Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Haker_x kaže...

Za manje od 24h cijena skočila skoro za 1€, kako je krenulo do kraja mjeseca će biti po 4€

Svake godine je tako, po meni najbolja investicija. Nakon preprodaje na OpSkins, ja sam završio sa 150 komada, pričekat ću do ljeta da vidim kako će ić cijene.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

na opskinsu nisu još ni po 2$. Za razliku od pojedinačnih paketa, pallet of presents nisu skoro ništa porasli, po 12-13€ su samo

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Danas sam kupio Counter satrike. Može malo savjeta za nooba? U početku igram casual game? Koliko sam shvatio u tjednu ima 4-5 dropa? Oni se mogu dobiti u svim modovima igre? Koliko treba partija odigrati za sve dropove tjedna? 

13 godina

Ja sam imao hm 25 komada ukupno, ali sam prije 2 dana malo cugao s ekipom i podjelio 20 komada ;D

Ja bih ih ostavio do ljeta, pocetak jeseni 8-9 mjesec i tad prodao prije zavrsnog majora.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja kupio 5 komada bezveze, i svaki dan se proklinjao jer sam mislio da nema šanse da to maknu, da je čista pušiona love. A sad već mogu imati čisto više od eura po komadu, ja zadovoljan. Iako ih nebudem odmah prodavao, nek stoje još malo

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja sam mislio da sam donji, da im neće povećati cijenu sa tih 0.95€, da će ostati vječno tako, dugo su vala i stojale na 0.95€, ja mislim mjesec dana, možda čak i duže.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Nickname1

Gledaj PashuBiceps i Warowla, sve ces naucit. 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

@Nickname1

Gledaj PashuBiceps i Warowla, sve ces naucit. 

Šta će od Pashe naučit? 
Za početnike svakako WarOwl

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan

Bcko kaze da on nema pojma i da ga soasava aim, pa nek gleda kako covijek aima

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nickname1 kaže...

Pozdrav svima. Danas sam kupio Counter satrike. Može malo savjeta za nooba? U početku igram casual game? Koliko sam shvatio u tjednu ima 4-5 dropa? Oni se mogu dobiti u svim modovima igre? Koliko treba partija odigrati za sve dropove tjedna? 

Na deathmatchu ćeš brže nabiti rank.

Cheatere možeš prijavljivati ali od toga nikakve koristi, pa je bolje ne živcirat se oko toga.

Gora od cheatera je elite bagra koja ima dupli acc. pa se zaje*** sa silverima. 

Community je koma.

Rusi su koma.

Teamwork ne postoji.

Ako koristiš P90 onda si njub, ali ako netko drugi koristi onda je to opravdano iz nekog razloga.

AWP moraš dropati najboljem u ekipi inaće dobiješ metak.

i tako... narodno veselje 

Što se manje živciraš, a živcirat ćeš se, to će ti biti bolje. 

16 godina
neaktivan

...ili si našeš 6-7 likova koji igraju bez opterecenja rankovima i zanemaris vecinu navedenog. 

11 godina
quickr kaže...
Nickname1 kaže...

Cheatere možeš prijavljivati ali od toga nikakve koristi, pa je bolje ne živcirat se oko toga.

Community je koma.

Rusi su koma.

Teamwork ne postoji.

Ako koristiš P90 onda si njub, ali ako netko drugi koristi onda je to opravdano iz nekog razloga.

hahahha ovo je najtočniji opis ikad XD

BTW evo jednog mog warmupa 72/7, dakle sve se connectalo što god sam puknuo, eh da je tako i MM-u :)

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
drakula789 kaže...

Bez uvrede ali bcko (ko i svi mi) smo pussy smoke u poredjenju sa jednim profesionalcem iz top tier tima.

Dosta dobrih fazona mozes vidjeti kad gledas pro meceve prije svega, od streamera ja pogledam pashu i naseg covjeka Niko, jer mali je buduca superzvijezda nekog top tier tima. Warowl guide se gleda na youtube ne stream, lakse je.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

I šta kad gledaš? Oćeš naučit kako se aima gledanjem? wtf? Naučit aimat možeš samo vježbom, Pasha te ništa neće naučit, možda vidiš pokoji smoke ali to možeš bolje i brže na bilo kojem smoke videu sa youtuba

quickr kaže...

Community je koma.

Rusi su koma.

Teamwork ne postoji.

Ovo je možda u nižim rankovima, nakon golda su svi normalniji. Samo ne smiješ bit lik koji forsira komunikaciju, neki ljudi žele da pričaš s njima i onda kad skuže da nitko nije tu došao čavrljat počnu trollat i kenjat da nema teamworka itd. Po iskustvu mogu reći da su najbolji mečevi di svi šute, igraju svoju igru i callaju pozicije ili buy/save. Sve ostalo, kao što je govorenje drugima kako trebaju igrati rezultira nekom svađom i svima pokvari raspoloženje

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 14:40 (Roko567).
14 godina
neaktivan

ja sam unazad mjesec dana pao jedno tri četiri ranka, a u zadnje vrijeme igram solo sa random ekipom i gotovo je nemoguće dobiti normalni team kao i da nemogu skupit tri wina zaredom.

užas, od steam winter salea ima čitera ko kenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam pao na DMG, i mislim da je to nekako najrealniji rank. Jedno vrijeme sam dosao do supreme sto je totalna glupost bila jer prelako se rankupalo, a kad bi dosao "pravi" supreme ili GE pomeo bi nas kao od sale.

eto, ako netko zeli povremeno odigrati na DMG, MGE, LE levelu i da ima headset neka me slobodno kontaktira kroz pp

14 godina

Koliko ljudi mogu plakat za tim rankom... Nešto je trebalo poduzet; ili ovo ili jos bolje uvest sistem sezona kao sta je u LoL, a to bi ovdje bile pr. operacije, kada se resetira rank. Global je postao opet rank vrijedan spomena. Ja sam pao na supreme sa 8 winova i 1 izgubljen i nikako se promotat, koga briga?(mene sigurno ne)

www.youtube.com/MikadiN

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

rank je nevažan u mojoj priči, ja igram skroz opušteno za svoj gušt.

moja poanta je bila da sa random ljudima nemožeš normalno igrat i da je svako malo neki čiter.

ljudi su masovno kupovali csgo dok je bio 5 eura do eto neki dan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 18:01 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Komunist Izet kaže...

Koliko ljudi mogu plakat za tim rankom... Nešto je trebalo poduzet; ili ovo ili jos bolje uvest sistem sezona kao sta je u LoL, a to bi ovdje bile pr. operacije, kada se resetira rank. Global je postao opet rank vrijedan spomena. Ja sam pao na supreme sa 8 winova i 1 izgubljen i nikako se promotat, koga briga?(mene sigurno ne)

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
13 godina
neaktivan
Dropaju li skuplji itemi samostalno ili treba otkljucavati kutije?
Danke

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
Danke

Dropaju i samostalno ali lakše je dobiti sedmicu na lotu nego drop vrijedniji od 5 eura.

13 godina
neaktivan
A kakva je vrijednost stvari koje se dobiju otkljucavanjem kutija? Isplati li se opce cekat da dropa key ili treba prodat taj trash od kutije za 0,02 $ ?
14 godina
Nickname1 kaže...
A kakva je vrijednost stvari koje se dobiju otkljucavanjem kutija? Isplati li se opce cekat da dropa key ili treba prodat taj trash od kutije za 0,02 $ ?

key ti nikad nece dropat, mozes ga samo kupit, mozes prodat ili ostavit da ti stoji u inventory

ne isplati se otvarat kutije

17 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
Nickname1 kaže...
Danke

Dropaju i samostalno ali lakše je dobiti sedmicu na lotu nego drop vrijedniji od 5 eura.

Mislim da nema dropova vrijednijih od 5 eura osim bravo case i mag7 buldozer FN

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 14:57 (Panta_rei).
14 godina

Gore je netko spominjao da je DM najbrzi nacin level-up...

Arms Race = Your score X 1.5 = Total XP

Casual = Your score X 4.0 = Total XP

Competitive = Rounds won X 30 = Total XP

Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP

Demolition = Your score X 3.0 = Total XP

Za pocetnika mozda ipak arms race, s obzirom na multiplier i kratko vrijeme trajanja 1 runde ;)

www.youtube.com/MikadiN

0 0 hvala 2
11 godina
odjavljen

Pozdrav ljudi! Evo uzeo bi danas CS GO na G2A i sad me zanima jel mogu ja to kupit paysafecardom? Tamo mi pisu cijene u dolarima, i sad kad je upisem kod tog bona koji je u kunama hoce se to automatski convertirat njima u dolare? Kako to ide ako neko zna?

0 0 hvala 0
11 godina

@IvanDado

probaj!? mislim da je bon, bez obzira koja je valuta...ako je za taj sajt bon

ide mi zadnjih par dana...

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
IvanDado kaže...

Pozdrav ljudi! Evo uzeo bi danas CS GO na G2A i sad me zanima jel mogu ja to kupit paysafecardom? Tamo mi pisu cijene u dolarima, i sad kad je upisem kod tog bona koji je u kunama hoce se to automatski convertirat njima u dolare? Kako to ide ako neko zna?

paysafe? to je ono kaj se uzima na kiosku? 

radit će ti.  uzimao mi frend tako nešto za world of tanks. kupio bon u kunama, a plaćao nešto u eurima. konvertira ti automatski. 

11 godina
odjavljen

Super onda. Hvala ti!

12 godina
neaktivan

Nisam igrao duži period,vratim se odigram 4 meča izgubim 2 padnem sa LEM na DMG,nije mi bio poznat ovaj novi ranking system lol,hoće ovo sad uvijek ovako biti izgubiš jedan meč padneš rank ili određeni period da balansiraju rankove ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice