Crossfire ili Combat Arms ?

poruka: 4
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz ekipa, ovih dana imam slobodnog vremena na pretek pa bi da skinem neki FPS koji je f2p. Igrao sam Call of Duty 2 multiplayer godinama, nakon toga A.V.A. koji je takodjer free ( i mislim da nema konkurenciju sto se tice grafike od svih f2p fpsa ), medjutim on mi je dosadio pa bi da probam nesto novo.. Duze vrijeme se nije pucalo, tako da je definitivno vrijeme za showtime {#} Dvoumim se izmedju ove 2 igre pa mi treba vasa pomoc, volio bih da cujem misljenje igraca a ne ono " rekla, kazala " ako me razumijete, unaprijed hvala. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Oba dvije igre prepune cheatera. Ali svejedno ako biraš rekao bih Crossfire. Ima puno više domaće ekipe. I ja znam ponekad zaigrat, ali sada igram Rusku verziju Crossfirea gdje skoro pa i nema cheatera.

btw uskoro izlazi Closed Beta Europskog CrossFire-a i svi se nadaju boljoj podršci korisnicima.

Ruski CF: http://cfire.mail.ru/

europski CB (30.8.2011): crossfire-eu.com

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 2:52 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igrao sam Combat arms od prvog tjedna kako je izašao, nisam siguran dal je to bilo 2008. ili 2009. ,no uglavnom igra je bila savršena do pojave cheatera. Kada se smanjio broj cheatera došli su oni frajeri koji troše neznam kolko eura mjesečno na uber puške i likove koji skaču i trče 2 puta više i brže od tebe. Tada sam odustao i probao Crossfire koji sam izbrisao nakon 2 dana jel mi se nikako nije sviđao. 
Sad se držim mw2 na alteriwnetu koji isto tako možeš besplatno igrati i naravno da mi je 10 puta bolji od gore navedenih. 

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Crossfire ili Combat Arms ?
damcro kaže...

Igrao sam Combat arms od prvog tjedna kako je izašao, nisam siguran dal je to bilo 2008. ili 2009. ,no uglavnom igra je bila savršena do pojave cheatera. Kada se smanjio broj cheatera došli su oni frajeri koji troše neznam kolko eura mjesečno na uber puške i likove koji skaču i trče 2 puta više i brže od tebe. Tada sam odustao i probao Crossfire koji sam izbrisao nakon 2 dana jel mi se nikako nije sviđao. 
Sad se držim mw2 na alteriwnetu koji isto tako možeš besplatno igrati i naravno da mi je 10 puta bolji od gore navedenih. 

Također sam igrao CA dosta dugo, ali kada su došli cheateri, blago rečeno igra je postala neigriva..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 10:09 (Soapy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice