Crimsonland

poruka: 17
|
čitano: 2.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crimsonland

vidim da nema teme o ovoj staroj igri, pa sam je odlučio pokrenuti.

Riječ je o izometrijskoj (ili pak 2D?) pucačini, u kojoj je igrač u ulozi marinca na kojemu je da obrani zemlju od invazije aliena. ali priča i nije od neke važnosti ovdje, jer Crimsonland briljira u gameplayu: igrač je u sredini ekrana, a razni protivnici dolaze sa krajeva ekrana. zvuči jednostavno, ali igra sadrži oko 50 oružja i vjerojatno isto toliko 'perkova', koji poboljčavaju neko oružje ili preciznost, brzinu ili snagu lika.

Što se mene tiče, ovo je jedna od najboljih pucačkih indie igara.

Ima li tko da je igrao ovo, i što mislite o tom?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Crimsonland

Ako ti se to sviđa, možda bi ti odgovarao Alien Swarm. Isto izometrijski pogled, horde aliena, a i igra je besplatna. Samo što je ovo co-op.

Inače, Crimsonland nisam igrao.

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Crimsonland

davno igrao i prošao nebrojeno puta..

nakon što se prođe igra, može se na survivalu igrat još mnogo vremena al se ne sjećam da sam ostao živ dulje od minute i pol..

dobra igra jako, nabrijana, dobar zvuk, sa slušalicama pravi doživljaj. današnjim generacijama bi mogla sfaliti fensi-šmensi grafika.

inače, u igri ima na hektolitre krvi, što je plus Smijeh

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 23:51 (nixass).
16 godina
neaktivan
survival si sigurno izdržao minutu i pol, jer do tad ni ne počne prava akcija :)

ja sam znao i do pola sata izdržati. na tom dijelu više ne moraš ni ciljati - protivnika je tako puno da ne moš ni promašiti!

a tek ono usporavanje vremena, pa ono je bolje od Max Payna :D

i nažalost, imam preslab PC za taj alien swarm...
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

vidim da nema teme o ovoj staroj igri, pa sam je odlučio pokrenuti.

Riječ je o izometrijskoj (ili pak 2D?) pucačini, u kojoj je igrač u ulozi marinca na kojemu je da obrani zemlju od invazije aliena. ali priča i nije od neke važnosti ovdje, jer Crimsonland briljira u gameplayu: igrač je u sredini ekrana, a razni protivnici dolaze sa krajeva ekrana. zvuči jednostavno, ali igra sadrži oko 50 oružja i vjerojatno isto toliko 'perkova', koji poboljčavaju neko oružje ili preciznost, brzinu ili snagu lika.

Što se mene tiče, ovo je jedna od najboljih pucačkih indie igara.

Ima li tko da je igrao ovo, i što mislite o tom?

Ako je to ona igra u kojoj pucaš nekakve paukove, onda sam igrao davno. U igri je ako se sjećam bio neki metal/rock soundtrack i super je pasalo.

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
18 godina
betmen kaže...
survival si sigurno izdržao minutu i pol, jer do tad ni ne počne prava akcija :)

ja sam znao i do pola sata izdržati. na tom dijelu više ne moraš ni ciljati - protivnika je tako puno da ne moš ni promašiti!

izgleda da sam onda totalno debil  Smijeh

treba samo imat sreću da pokupiš dobre perkove i onda možeš peglat po mapi..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ako je to ona igra u kojoj pucaš nekakve paukove, onda sam igrao davno. U igri je ako se sjećam bio neki metal/rock soundtrack i super je pasalo.

da, to je ta igra.

čovječe, sad kad se sjećam... igra ima 50 raličitih levela, a neki su bili ultra teški. sve do jednog sam prešao, i onda se može još jednom svih 50 na 'hardcore mode', što znači da je zapravo bilo neprelazivo. Ali ne za mene :)

16 godina
neaktivan
Crimsonland

proso sam ju dva puta super igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crimsonland

Uff koliko sam to igrao...

Presao na obje tezine i otkljucao splitter gun i izivljavao se sa kojekakvim skrivenim oruzjima. Moje najvece postignuce je oko 12m poena u survivalu za sto sam koristio, cini mi se, gauss sacmaricu (jbg. bilo je davno) i drzao sam relativno visoko mjesto na sluzbenoj ljestvici, to je bilo prije poplave onih cheatera koji su napravili cirkus od ljestvice :D

Inace u survivalu nakon nekog vremena cudovista dobiju toliko zdravlja da izravna detonacija nuklearke nema nikakav utjecaj, a gauss sacmarica prestane propucavati, tada bodovi rastu ko blesavi a svaka sekunda vise je dragocjena...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crimsonland

igrao i zabrijao na takve igre pa mogu jos preporuciti slicne igre npr.

alien shooter - ima par djelova

zombie shooter - mislim da isto ima par djelova

shadowgrounds

shadowgrounds surrvivor

i naravno alien swarm

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crimsonland

Skraćena sačmarica + powerupovi za nju = mayhem. Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crimsonland

igrao, predobro, samo kad sam igrao s bratom bilo je glupo kaj dva nismo mogli ima mis ( na istom kompu) nego sam jedan,a ja sam se trebao okretati na tipkama na tipkovnici ( nije mi islo).

bila jedna slicna sa zombijima, i dosta ti je priblizena kamera (pticja perpektiva), uzimas oruzja, bombe, imao je perk kaj si se mogu teleportirati po mapi, i imao si misije sa bosovima, jedan se sjecam nisam mogao proc gdje je bio zombi s kalašem, i brdo obicnih. ja mislim da se zvao: red NESTO ako netko zna, bila igrica za kupit na steamu

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 10:30 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
null kaže...

igrao, predobro, samo kad sam igrao s bratom bilo je glupo kaj dva nismo mogli ima mis ( na istom kompu) nego sam jedan,a ja sam se trebao okretati na tipkama na tipkovnici ( nije mi islo).

bila jedna slicna sa zombijima, i dosta ti je priblizena kamera (pticja perpektiva), uzimas oruzja, bombe, imao je perk kaj si se mogu teleportirati po mapi, i imao si misije sa bosovima, jedan se sjecam nisam mogao proc gdje je bio zombi s kalašem, i brdo obicnih. ja mislim da se zvao: red NESTO ako netko zna, bila igrica za kupit na steamu

red nation

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
Crimsonland

skank bravo, sjedni pet

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crimsonland

opa, pa nije ovo baš neka nepoznata igra kao što sam mislio... :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iznenadio bi se. A u nasim krajevima ga popularizirali upravo domaci casopisi :)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
Crimsonland

ma idem ja to lipo opet instalirati. :)

samo što ću ga sad prelazit paralelno s Alien i Zombie Shooterima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice