CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: CrossFire
veks25 kaže...

jesam, i kad probam u igru uć nece mi .

Koji si ti crossfire skinuo eu ili na? i na kojoj si se stranici registrirao z8games (na) ili gamerage (eu) ?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
12 godina
neaktivan
CrossFire

ee hvala ja sam skino eu, a na ovo drugo sam se rego :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrossFire

Ako baš hoćete, možete me dodati - PrzenaBanana (CF EU)

Naime, CrossFire mi je dosadio prije više od pola godine, pa nisam aktivan.

TimeSplitters fanatik!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CrossFire

Trenutno je problem sa cheaterima znacajan. Kada taj cheater wave dodje nema sanse da se moze igrat normalno...

Pa ako mozete podrzat ovo za In Game Moderatore bilo bi super: In game Moderators. This time things are getting serious

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrossFire

Jel ima netko mozda neki acc na cfna za prodat? treba moj buraz {#}

i usput kolko bi procjenili moj acc?  http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=5635199 (nisam farmer,KDR u SnD mi je cca 2.0)

''We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails''
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 18:16 (CvrleZg).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CrossFire

Evo ekipa da vas pozovem na www.crossfire-balkan.org

Organiziramo turnire na CF NA i CF Eu, pa nam se pridružite :)

Pozovite i frendove iz klana, što nas je više to je veća zabava za sve nas :)

Vjecni problem svih igraca su upravo hakeri. Igrate na publicu, odlicno vam je krenulo, zatim haker upada u sobu. Upravo u tom trenutku ste izgubili volju za igrom i gasite Cross Fire. Odlucili ste sa svojim klanom odigrati jedan posteni Clan War, naletite na hakere, izlazite iz sobe i vracate se na public. Opet se ponavlja prica s gasenjem igre. Zato smo mi tu, da vam omogucimo razne turnire u miru, bez hakera. Napokon cete moci odahnuti i odigrati s pravim igracima uz mnostvo smijeha i zabave. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CrossFire
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobro da si reko koji CF, koji rank, koja oruzja itd. Naravno ta ti se nece niko javit.{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
Ferritin kaže...

Dobro da si reko koji CF, koji rank, koja oruzja itd. Naravno ta ti se nece niko javit.{#}

A onog kojeg zanima neka mi se javi na pp ili na mail :P btw americki server.

12 godina
neaktivan
CrossFire

Prodajem i ja 
http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=8964122

Cijena po dogovoru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CrossFire

kak instalirat cf na windows 8 enterpirise..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

kak instalirat cf na windows 8 enterpirise..??

Neki ljudi javljaju da im sve radi, dok drugi govore da im CF ne radi na Windows 8ici. Ali osmica jos uvijek nije sluzbeno podrzana.

13 godina
CrossFire

evo i meni je proradio nakon nekoliko pokusaja a ima li naznake o tome dali ce bit igrica u full hdu tj 1920x1080

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

evo i meni je proradio nakon nekoliko pokusaja a ima li naznake o tome dali ce bit igrica u full hdu tj 1920x1080

{#}

I samo da pitam koji CF igras? EU ili NA?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:49 (Ferritin).
13 godina
CrossFire

opa proradilo hvala puno..:)
igram eu al jos uvijek hvatam osnove oko kupovanja i tako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

opa proradilo hvala puno..:)
igram eu al jos uvijek hvatam osnove oko kupovanja i tako 

Ako imas kakvih pitanja sta bi trebo kupit ili neki savjet trebas, samo svrati na Official Forum od igre, imas link u mojem potpisu i pitaj. {#}

12 godina
neaktivan
CrossFire

Ako ima netko na Crossfire NA bez klana ili zeli isprobati relativno novi hrvatski klan (iako ima par stranaca ali chat je 90% na hrvatskom)

http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=275410 ,prijavite se ,nije potreban mikrofon za CW ,puno igramo sa poznatim klanom

VoodooP3opl3 pa vas nitko neće kikati :) 

Moj nick u igri je isti kao i ovdje ako imate pitanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima netko NA acc. koji ne koristi, bilo kakav, za poklonit? 

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
9 godina
neaktivan
CrossFire

Moze mala pomoc. Skinuo sam si crossfire na sve uredno , i napravio sam novi acc , kada se ulogiram mi pise : This service is not available in your region . Kako da to rjesim da mogu igrat normalno ?

0 0 hvala 0
14 godina
proxy227 kaže...

Moze mala pomoc. Skinuo sam si crossfire na sve uredno , i napravio sam novi acc , kada se ulogiram mi pise : This service is not available in your region . Kako da to rjesim da mogu igrat normalno ?

100% si skinuo Na verziju  ;) Prije se moglo NA verziju igrati tj. regati, sad više ne koliko mi je poznato....

Tebi treba eu verzija crossfire-a. Evo ti: link

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 3:38 (Baldurion).
13 godina
CrossFire

Pozdrav, jel tko igra ovu igru vidim neke promjene ponovno se vratilo na Z8Games te više nema europe nego je zajedno sve spojeno što je odlično. Ja sam igro prije davno do je NA bila aktivna i presto dolaskom EU verzije pošto se ovo desilo planiram krenuti s aktivnom igrom pa ako ima kakvih suboraca bilo bi to odlično da se okupi ekipa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

Pozdrav, jel tko igra ovu igru vidim neke promjene ponovno se vratilo na Z8Games te više nema europe nego je zajedno sve spojeno što je odlično. Ja sam igro prije davno do je NA bila aktivna i presto dolaskom EU verzije pošto se ovo desilo planiram krenuti s aktivnom igrom pa ako ima kakvih suboraca bilo bi to odlično da se okupi ekipa

Bacio sam pogled na tvoj PC i sve mi je jasno zasto želiš igrat CF. 

I sam prebacio svoj stari EU account na novi zajednički EU/NA server, ali nisam igru aktivno igrao od 2014/5 godine.

Twitter: @GoldCookiez
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 0:37 (Ferritin).
10 godina
neaktivan
CrossFire

WOW ovo budi uspomene kratke ali jebene,igra u kojoj sam najbrze napredovao i najbrze prestao igrati zbog odlaska u bolnicu. 

U mjesec dva sam zasluzio mjesto u CroClanu mislim da se tako zvao 5.klan u svijetu bio. 

edit:fkt se nemrem sjetiti bilo je to prije milion godina bio sam osnovna jbt xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2020 0:56 (Kolacic).

0 0 hvala 0
13 godina
CrossFire

PC mi nije bio updatan igram na laptopu trenutno hahah, volio bi da neki klan napravimo ako ima voljnih za igrat da se neka ekipa s foruma skupi da nije dosadno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice