Ja ne zivim od TU i TD.
Ocito je da mi TD stiscu profesionalni MATCHMAKERI koji CW-a u zivotu nisu vidjeli i nemaju pojma kako igra radi.
Filthy casuals...
Ja ne zivim od TU i TD.
Ocito je da mi TD stiscu profesionalni MATCHMAKERI koji CW-a u zivotu nisu vidjeli i nemaju pojma kako igra radi.
Filthy casuals...
Ja ne zivim od TU i TD.
Filthy casuals...
izvini pro nisam te prepoznao
Ja ne zivim od TU i TD.
Filthy casuals...
Možda ti stišću TD jer si napuhan, bahat i prosipaš (ne)pamet?
Sad mu se svi ispricajte, on je sa svojim timom bio na Dreamhacku
Kanim igrati GO cim se balkanska scena malo formira.
gameru, o kojoj ti balkanskoj sceni pričaš? :)
čisto za tvoju informaciju, cs:go se na balkanu počeo pikat' tamo u 2011oj na eswc kada je nekolicina naših admina sa esl-a dobila pristup beta verziji...
od tada, nenormalno se počelo širiti na našim prostorima i do danas imamo priliku vidjeti nekolicinu klanova i igrača na profesionalnoj razini.
u svakom si slučaju zakasnio ukoliko čekaš neko razvijanje ili formiranje, trenutno je stanje takvo da ili imaš skill i igraš ili ga nikada nećeš niti imati.
ne ciljaš valjda na neku profesionalnu igru kasnije, kada cs:go zamre kako je i cs:s, zajeb' gameru! ;)
p.s puno zadireš u 1.6 koji je offtopic ovdje
Ima par ozbiljnijh klanova na balkanu,sto se tice 1.6,dodjes na MILF ts i nadjes VS za minutu.
Do nedavno sam imao svoj CS:GO klan,morali smo igrati na faceitu jer nigdje nema ni zive duse,samo se MM dere.
Ima par ozbiljnijh klanova na balkanu,sto se tice 1.6,dodjes na MILF ts i nadjes VS za minutu.
Do nedavno sam imao svoj CS:GO klan,morali smo igrati na faceitu jer nigdje nema ni zive duse,samo se MM dere.
ti si si malo previse umislio..
ako ga ne igras onda nemoj pricati gluposti..
moze se naci dosta klanova,em stranih em domacih,samo sto sa domacim moras dogovorti cw,a strance mozes naci na mircu ili bashme-u samo moras znati..
e da one tvoje mm noobare pokidaju te na svakoj mapi i zaato ti se ne igra..
ok dovoljno si rekao...
tražiš protivnike na milf teamspeak-u?!
"objasnio si brate" kako tamo na teamspeku kažu! ;)
shvatit će onaj koji je iole ozbiljnije zaigrao counter-strike...
i naravno da se igra preko mm-a na cs:go kada postoji mogućnost, ingame.
nije li logično da će ljudi iskoristiti opciju ingame radije nego negdje sa strane tražiti protivnike?
ne kažem da je sistem savršen, no razumiješ o čemu pričam...
Evo vratio sam se u GN1, nadam se da me neće opet kickat da se mogu nastavit penjat :D
nije li logično da će ljudi iskoristiti opciju ingame radije nego negdje sa strane tražiti protivnike?
Imam 200h CS:GO-a i MGE sam,100 pobjeda,nekih 20 lose.
Igranje MM-a je kao pronalazenje nekog low milf mixa,bez ikakve komunikacije u timu.
Osim toga,serveri su 64tick tako da nije moguce ni pokazati svoj pravi skill,s obzirom da serveru gutaju kad su napravljeni za lagere.
Igranje MM-a je kao pronalazenje nekog low milf mixa,bez ikakve komunikacije u timu.
Osim toga,serveri su 64tick tako da nije moguce ni pokazati svoj pravi skill,s obzirom da serveru gutaju kad su napravljeni za lagere.
Aj odjebi
Decko pravis se pametan, bahat si prema communityu, prestani pricati, jer pricas gluposti...
Eto mal da rageam. 'bem ti boga i CS:GO. Udjem prvi match, kreteni se zajebavaju, nist ne slusaju, idu po svom, padaju, prodaju, ja poceo srat i kikaju me i padne mi rank, a prije tog 3 dobivene, jedna izgubljena i nakon tog jedna izjednacena. Drugi match ISTA EBENA STVAR. Izgubimo. Treci, lik se zove "Road to silver", ubija svoje, namjerno baca C na mid, baca flasheve po nama OPET IZGUBIMO. Pa jel ovo moguce. Gold 4 rank i tolki idioti, retardi il neznam kako da ih nazovem
bolje suti jer stvano pricas gluposti..
cini se meni da ti neams skilla niti na 1.6 ,a ne csgo -.-"
ovo boldano necu spominjati jer svi likovi koji su dmg+ su normalni komunikacija je sasvim ok i svi igraju solidno tako da ne pricaj gluposti..
postedi nas komentara ubuduce :)
gl & hf ;)
Ja bi da san na njegovom mistu izbrisa account na forumu i pokopa se zbog svih glupih izjava.
Eto mal da rageam. 'bem ti boga i CS:GO. Udjem prvi match, kreteni se zajebavaju, nist ne slusaju, idu po svom, padaju, prodaju, ja poceo srat i kikaju me i padne mi rank, a prije tog 3 dobivene, jedna izgubljena i nakon tog jedna izjednacena. Drugi match ISTA EBENA STVAR. Izgubimo. Treci, lik se zove "Road to silver", ubija svoje, namjerno baca C na mid, baca flasheve po nama OPET IZGUBIMO. Pa jel ovo moguce. Gold 4 rank i tolki idioti, retardi il neznam kako da ih nazovem
I feel you bro. I feel you.
Mene su neki premade arapi onako iz fore u petoj rundi i to nakon što sam taman ušao u Gold Nova 1.
Kasnije gledam pao opet Silver Elite Master
Al dobro, vratio sam rank.
Defaultni? To je ratio koji ti je mozda na pocetku,ali je zabranjen na svakom mogucem turniru,razumijes?
Esea ne, dreamhack ne, starladder ne. 5na5 u tvojoj kuci nije turnir. Daj mi turnir na kojem je to zabranjeno.
da pomognem, često se desi da na nekoliko različitih turnira postoje i različita pravila...
iako, neke postavke koje se odnose direktno na mrežu i slično mislim da su uvijek na svakom turniru iste?
u svakom slučaju ja se uvijek držim esl-a, pa eo bacite pogled možda nađete oko čega raspravu vodite:
@Roko567 Kad shvatim da argumentiram s Gold Novom 1,sve mi je jasno.
@zdenko1991 Oprosti,nisam znao da si bio na tim turnirima,pa znas.
Ljudi, raspravljate se sa 1997. godištem. Ne smatrate li da očekujete malo previše?
lik je glup ili trenira
lik je glup ili trenira
Meni je osobno zabavan..
Zasto jednostavno kada se svi ovdje prave pametni,ne obracunaju sa njime u CS GO i da se vidi cija je teorija u pravu???
Poceo sam opet igrat csgo, pa sta je bilo s onim hrvatskim serverom?
Na kojim serverima vi igrate :)
Ljudi, raspravljate se sa 1997. godištem. Ne smatrate li da očekujete malo previše?
Mene bi bilo sram da me balavac od 17 godina mora uciti osnovama CS-a.
Zasto jednostavno kada se svi ovdje prave pametni,ne obracunaju sa njime u CS GO i da se vidi cija je teorija u pravu???
Ma igram na 40-70 FPS,MGE sam,toliko o tome.
Ne razumijem kako likovi sa 120+ fps mogu biti toliko low.
svi te šamaraju na temi i te se vraćaš po još
ti to neki fetish?
ti to neki fetish?
Ja sam osoba sa svojim misljenjem,necu ga zbog vecine promjeniti,pogotovo kad sam 10% siguran da sam u pravu.
Budimo realni,pogledaj s kakvim likovima raspravljam,freakin' gold nova 1.
ti to neki fetish?
Ja sam osoba sa svojim misljenjem,necu ga zbog vecine promjeniti,pogotovo kad sam 10% siguran da sam u pravu.
Budimo realni,pogledaj s kakvim likovima raspravljam,freakin' gold nova 1.
ja sam legendary eagle i imam 1k sati csgo i mogu se samo složit sa ostalim forumašima na ovoj temi da govoriš nebuloze makar oni bili global elite ili silver elite
Oprosti stari ali 120 matcheva je oko 100h igranja a vjerojatno i više.
Znači ti si barem 50% tog vremena ipak igrao MM i opet sereš po tome da su tamo botovi a i ti si jedan od "nas".
Također, 100 pobjeda i 20 izgubljenih matcheva ne može biti samo MGE, ja imam puno veći postotak izgubljenih (barem tako mislim) pa samo jedno vrijeme bio i LEM.