Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.393.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Juce igram gejm, LE rank mirage mi ko T, lik mid/b nas sve redao kroz smoke, ali je sigurno i cheat koristio. Nakon gejma svi ga prijavili, nekih 15 ljudi sa mog steam profila i 30min poslije popio game ban, rip 1000h csgo i medium inventory :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Juce igram gejm, LE rank mirage mi ko T, lik mid/b nas sve redao kroz smoke, ali je sigurno i cheat koristio. Nakon gejma svi ga prijavili, nekih 15 ljudi sa mog steam profila i 30min poslije popio game ban, rip 1000h csgo i medium inventory :D

nije hax nego je bio bug,frendu se to isto desilo sinoc ude u smoke i sve vidi,a i radi i ona fora opet s alt tab

11 godina
d4rkd3atH kaže...
chaselol kaže...

nije hax nego je bio bug,frendu se to isto desilo sinoc ude u smoke i sve vidi,a i radi i ona fora opet s alt tab

i opet dobiješ ban

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina

Ljudi dal bi voljeli ovakav jedan u inventoryu ? 

Gigabyte GTX 980Ti Asiimov Gigabyte GTX 980Ti Asiimov
Unlock the Power Within
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 21:07 (Puls3).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Puls3 kaže...

Ljudi dal bi voljeli ovakav jedan u inventoryu ? 

vidis da je field tested da je zgrebana malo :P haha

13 godina
d4rkd3atH kaže...

Ljudi ne znaju ali tako se dobija tzv GAME BAN koji traje godinu dana, jer ako radis abuse sa igrom bez 3rd party software iliti overwatch ban to je to. Pa sad vi ako vidite da vam se sjebala igra i tako, radije recconect i ponovo udjite u igru jer se ne isplati popustiti 1 godinu ban (+trade ban)

16 godina
chaselol kaže...
d4rkd3atH kaže...

Ljudi ne znaju ali tako se dobija tzv GAME BAN koji traje godinu dana, jer ako radis abuse sa igrom bez 3rd party software iliti overwatch ban to je to. Pa sad vi ako vidite da vam se sjebala igra i tako, radije recconect i ponovo udjite u igru jer se ne isplati popustiti 1 godinu ban (+trade ban)

Game ban je prije bio godinu dana, sad je permanent, osim za griefing koji je 30-40dana.

15 godina
neaktivan

Ja sam prije koristio one matchmaking server pickere, ali sam pročitao da se može dobiti ban zbog toga pa sam ih prestao koristiti. To oni računaju kao third party software.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

klasicni global elite rush kroz smoke i molotov, a i ti znas sto kupiti u 6. rundi :D

14 godina

Danas nas očekuje naš 6. po redu CroHQ FaceIT kup, možete se još uvijek prijaviti ovdje.

gl&hf

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Disclaimer: Ne znam jel već bilo, u zadnje dvije strane nije, pa dalje nisam ni gledao

Ugl, gledam video CSAdria AllStar 2016

na youtubeu i umirem na ovu dvojicu komentatora, nezz kako vama, al meni su urnebesni :D

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 15:35 (Zero Chance).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

WOW, upravo odigram MM i izgubim 16-13...naravno, moj team očekivano na razini blagoretardiranih petogodišnjaka...a enemy team ukupno PREKO 20 000h ?!?!?! Life much? I don't think so

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
neaktivan
MasterG kaže...

WOW, upravo odigram MM i izgubim 16-13...naravno, moj team očekivano na razini blagoretardiranih petogodišnjaka...a enemy team ukupno PREKO 20 000h ?!?!?! Life much? I don't think so

830+ Dana uzastopnog igranja ili ti 2+godine 

BTW Nick Bunyon game sa Kaceytron 

We Will,We Will Crack You!!!Denuvo!!!
10 godina
odjavljen

Jel neko zna komandu da mi odma ne stavlja u ruke oruzje kad pokupi sa poda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imas pod "game options" u settingsima to.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago~16.2.2016
14 godina
neaktivan

Chekirajte, nekoliko akcija s MM-a, ovo na mirageu inace protiv Hypera iz Vexed Gaming-a :D

BCko
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Garac24 kaže...

Jel neko zna komandu da mi odma ne stavlja u ruke oruzje kad pokupi sa poda?

cl_autowepswitch 0

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 9:05 (infinite).
14 godina

Evo jedan M4 Cyrex Giveaway ako nekoga zanima, na Facebooku je ali ne treba ništa shareat pa ako imate volje ili želite probat, slobodno udjite.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za vas koji neznaju krenuo mec Giant5 protiv neke Rumunjske ekipe.

14 godina

Moji radovi na csadria.org

(ovo mi je prvi, pa sam failao dosta toga)

www.youtube.com/MikadiN

4 0 hvala 1
13 godina

prvi bet ove godine iz zajebancije

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Odlične vijesti za CS:GO competitive scenu. Od MLG Columbusa 2016, pa nadalje, major turniri imaju prize pool od $1,000,000. ( do sad je to bilo $250,000 )

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

3 0 hvala 0
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Odlične vijesti za CS:GO competitive scenu. Od MLG Columbusa 2016, pa nadalje, major turniri imaju prize pool od $1,000,000. ( do sad je to bilo $250,000 )

Ovo je super vijest za CS:GO pro scenu a inace za CS, dize se na veci nivo odma ce i popularnost gore a privuci ce i dosta novih timova 

15 godina
neaktivan

Poskupio CS:GO, bio 10.99€, sada 13.99€, što znači da će na akciji biti 6-7€

http://store.steampowered.com/app/730/

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 16:03 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...

Ima tome 7 dana, ne postoji vise tier 2 regija, to je sad EU cijena najjeftinija za tradeable CS:GO

Meni ostalo jos ~50tak komada kontam da ih ne prodajem po 4k da dignem na 5 kad se ovo rasproda 

16 godina

vratio sam se nakon godinu i pol ako ne i vise malo na CS, dajte mi neke kvalitetne DM i obicne servere na kojima igrate da mi se malo aim vratim. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Heh, a ja imam 2 bundlea CS Complete sa Source

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 13:36 (cyclone).
12 godina
protjeran

Ova igra odumire.

Ništa se ne poduzima u vezi cheatera i script usera.

Sve dok stoka daje lovu Gabenu, neće ih on otjerati.

Danas od 4 meča, 3 cheateri. I to ne bilo kakvi. Nego oni očiti koji rade prefire HSove, no scope 360 i ta njesra ko da je ovo CoD.

Bace smokice i dijele HSove kroz njih ko pedofil slatkiše djeci.

SRAMOTA.

Čini se da igra ode u vječna lovišta. Ak neko oće kupit steam acc nek se javi. Ima 300+ igara gore.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice