Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Kako pravilno igrati CS:GO na steam serverima low ranked i pocetnici:

- Mute sve ostale ako pocnu pricati na XYZ jeziku

- NIKAD ali ni tad, ne pucas po svojima

- Ne kupuj smece tipa p90, kupi radije FAMAS ili Galil jer kosta preko 2k a dosta je bolji izbor

- Smiri zivce, nemoj ko sivonja klikati po misu kad pucas, pogotovo iz pistolja, mislim da imam najvise killova u CS:GO koristeci p250 i samo "tap" sistem, kliknes sacekas sekundu da se smiri recoil pa opet, da vidis sto padaju ko muve

- Vidis da ti je los tim, igraj za sebe, ali opet mani se glupih oruzja uci igrati ono sto nosi pobjede, znaci zajebi troll iteme i samo "real deal"

- Nauci da defas/rush mape, kako i sta smoke pravilno, to je 50% igre, pa kad to savladas za 1-2 mape, kreni flash!

- Prije svakog ranked gejma, odigraj jedan dva casual/deathmatch da se malo "zagrijes"

To je to :P

I manje tih poruka da ste na odmoru od glupih banova...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 23:19 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Kako pravilno igrati CS:GO na steam serverima low ranked i pocetnici:

- Mute sve ostale ako pocnu pricati na XYZ jeziku

- NIKAD ali ni tad, ne pucas po svojima

- Ne kupuj smece tipa p90, kupi radije FAMAS ili Galil jer kosta preko 2k a dosta je bolji izbor

- Smiri zivce, nemoj ko sivonja klikati po misu kad pucas, pogotovo iz pistolja, mislim da imam najvise killova u CS:GO koristeci p250 i samo "tap" sistem, kliknes sacekas sekundu da se smiri recoil pa opet, da vidis sto padaju ko muve

- Vidis da ti je los tim, igraj za sebe, ali opet mani se glupih oruzja uci igrati ono sto nosi pobjede, znaci zajebi troll iteme i samo "real deal"

- Nauci da defas/rush mape, kako i sta smoke pravilno, to je 50% igre, pa kad to savladas za 1-2 mape, kreni flash!

- Prije svakog ranked gejma, odigraj jedan dva casual/deathmatch da se malo "zagrijes"

To je to :P

I manje tih poruka da ste na odmoru od glupih banova...

Kakve gluposti pricas, "kako pravilno igrati cs:go", najveci lol u cijelom threadu.... nepostoji pravilo, svatko ima svoj nacin igre, meni je najdrazi weapon nova, p90 je isto a ti govoris da je smece, recimo DUST 2 kad defas B, sa p90 kad ulete pobijes najmanje 2, sve ovisi o mapi. Nemozes reci nekom da kupuje famas ili gail na mapi tipa aztec ili office sto ja znam... sve ovisi o mapi na kojoj igras... krive informacije dajes.

Jedina dobra lekcija za pocetnike bi bila samo polako i bez nervoze, polako cete nauciti spray od oruzija etc... sve dolazi samo od sebe kasnije.

13 godina
neaktivan

Gdje je Hekler u ovoj igrici?

Mislim u 1.6 to je bilo oruzje kad nemas love,ubijes jednog i samo mu ukrades oruzje.

Steta sto Balkan community nije razvijen kao na 1.6..Zgubidani je glup server jer igraju samo neke bezveze mape za koje prvi put cujem

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Luka123 kaže...

Kakve gluposti pricas, "kako pravilno igrati cs:go", najveci lol u cijelom threadu.... nepostoji pravilo, svatko ima svoj nacin igre, meni je najdrazi weapon nova, p90 je isto a ti govoris da je smece, recimo DUST 2 kad defas B, sa p90 kad ulete pobijes najmanje 2, sve ovisi o mapi. Nemozes reci nekom da kupuje famas ili gail na mapi tipa aztec ili office sto ja znam... sve ovisi o mapi na kojoj igras... krive informacije dajes.

Jedina dobra lekcija za pocetnike bi bila samo polako i bez nervoze, polako cete nauciti spray od oruzija etc... sve dolazi samo od sebe kasnije.

Decko, ne budi glup stvarno se brukas po forumu.

Ne razumijes da je p90 retard oruzje, to je shit na udaljenost a famas ti je dovoljan jedan burst u gornjem dijelu bez kevlara da srusi sve, pa cak i sa kevlarom.
A ti ako ces nekoga skinuti sa p90 pogotovo na aztec, mozda jedino sa aim hack 

I ovo nije upuceno ljudima koji hoce citav zivot biti silver elite/nova 1/2

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 0:17 (chaselol).
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Gdje je Hekler u ovoj igrici?

Mislim u 1.6 to je bilo oruzje kad nemas love,ubijes jednog i samo mu ukrades oruzje.

Steta sto Balkan community nije razvijen kao na 1.6..Zgubidani je glup server jer igraju samo neke bezveze mape za koje prvi put cujem

Kakav zgubidani?

To je valjda najjadniji klan kojeg sam vidio, sastavljen je od starije ekipe koja ima po 5000 sati a blage veze nema o igri i banaju sa servera sve koji ih uništavaju. Neki dan ja igram na nekom slovenskom pubu a lik iz zgubidanih igra tamo  (jer im je server naravno prazan, to je bilo negdje kroz jutro) i ne može pogodit nebo. Gledam profil ima oko 4500 sati bez zajebancije. Odi na neki server tipa Rebellion ako već oćeš domaće servere.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Decko, ne budi glup stvarno se brukas po forumu.

Ne razumijes da je p90 retard oruzje, to je shit na udaljenost a famas ti je dovoljan jedan burst u gornjem dijelu bez kevlara da srusi sve, pa cak i sa kevlarom.
A ti ako ces nekoga skinuti sa p90 pogotovo na aztec, mozda jedino sa aim hack 

I ovo nije upuceno ljudima koji hoce citav zivot biti silver elite/nova 1/2

lol, pa jesam napisao da ovisi o mapi koje ces oruzije kupiti... ja nikad gail ili famas nebi na aztecu kupio a niti p90, i kakvi aim hack... p90 je vrhunsko oruzije za spam, to sto neznas kako sprayati s njim naucit ces.... sve ovisi o mapi i poziciji koju igras gdje ces ga koristiti i to sam napisao gore ponavljam, a to sto si ljen procitati pa preskocis recenicu nema veze, naucit ces citati jednom, kao i igrati cs.

13 godina

ez skins 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ez skins 

Aj slikaj onaj graf zarade na csgoloungeu da vidimo malo

13 godina
Roko567 kaže...

Pokazuje 10-4 svega jer nisam se mogao kladiti 5 mjeseci zbog acc locka 

Strasno kako se lako moze kupiti na lounge skinovi po 3-4 evra za 1 key! Savrseno za kladjenja, pogotovo ovo sto sam linkao znaci:
USP Caiman MW
Glock Dragon Tattoo i Grinder ST (MW)

slabo kad se nadje da uleti guardian ST, ali kako mu je cijena otisla na  5 evra sad, mislim da je s tim trendom gotovo

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

Pokazuje 10-4 svega jer nisam se mogao kladiti 5 mjeseci zbog acc locka 

Strasno kako se lako moze kupiti na lounge skinovi po 3-4 evra za 1 key! Savrseno za kladjenja, pogotovo ovo sto sam linkao znaci:
USP Caiman MW
Glock Dragon Tattoo i Grinder ST (MW)

slabo kad se nadje da uleti guardian ST, ali kako mu je cijena otisla na  5 evra sad, mislim da je s tim trendom gotovo

Pa eto pokaži to što pokazuje, baš me interesira. Pričaš stalno o tom betanju kako betaš stalno na underdogove i to prolazi pa eto slikaj da se i mi uvjerimo kako to zaista prolazi i kako si u profitu

10 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
chaselol kaže...
Anyway pazi sto su se scameri dosjetili kako da scamaju, dogovorim s likom trade moj cyrex za njegov vulcan MW za MW i saljem trade offer

Vidio sam nekoliko trejdova na csgolounge takvog tipa, trejda neki skin FN a u inventoryu bude samo FT ili lošiji exterior, i neko se tako zaleti, pošalje offer i misli da dobro prođe a kasnije skonta da je poslao trade offer za skin sa lošijim exteriorom

Tako sam ja dns jednog scammo al slucajno je ispali... uglavnom lik je trazio atomic aloy mw i neki skin za redline (inspectam ja redline njegov mw look super) posaljem mu na cs go loungeu ponudu atomic aloy mw i neki skin od 0.3centi
nista lik me doda, pozove me na trade i ja mu ubacim umjesto mw stavim mu ww nije skuzio sve prihvati i kasnije skuzi da sam ga prevario:) +5€ 

16 godina
lolich kaže...

Tako sam ja dns jednog scammo al slucajno je ispali... uglavnom lik je trazio atomic aloy mw i neki skin za redline (inspectam ja redline njegov mw look super) posaljem mu na cs go loungeu ponudu atomic aloy mw i neki skin od 0.3centi
nista lik me doda, pozove me na trade i ja mu ubacim umjesto mw stavim mu ww nije skuzio sve prihvati i kasnije skuzi da sam ga prevario:) +5€ 

1/10 jer sam odgovorio.

Lieber tot als rot
13 godina

Evo, nije mi se dalo traziti previse ovo su mi omiljeni gejmovi bili :)

Obozavam 50-50 meceve, tu sam najvise pogodio 

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Evo, nije mi se dalo traziti previse ovo su mi omiljeni gejmovi bili :)

Obozavam 50-50 meceve, tu sam najvise pogodio 

.

Pa brate stavi graf da vidimo i pogođene i izgubljene mečeve

13 godina

70% toga su bili underdog, samo treba probrati sta i kako i treba dosta srece zaista.
Evo veceras sam stavio 15 evra na volgare, imam osjecaj da ce uzeti... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 20:03 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

koje su po vama mape podjednake za ct i terore???meni je samo dust 2 po meni.iako neki kažu da je to ct mapa,a neki da je t mapa,a meni je fakat neutralna...znao sam gubit u ct-u 11-4,pa bi preukrenio u terorima isto tako i obrnuto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima li koje jednostavno rjesenje onog VAC Authentication Errora? 2 put me bacilo iz competitive, dobio demote, iako obe trebali pobijediti, puna mi kita, ljudi pomagajte!

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
13 godina
morbida kaže...

koje su po vama mape podjednake za ct i terore???meni je samo dust 2 po meni.iako neki kažu da je to ct mapa,a neki da je t mapa,a meni je fakat neutralna...znao sam gubit u ct-u 11-4,pa bi preukrenio u terorima isto tako i obrnuto

de_dust2 je poprilicno i jedina izjednacena mapa sto se tice ct i terrora

sve ostalo je CT sided 

10 godina
neaktivan

Danas naso ovaj ak case: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404218545

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404218168

Dao sam za njega koliko i vrijedi, nije proslo ni pola sata vec ga trejdo za awp asiimov bs (predivan ft look)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404276095

gg

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

danas preko 20€ u plusu na trejdovima

0 0 hvala 0
13 godina
lolich kaže...

Danas naso ovaj ak case: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404218545

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404218168

Dao sam za njega koliko i vrijedi, nije proslo ni pola sata vec ga trejdo za awp asiimov bs (predivan ft look)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=404276095

gg

lol za to si mogao dobiti field tested asiimova :DDDD

16 godina
Komunist Izet kaže...

Ima li koje jednostavno rjesenje onog VAC Authentication Errora? 2 put me bacilo iz competitive, dobio demote, iako obe trebali pobijediti, puna mi kita, ljudi pomagajte!

jedino što je meni pomoglo je reinstall winsa. ukoliko si intallo w8 preporučam povratak na w7 ;)

WithSkill
12 godina
neaktivan

Prije dva-tri tijedna sam nasao lika koji mi je za 5 eura skinova dao 1 month esea code . Igram aktivno ga svaki dan i nisam ni jednog pomislio da odem na mm . Nije mi se nijednom desilo da netko nema mikrofon ili da je neki kreten . Samo mislim da se ne isplati uzimati Eseau ko je manji rank od MGE-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...
morbida kaže...

sve ostalo je CT sided 

Season T-Sided radi duge rotacije.

Facade jako loša mapa ali izbalansirana.

Marquis je ok sto se tice ulaza na site, ali ima jako kratke rotacije.

Inace, idem ja jedan solo, i fino mi zadnji game dana zavrsi sa ragecheaterom koj boosta silvere, pa ako se nekom da reportat:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198005002752

Lieber tot als rot
10 godina
neaktivan
8ax kaže...
chaselol kaže...
morbida kaže...

sve ostalo je CT sided 

Season T-Sided radi duge rotacije.

Facade jako loša mapa ali izbalansirana.

Marquis je ok sto se tice ulaza na site, ali ima jako kratke rotacije.

Inace, idem ja jedan solo, i fino mi zadnji game dana zavrsi sa ragecheaterom koj boosta silvere, pa ako se nekom da reportat:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198005002752

meni se sviđa Marquis,ali to nije stalna mapa,maknit će je kada operacija završi :( tako mi je i završila mapa caste i nju sam isto volio,castle počivaj u miru.

13 godina
neaktivan

Upravo sam odigrao dvije najbolje partije u mojih 70 sati

Mogu reci da mi je M4A1 obicna najbolje oruzje jr je recoil dobar.

Poslusao sam Chaselolov savjet da smirim recoil i to sam ucinio s Desertom.Pucanj pa sekunda smirenja recoila i drugi put je kaj.

Nadam se da cu nastavit ovako igrat

edit:sto da radim s ovim caseovim s dropa?

To ne vrijedi nista..

edit2:Ima li netko dobar da streamuje cs go da naucim nesto od njega?

Pokidao sam :D (jos sam na dropu dobio neki case) Pokidao sam :D (jos sam na dropu dobio neki case)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 12:55 (drakula789).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

http://www.twitch.tv/pashabiceps :P

malo ozbiljniji su ti adren (team liquid) i ScreaM iz epslilona

13 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
drakula789 kaže...

http://www.twitch.tv/pashabiceps :P

malo ozbiljniji su ti adren (team liquid) i ScreaM iz epslilona

Ima li on neke giveawayeve za skinove i to?

14 godina

Nemoj gledat zbog giveawaya jer ćeš se razočarat kad od 100 njih ne dobiješ ništa.

Gledaj da naučiš, promatraj movement, kako drže odredjene dijelove neke mape, i slične stvari.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Ima li on neke giveawayeve za skinove i to?

za giveaway imas nickbunyun i kittyplaysgames, ali mala vjerojatnost...radije gledas highlights streama na YT (npr. upises na YT: Scream highlightes)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice