Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

odo sad all in na skdc i nek si hebu staru

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Joj sto volim ove pljuvace svega HRVATSKOG i omalovazavanje...pa sta vi pametnjakovici (znate koji ste) ne napravite ekipu i poigrate se sa njima...slazem se da nisu vrh ali decki nemaju ni uvjete vjerovatno ni za treniranje a kamoli da ne spominjem financije i ostalo i zato bolje sutite i dajte im podrsku a ne k3njat tu preko foruma...ja sam gledao prekjucer i jucer i igra se ok,ima par odlicnih igraca i dosta dobro timski igraju i nije kako neki od vas kazu kao na MM

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 9:51 (Hrca1981).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
Isto kao na MM, pa ne isplati se to gledati, waste of time... Jedino ako bas nemas drustveni zivot pa im doniras svoje vrijeme, onda ok.
14 godina

Igrao, prije 2 dana, napravio previse team dmg, ali na svoju krivicu. Jedanput sam slucajno svoga ubio, i u 15-toj rundi za njih, neki lik poceo preko ts-a u 2 ujutro flameat sve nas u timu, ala nema sta nije izgovorio i ja skroz zaboravio da sam slucajno ubio nekog bio prije. I paf p90 po njemu i 7 days ban :(, uvijek 7 days dobijem, nemam srece... ali ja sam kriv propuco svoga, ionako smo izgubili bili. Ali stvarno ono lik je bio negdje u sredini a nas flamea, i leakao je na infernu B site, jedno 7-8 puta zaredom... ja mislim da su ga svi htjeli propucati koliko je flameao.
Meni se nikako nerestarta ban, svaki put kad dobijem bude 7 days... citao sam negdje da mora proci mjesec dana od proslog bana, a boze zadnji put za teamkill sam bio banned pocetkom 12. tog mjeseca negdje. I do nedavno, zato jer me kickali iz gamea... ali uvijek 7 days, neznam jeli neki bug ili nesto, ali stvarno sto cu 30 dana neigrati da bi mi se resetiralo, uvijek se nadje neki idiot koji me kicka bez razloga, i slicno. Imam par frendova koji igraju, ali iskreno uvijek mi se igra solo, neznam zasto.
Vuce me nostalgija, kad si prije mogao uci na server i ownati, ali opet competitive mi se svidja jer ljudi igraju ozbiljnije, i sto sam veci rank primjeti se razlika u gameovima i izazovnije je igrati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Mislim da nakpn isteka ban-a, nije bitno koliko vremena prode bez ponovnog bana vec koliko matcheva odigras normalno. (bez kicka - bana)... Nisam siguran, ali mislim da je tako.
14 godina
technologie kaže...
Mislim da nakpn isteka ban-a, nije bitno koliko vremena prode bez ponovnog bana vec koliko matcheva odigras normalno. (bez kicka - bana)... Nisam siguran, ali mislim da je tako.

negdje sam citao da se resetira nakon mjesec dana, ako nemas nikakvih kickova etc. Pa necu valjda zapet da svaki put 7 dana dobijem :(?

10 godina
protjeran
ma mislim da nije tako, i ja sam jednom dobio ban na 7 dana i nakon toga opet na 30 min ili koliko vec ide, bez cekanja od mj dana...
14 godina

Ne razumijem kako mozete svoga ubiti.. vjerojatno ga zamjenite sa protivnikom? Meni je uvijek pogled i na minimapi tako da znam di se team nalazi. Ne tkam svoje igrace nikad, nema smisla stetis samo sebi i riskiras ban.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
10 godina
protjeran
Kako ???
pa vrlo jednostavno; cekam awp-om mid frajer ispred mene skace i pucka kalasom, i ponekad potrefi trenutak kada ja pod zoomom opucam... A najcesce mi naleti cheater kojega moram tk jer mrzim igrati sa, i protiv citera... :D
A nisam neki ozbiljan igrac da mi to smeta, dobim ban i ok. :D
12 godina
neaktivan

How does my cooldown resets?

Originally posted by Vitaly:

The rules are as follows: every cooldown increases the offense level by one level and after cooldown expires and a clean week goes by the offense level goes down by one level. First level offenders receive a 30 min cooldown, second level = 2 hr, third level = 24 hr, fourth and higher levels = 7 days. The confusion might arise for extreme abusers of the system whose offense level went beyond level 4 now.

Here's an example: A player reaches offense level 4 and gets their first 7 day cooldown on Jan 1, it expires on Jan 8 -- this means player can play, but their offense level stays at 4 for the duration of one more week. If player commits a competitive offense on Jan 8 then offense level is increased to level 5 and player is penalized with another 7 day cooldown. That cooldown expires on Jan 15 -- again, this means that player can play, but their offense level stays at level 5 for the duration of one more week. So, after the clean week goes by on Jan 22 the offense level goes down by one level to level 4. Committing a competitive offense on Jan 22 will increase it again to level 5 and assign a 7 day cooldown according to the rules listed above.

Essentially if you got your second or third 7 day cooldown in a row this means you need to have two or three clean weeks after it expires before it goes down to offense level 3 which is penalized with a 2 hr cooldown.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 12:09 (infinite).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
evo sve lijepo pise... :D
13 godina
neaktivan

jel se ovo kome dogodilo jos?

znaci GN2 sam..sinoc izgubim 2 meca zaredom, ostanem GN2..jutros odigram mec i dobijemo(imali 2 bota) i meni spusti rank..wtf? al 2 bota smo imali zato sto su 2 debila dobila ban zbog cheata..al prvi put ih vidim, nisam bio s njima u lobbyu tako da ne znam zasto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Nisam imao takvu situaciju, ali pretpostavljam da se match sa cheaterom koji kobije ban (dok ga dobije), i ako je u tvom teamu, registrira kao izgubljeni match za tebe...
14 godina
  1. Ne znam koji je slucaj sa mecem kad netko dobije ban tokom njega. Ali moguce da gubite mec i sve runde idu suprotnom timu? A za downrank je to onaj prag koji si trebao preci da padnes rank i to je to i sad opet moras skupiti tu odredenu kolicinu bodova da se uprankas.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 13:11 (Ivan_cno).
13 godina
neaktivan

malo glupo al dobro,kako sam ja kriv sto sam dobio cheatera u timu,al nema veze..bar znam zasto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Zato postoji votekick, samo sto to moze biti dvosjekli mac... Ja puno puta prvo probam kickati cheatera, ali cesto se desi da odbiju pa kikaju mene, ako se boostaju. :D
13 godina
neaktivan

nema to veze sa cheaterima!

niti u jednom trenutku ti nisi oštećen ukoliko igraš sa random igračem koji koristi cheat.

- ranije se dešavalo da unutar 48h bude obrisan match u kojem je sudjelovao cheater, al' to je ukinuto

odnosno ukoliko nisi premade, ti ne ovisiš o tome (niti si ti birao random igrače niti si iz valve anti-cheat teama).

tako da to odmah eliminiraj... nemoj da te to zamara.

ostaje ti tvoj kd ratio i mmr?

moguće da si loše odigrao posljednjih 5-10 matcheva odnosno da si imao najmanji broj mvp i kd općenito.

tako da tvoj skriveni elo ili mmr (nazovi kako hoćeš) je u ranku gn1 i trenutno tu pripadaš.

imaš primjer kada igraš i gubiš 3. game za redom a bude ti rank-up.

to je obratna situacija, iako malo teže da to sada izvedeš s obzirom da milioni danas igraju csgo.

ranije se meni uredno dešavalo da imam lose strike a podižem lvl (oko mge/dgm/le rankova).

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 13:50 (SR3CKO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
odakle ti ta inf da nema veze sa citerima?
neki sluzbeni link ?
Nije da ti ne vjerujem, ali me zanima kako se volvo ocituje po tom pitanju.
13 godina
neaktivan

nemam ti nikakav link priložiti trenutno, nisam u posljednje vrijeme istraživao...

mijenjalo se podosta toga, a ovo gore pišem iz iskustva al' svaka moja tvrdnja je sa raznih diskusija i činjenica od steam/valve strane.

primjer od ranije, onako bukvalno kako su objašnjavali

"Sometimes people complain about losing just 1 game and then decreasing rank, and then not being able to level up again even after 5 wins.
If it appears that you have only lost 1 game and then lost rank, it is probably because you have lost several games a few days ago.
The game does not reset your Elo points just because you haven't played in a few days (although you will have to play 10 games to regain your rank if you haven't played in a few months).
Everytime you gain or lose rank, your are put back in the "middle" of the Elo point spectrum, so losing 1 or 2 games right after you gain a rank will not lower your rank again.
Let's say you start from 0 points, gain 1 point for every round win, and lose 1 point for every loss. In reality, the number of points you gain or lose is not constant and depends on the ranks of both teams, but let's just say it is for example's sake.
You have to get to 10 points to raise rank, and get to -10 points to lose rank. When you gain or lose rank, your points reset to 0."

ovo sa cheaterima, prvom prilikom kada naletim ponovno na diskusiju šiknut ću link ovamo!

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 16:34 (SR3CKO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

to je obratna situacija, iako malo teže da to sada izvedeš s obzirom da milioni danas igraju csgo.

ranije se meni uredno dešavalo da imam lose strike a podižem lvl (oko mge/dgm/le rankova).

To nisam znao, znači bitno je kako ja igram, a to što su ostali totalno loši i što izgubimo nema veze, opet mogu dobiti rank up, uvijek sam mislio da se mora pobjeđivati da bi se moglo rank up-at, a znači nije tako.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
SR3CKO kaže...

To nisam znao, znači bitno je kako ja igram, a to što su ostali totalno loši i što izgubimo nema veze, opet mogu dobiti rank up, uvijek sam mislio da se mora pobjeđivati da bi se moglo rank up-at, a znači nije tako.

ja se nebi slozio sa ovom iformacijom jer ja sam u vecini slucajeva bio najbolji u timu kada sam gubio imo sam 30-40 killova i svjedeno bi pao rank,jedini sto mi se desilo je kada odigram nerjeseno da mi se digne rank

14 godina

Ja sam procitao da ima veze broj mvp-a, dobivenih rundi i ne znam sta jos za broj elo-a po mecu.

10 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ja sam procitao da ima veze broj mvp-a, dobivenih rundi i ne znam sta jos za broj elo-a po mecu.

sefe reko bi da to ima veze kada nemas rank da se onda to gleda,ja na novom steamu prvi mec sam igro protiv silvera,mislim bio sma najbolji u tom mecu bio sam u vecini rundi mvp,drugi mec je bilo mijesano silveri i goldi,a onda treci mec protiv gardiana,a cetrvri sam igro protiv dmg ranka cak i legendary eagle,da skratim pricu prvih 6 meca sam dobio zaredom,a onda sam stalno poceo pusit na kraju sam zadnju svoju pobijedu igro protiv duplih kalasa i gardiana i na kraju sam zavrsio kao mg2

13 godina
neaktivan

na žalost ne mogu sada pokazati konkretne linkove ili slično, da je valve potvrdio...

al' iz iskustva i prve ruke garantirati mogu da se rank može podizati i kada gubiš.

time ne kažem da win nije bitan, naravno jedan od najbitnijih faktora za rank-up, al' ne i nužno potreban!

najbitnije je kako ti odigraš, kako ti svoj mmr i kd ratio kreiraš odnosno održavaš.

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Tnx na pojasnjenju, budem pogledao sto ima na netu, nisam nikada previse gledao ta bodovanja pa me sad zanima...
I skuzio sam da sa svakim novim updateom gubim po 2-3 fps-a... Ocito je vrijeme za novi komp da se maknem sa fps_max 61... :D
14 godina
neaktivan

Na zalost to je glupost,ne postoji ama bas nikakva mogucnost da rank upas ako si izgubio mec.

Ukoliko imas dovoljno MVP-a,mozes eventualno dobiti manje tih nekih negativnih bodova.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sam gotovo siguran da je sve samo W/L omjer (+ovisno o ranku igraca iz protivnickog tima), kao u LoL-u, 4 lose-a za redom danas, drop iz MG2 u MG1, zatim 2 wina + 1 draw (njihovi rankovi su bili jaci od nasih) i dobio sam rankup na MG2 nazad, s tim da sam katastrofa odigrao u 2 od ta tri gejma, tako da tu runde/mvp i ostalo sigurno nije imalo veze

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Po ovom sistemu banova, ja sam stalno na zadnjem levelu ocito, svaki put kad dobijem ban 7 dana bude, nikako da se resetira ;D...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Luka123 kaže...

Po ovom sistemu banova, ja sam stalno na zadnjem levelu ocito, svaki put kad dobijem ban 7 dana bude, nikako da se resetira ;D...

Pa dobro šta ti radiš u tim gameovima kad već par puta dobivaš 7 dana ban ?

Ja nikad nisam dobio više od 30 min, a to sam dobio možda 5 puta u 800 sati igre.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan

Na kraju dana u ovom slučaju meča najbitnije je da li si izgubio ili pobjedio,ehh tek onda dobiješ ili izgubiš bodove na score-u,k/d ratio,mvp stars,broj rundi dobijenih.

Znao sam imati score 44/20 pa pasti rank nakon tog meča jer bi prije toga izgubio 2 ili 3.

Zbog toga upamtite TEAM play > solo play.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice