Kako sam zamrzia ovu igru... svi su "global elite", dodjes upalis game solo queue i onda se deru na mikrofon, "you silver, noob etc. " ono znam da sam los.... jeli to razlog da mi se krevelji mulac od 15 god na mikrofon, koji nezna sto je "play for fun" i naravno ovo munje "smurf" account. Ono boli me briga i onda...
Blokiras chat i onda kickvote krene...
Strasan mentalitet danasnje djece i mladezi, ja neznam tko su im roditelji, ali ja da imam sina od 15 godina koji sidi na pc-u 8 sati i dere se na mikrofon, bilo bi fun kad bi mu iskopca sve kabele pa nek proba opsovati vlastitog cacu...
Sve znan. Ja jesam global, i to odavno već. I isti je vrag ko i na nižim rankovima. Di god dođeš isto sranje. I onda sam dera Faceit, još gori od MMa, gori likovi, niko ništa ne priča, ako priča onda samo seru. Za nać meč triba jedno 8 puta queuat jer uvik neko ne prihvati, serveri 128 tik, užas hitreg. Nema se di igrat više jednostavno, jedino public s rusima ujutro u 5-6.
Toj dici bi tribalo razbit monitore o glavu. Gadi mi se cili communiti i išta vezano za igru općenito. Ostalo mi je gušt jedino pratit pro scenu, bacit s ekipon koju imam kad se skupimo, ostalo 0.