Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Mislis da ce radit

hvala puno na pomoci

probat cu pa ćemo vidjet

11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

ljudi dragi otkad su došli oni sprejevi stalno ih dobivam na dropu. kakva je situacija u vas? meni stvarno ide na živce samo sprejevi i kutije, u skoro 500hrs igranja nikad ak ili awp na dropu dok u frenda svako malo ak ''padne'' 

RAMPAGE

0 0 hvala 0
12 godina

U 2 dana 3 glove case i 1 grafit ;)

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

ja još nikako ni shadow ni glove case...

RAMPAGE
12 godina
Toni RAZOR kaže...
hahhaajaads kaže...

ja još nikako ni shadow ni glove case...

Ma glove case je bitan, cesto ih prodam za 45 centi, dok ove ostale se niti ne isplati prodavati.

Battleog - 191silvinjo
9 godina
neaktivan

Da li se moze na steamu kupovati preko pay safe-a?

Na originu se moze,a ne znam za steam

0 0 hvala 0
12 godina
Pavle98 kaže...

Da li se moze na steamu kupovati preko pay safe-a?

Na originu se moze,a ne znam za steam

Moze, ja sam vec x puta kupovao walet na steamu bas preko paysafecarda. Samo treba 

Znaci, meni trenutacno radi na ''Spain'' i nema nikakvih problema.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 11:53 (hahhaajaads).
9 godina
neaktivan

Puno hvala pomoglo mi je

14 godina

Završavam s serijom tips & tricks, pa na kraju ostaje Dust II :) Bacite oko, a playlista je u opisu videa:

www.youtube.com/MikadiN

4 0 hvala 1
15 godina
Komunist Izet kaže...

Završavam s serijom tips & tricks, pa na kraju ostaje Dust II :) Bacite oko, a playlista je u opisu videa:

Svaka čast stari, ima dosta toga šta nisan dosad vidia! Samo tako!

12 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/4fibkwY.png

DM sa get_rightom,sabio nas lik >.<

7 0 hvala 0
15 godina
ArminBHF44 kaže...

http://i.imgur.com/4fibkwY.png

DM sa get_rightom,sabio nas lik >.<

Ja san igra s Pronaxom aim mape, nije lik prdnit moga, i s pashom u timu par MM-ova, u jednom smo imali isti skor, samo ja više puta poginia :)

Igraju oni brutalno, al po skillu hmmm, smokeovi, tajminzi, fleševi, gamesense, to je sve iznad, al sam 'pucački' skill, ništa veći od moga.

14 godina
neaktivan

Samo kaj je vjerojatno Pasha igrao MM iz zajebancije na 30%, a ti si tryhardo 

Uglavnom, uplatio napokon FACEIT. To kaj sam GE apsolutno ništa ne znači jer je ovdje ekipa u low-mid rankovima bolja od većine supreme i GE igrača. Svi imaju mic, nema svađe i kaj je najbitnije žele ljudi stvarno pobijediti (s obzirom da su platili ). Gejmovi su na puno većoj razini od MM-a tako da čisto sumnjam da ću ga ikad više paliti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 19:59 (Kiky877).
15 godina
Kiky877 kaže...

Samo kaj je vjerojatno Pasha igrao MM iz zajebancije na 30%, a ti si tryhardo 

Uglavnom, uplatio napokon FACEIT. To kaj sam GE apsolutno ništa ne znači jer je ovdje ekipa u low-mid rankovima bolja od većine supreme i GE igrača. Svi imaju mic, nema svađe i kaj je najbitnije žele ljudi stvarno pobijediti (s obzirom da su platili ). Gejmovi su na puno većoj razini od MM-a tako da čisto sumnjam da ću ga ikad više paliti.

Ma nisam, stvarno rijetko kad tryhardam kad igram MM, čak sam štoviše bia fokusiran na njegovu igru da šta uberem i naučim. Govorim samo o pucačkom skillu, nisu oni nešto/ako su i išta bolji od mene. Meni je aim specijalka, i AWP sam odličan, al nekonzistentan. Znači samo taj aspekt.

U ostalim aspektima, tipa gamesense, smokeovi, flashevi, movement, timig, pikovi... To je ono šta čini individualnu razliku, a di je tu još igra 5 takvih uigranih igrača u timu. Al to je sve praksa i iskustvo.

Moj rank je GE, iskreno mislim da igram s 4 igrača ko šta sam ja po samom pucačkom skillu, a to je po meni top, neznam bi li runde uzeli na bilo kojoj mapi.

12 godina
neaktivan

Nije to da oni nisu nešto,oni su realno vrh igre ali treba razumijeti da se na kraju dana radi samo o igri koja je limitirana i vjerujem ti kad kažeš da se smatraš da si pucački na istom nivou kao oni jer nakon par hiljada sati dođeš do te najviše tačke i tu je kraj,a sad kvalitet ne ovisi samo o tome već i o drugim stvarima poput osjećaja za igru,razumijevanja kao što si rekao.

1 0 hvala 0
15 godina
ArminBHF44 kaže...

Nije to da oni nisu nešto,oni su realno vrh igre ali treba razumijeti da se na kraju dana radi samo o igri koja je limitirana i vjerujem ti kad kažeš da se smatraš da si pucački na istom nivou kao oni jer nakon par hiljada sati dođeš do te najviše tačke i tu je kraj,a sad kvalitet ne ovisi samo o tome već i o drugim stvarima poput osjećaja za igru,razumijevanja kao što si rekao.

To je to, čak nemam toliko sati u CS:GO-u, al sam Globala (koliko god je to po meni nebitno jer MM je MM), uzeo na 300 sati na prime acc-u, na 100 na smurfu nakon 49 dobivenih. Sveukupno u CS:GO imam možda 1000 sati, ali zato višestruko toliko u CS 1.6.

9 godina
neaktivan

Pitanje za forumaše:

zašto na siteovima tipa FaceIt, ESEA itd. nema recimo nekih turnira/liga za ekipe ali based on ranking. U smislu da samo igraci ranka silver mogu igrati protiv timova di su svi silver. Znam da to možda nema smisla za uigrane ekipe jer kad jedan igrač izađe (up ili down) iz navedene grupe rankova, više ne može biti u timu. Pa bi to onda u praksi trebali uvijek biti neki timovi od random igrača kod kojih nije bitno koji su tim.

Pitam jer mi je malo dosadilo igrat competitive, a prenoob sam za faceit/esea garant (naime, krecem se trenutno u silver miljeu).

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imal kakva ekipa da hoce igrat , a da ima fali 1 da malo i ja igram haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
esc0bar kaže...

Pitanje za forumaše:

zašto na siteovima tipa FaceIt, ESEA itd. nema recimo nekih turnira/liga za ekipe ali based on ranking. U smislu da samo igraci ranka silver mogu igrati protiv timova di su svi silver. Znam da to možda nema smisla za uigrane ekipe jer kad jedan igrač izađe (up ili down) iz navedene grupe rankova, više ne može biti u timu. Pa bi to onda u praksi trebali uvijek biti neki timovi od random igrača kod kojih nije bitno koji su tim.

Pitam jer mi je malo dosadilo igrat competitive, a prenoob sam za faceit/esea garant (naime, krecem se trenutno u silver miljeu).

Pozdrav

Ima.

Zove se recimo ESEA Open, IM, Main, Premier i Pro, tako je i sa drugim ligama tipa CEVO.

Jedini je problem kaj su svi tamo Global (naravno, bit će par DMG timova u Open/IM sa 0-10 scoreom), jer ispod nema nikakvog smisla ni imat lige.

Ako hoćeš igrat obični PUG kao matchmaking, na Faceitu baš radi tog postoje rankovi, na CEVOu ima rankova al nema matchmaking a ESEAu ti ne preporučam do bar LEM jer su svi tamo dovoljno ispizdili radi tipova sa 2rws.

Inače, prodajem main CS:GO acc sa još masom igra gore, 380 winova, global, 1080h, Prime za 1800kn pa ak je neko zainteresiran nek se javi, bit će i oglas uskoro gore tu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 4:36 (8ax).
8 godina
neaktivan
Jel moze cs:go na high na
Intel quad core 4x2.4ghz
8 gb ram
Gt740 2gb ddr5 128bit ?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
A kako bi radio na
2 xeon quadcore procesora 8x2,67ghz, 12mb cache svaki procesor
8gb ram
Gtx 750ti 2gb ddr5 128bit
Hvala!
17 godina

Radilo bi ti od 60-100fps-a avg: 70-80   druga konfa naravno bolje

16 godina
ExaminatorZ1000 kaže...
A kako bi radio na
2 xeon quadcore procesora 8x2,67ghz, 12mb cache svaki procesor
8gb ram
Gtx 750ti 2gb ddr5 128bit
Hvala!

Neznam bas di ces nabavit dual socket 771/1366 plocu al ajde.

Zanemari odmah high, CS je competitive igra, ak hoces grafiku igraj BF.

Cca. ~100-120fps na low 720p na prvoj, ~130-180 na low 1080p na drugoj.

13 godina

https://www.twitch.tv/eleaguetv

Ekipa, sretno s dropovima 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina

Evo pao package cbbe na prvom gejmu :) lukiboy

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

https://www.twitch.tv/eleaguetv

Ekipa, sretno s dropovima 

kako doć do tih dropova?

RAMPAGE
13 godina
neaktivan
Linkas twitch acc i steam i ostavis samo..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li sreće sa dropovima ? Meni vrtilo jučer na twitchu čitav dan i ništa kao i danas,iako zadnji put kad sam dobio drop to je bilo 2014 i isto sam pratio skoro svaki gejm a tad je bilo tri puta manje ljudi tako da nisam optimističan >.<

0 0 hvala 0
9 godina

Upravo sad cbble drop (envy vs navi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice