Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

covijeka, metki, ljepiti {#}

Bravo,imas 5 iz hrvatskog!

Samo sam bio realan.

Vapor,nije bas,na istom principu sve radi,igraj malo matchmaking i gledaj kako ljudi pucaju.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

covijeka, metki, ljepiti {#}

Bravo,imas 5 iz hrvatskog!

Samo sam bio realan.

Vapor,nije bas,na istom principu sve radi,igraj malo matchmaking i gledaj kako ljudi pucaju.

Kakve veze ima to kako oni pucaju sa strukturom netcoda? Znaš li što je netcode?

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kakve veze ima to kako oni pucaju sa strukturom netcoda? Znaš li što je netcode?

Nisi me shvatio. Htio sam da obrati paznju kako se meci ljepe,jer matchmaking igraju vecinom njubovi,koji nemaju namjestene rejtove i interp.

Ogromna je razlika kad gledas ljude na MM-u i npr. kad igras na faceit serverima 128 tick.

16 godina
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Nisi me shvatio. Htio sam da obrati paznju kako se meci ljepe,jer matchmaking igraju vecinom njubovi,koji nemaju namjestene rejtove i interp.

nemaju šta namještati jer su im rejtovi po defaultu namješteni na 64 isto kao i na serverima {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Ogromna je razlika kad gledas ljude na MM-u i npr. kad igras na faceit serverima 128 tick.

Faceit je leglo nobova. Znaci leglo. Meci se ljepe!? Ljepi se tebi mozak. Da, niski interp je toliko dobar, da svi pro igraci igraju, a ne stani. Niko ne igra tako. Probaj stavit interp nisko pa da vidis to "ljepljenje". Koji si rank ti uopce kad mislis da neko na face itu zna igrat?

13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

On tek sad došo sad 1.6...

1971- ∞

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

nemaju šta namještati jer su im rejtovi po defaultu namješteni na 64 isto kao i na serverima {#}

Govorim o interpu druze.

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Faceit je leglo nobova. Znaci leglo. Meci se ljepe!? Ljepi se tebi mozak. Da, niski interp je toliko dobar, da svi pro igraci igraju, a ne stani. Niko ne igra tako. Probaj stavit interp nisko pa da vidis to "ljepljenje". Koji si rank ti uopce kad mislis da neko na face itu zna igrat?

cl_interp_ratio 2 i bilo koji interp osim 0 je zabranjen na svakom mogucem LAN turniru,prijatelju.

Ne kuzim zasto se opce svadjam s pro matchmakerima koji u zivotu nisu odigrali pravi CW ili mix.

13 godina

Say hello to my new baby {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Iskreno meni taj skin izgleda ko igračka. {#}

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chrispy450 kaže...

Iskreno meni taj skin izgleda ko igračka. {#}

99% skinova izgledaju kao plastične igračke.

14 godina
neaktivan

Definitivno najljepsi AWP skin.

Moj PC  
0 14 hvala 0
13 godina

Iskreno najljepsi skin mi je AWP Redline {#}

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Iskreno najljepsi skin mi je AWP Redline {#}

slažem se...

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=264684250

weedafuqyee
13 godina
neaktivan

Electric hive je najljepsi :P

ShadowStep
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

cl_interp_ratio 2 i bilo koji interp osim 0 je zabranjen na svakom mogucem LAN turniru,prijatelju.

Ne kuzim zasto se opce svadjam s pro matchmakerima koji u zivotu nisu odigrali pravi CW ili mix.

Cl interp ratio 2 je defaultni ratio. Pa ti pojima nemas sta pricas. Hvala na ovakvom postu, sad znam da nemamo sta pricati.

14 godina
neaktivan

Defaultni? To je ratio koji ti je mozda na pocetku,ali je zabranjen na svakom mogucem turniru,razumijes?

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

Svako ima svoje ukuse sto se tice skinova a o ukusima se ne raspravlja {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Say hello to my new baby {#}

battle-scarred al je ft verzija, priknuo sam si ja takvog jednog prije par tjedana pa sam ga zajedno sa glock fade dao za huntsman blue steel ww

13 godina
bancic123 kaže...

Definitivno najljepsi AWP skin.

{#}

Smrdljivi skakavac.
13 godina
Scrappy kaže...

battle-scarred al je ft verzija, priknuo sam si ja takvog jednog prije par tjedana pa sam ga zajedno sa glock fade dao za huntsman blue steel ww

Bas to, platio sam ga 14k, ali sam dobio i MW m4a1s guardiana :)

Cijena non stop raste, a realno ne namjeravam prodavati. Simpatican je za kladionice ;) 

13 godina
neaktivan

Ljudovi, dajte pomozite malo. Znaci lik je kupio noz, malo po malo se trejdo i dobije Huntsman Stained MW. Kako je imo problema sa procesorom ugasio je racunalo i prico samnom preko fejsa, upali si komp odjednom nema mu noza, pogleda trade history:
http://prntscr.com/442cr1

1. Nije bio na PC-u (jedini korisnik tog racunala)
2. Nije pokusavo trejdat noz dalje
3. Kako je ovo moguce?  

Steam guard upaljen, šifra nije ista na mailu i na acc-u tako da je morao znat obje šifre, neradi ništa po netu osim FB-a i steama, ako skida nešto skenira redovito i provjerava na virustotal... 

ShadowStep
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 0:59 (SBV3X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SBV3X kaže...

Ljudovi, dajte pomozite malo. Znaci lik je kupio noz, malo po malo se trejdo i dobije Huntsman Stained MW. Kako je imo problema sa procesorom ugasio je racunalo i prico samnom preko fejsa, upali si komp odjednom nema mu noza, pogleda trade history:
http://prntscr.com/442cr1

1. Nije bio na PC-u (jedini korisnik tog racunala)
2. Nije pokusavo trejdat noz dalje
3. Kako je ovo moguce?  

Steam guard upaljen, šifra nije ista na mailu i na acc-u tako da je morao znat obje šifre, neradi ništa po netu osim FB-a i steama, ako skida nešto skenira redovito i provjerava na virustotal... 

s kime je komunicirao zadnje vrijeme? DOTA-om već duže vremena kruže dva scama - jedan s mumbleom kada je potrebno skinuti zaraženu verziju mumblea čime se daje kontrola nad kompom đubretu, a čitao sam prije par dana i o nekakvom scamu s raidcallom gdje čak nije niti potrebno skidati išta kako bi dozvolio smradu s druge strane da ti preuzme komp i tako napravi trejd. u takvim slučajevima niti guard ne pomaže.

15 godina

Bancicu spusti se na zemlju, igraj igru, ostavi se nebuloza, sve sta je zabranjeno u igri je pod sv_cheats komandom.

Hvalis sebe nebi da si bog i batina CSa, a zapravo si popišani MG Elite ko i ja. Samo sta se meni cini da ti tryhardaš.

Pingu ;)
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Bancicu spusti se na zemlju, igraj igru, ostavi se nebuloza, sve sta je zabranjeno u igri je pod sv_cheats komandom.

Hvalis sebe nebi da si bog i batina CSa, a zapravo si popišani MG Elite ko i ja. Samo sta se meni cini da ti tryhardaš.

Ja ne igram CS:GO aktivno,nema smisla,jer ja sam klanski igrac,ne matchmaking njubara,zato moram i dalje igrati 1.6 koji je prepun citera,ali bar mogu naci protivnicki klan za CW u par minuta.

11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Vapor kaže...

Ja ne igram CS:GO aktivno,nema smisla,jer ja sam klanski igrac,ne matchmaking njubara,zato moram i dalje igrati 1.6 koji je prepun citera,ali bar mogu naci protivnicki klan za CW u par minuta.

onda igraj 1.6 i ostavi se csgo teme

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
14 godina
neaktivan

Zasto bi? Kanim igrati GO cim se balkanska scena malo formira. I onda kad idem vjezbati malo na matchmakingu,dodje mi lik i ubije me 2 sekunde nakon sto odem iza zida.

Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina

Kako se to nama ostalima ne događa u ovoj temi, a ti uvik nesto bezveze forsiras i mislis da si neki pro, jos da negovorim o tvome ponasanju i bontonu prema drugima, imam dosta dokaza.

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 10:51 (chrispy450).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

Zasto bi? Kanim igrati GO cim se balkanska scena malo formira. I onda kad idem vjezbati malo na matchmakingu,dodje mi lik i ubije me 2 sekunde nakon sto odem iza zida.

onda oladi, odi negdje drugdje tryhard-at i prestani flejmat za sve moguće kaj tebi, velikom profesionalcu ne paše......

14 godina
neaktivan

Bancic vidis da dobivas samo TD pa nemoj brate pricati gluposti i uzivaj u igri, morat ces jos malo pricekat za balkansku scenu i neki veci turnir na kojem ces igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice