slovenaca:
Zahtjevi? Postavke na kojim igraš?
Screensi od slovenaca:
Pa od slovenaca, nije moje
Partis...
nema..sretnijeg covjeka od mene na medium ide oko 35 fpsa..isuse kako sam sretan..;))))))))))
Eto, izgleda da se Crytek nije šalio...
jaja ce mi explodirat od sve te napetosti... sranje, idem vidjet sta je to :/ ... sorry crytek, kupit cu dvije kopije, ok?
Samo dvije kopije? Ja sam ozbiljno počeo razmišljati o nano ediciji, sve gledam koliko para u novčaniku imam
omg... kak stvari stoje možda ću moći na max potegnuti
Screensi od slovenaca:
Partis...
I mogu vam potvrditi iz ovoga šta sam sada igrao..odlična optimizacija,makar je ovo samo prebuild beta..ali odlično izgleda..i leveli su puno"akcije"..odlično!!!
Čini se da dečki iz cryteka nisu lagali oko zahtjeva,igra i na mediumu izgleda predobro, svaka čast
Screensi od slovenaca:
Partis...
I mogu vam potvrditi iz ovoga šta sam sada igrao..odlična optimizacija,makar je ovo samo prebuild beta..ali odlično izgleda..i leveli su puno"akcije"..odlično!!!
Daj napisi koji komp.
Čini se da dečki iz cryteka nisu lagali oko zahtjeva,igra i na mediumu izgleda predobro, svaka čast
IT LOooksss AwesSOMe MY MAAN!!!!
Sve pršti od detalja...još sam u škouu..:SSS
Screensi od slovenaca:
Partis...
Daj napisi koji komp.
koji komp??
Daj napisi koji komp.
Imaš pod njegov "Moj PC".
Inače, u tom buildu radi i editor pa se možete zahebavat, samo ako hoćete pokrenuti editor morate napraviti mali fix, inače se ruši, kažu ovako:
this works for the editor, a quick "hack" :
for those who still struggle with getting the editor up and running, comment out the two r_shader in system.cfg with ";"
then start the editor and voila!!