Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.385.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ferritin kaže...

Evo danas ostavio upaljen CS na idle serveru preko 5 sati (da vidim oce sta dropat, i nista)...

Dali je ovo istina: http://csgodrops.com/ ? 

Trenutno ti po tjednu moze dropati 2 standardna casea, jedan case od trenutnog operationa (ako imas kupljenog), 2 oruzja i 2 sticker capsule.

Ako si dosao do limita onda je gotovo za ovaj tjedan.

17 godina

A kak to funkcionira uopce? Bitdefender mi je bloko stranicu ko phising site

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina
neaktivan
Stranica je samo timer koji ti odbrojava do novog reseta, nema veze s dropovima. Svaki cetvrtak u 01:00 je drop reset.
Ako ti je ona blokirana probaj ovu http://josh3d.com/csgo/
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Upravo kupio CS:GO. Igram 1.6 već par godina, igrao sam i GO u beti. Može mi netko pojasniti one skinove za oružja i case-ove? :) 

Steam: z3k0_r4mb0 ko oće nek doda :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomo104 kaže...

Upravo kupio CS:GO. Igram 1.6 već par godina, igrao sam i GO u beti. Može mi netko pojasniti one skinove za oružja i case-ove? :) 

Steam: z3k0_r4mb0 ko oće nek doda :p

To ti je samo kozmetika... iz caseova se dobiva kozmetika. Za case trebaš ključ koji košta 1.79€ a ako imaš dovoljno sreće u caseu možeš dobit kozmetiku ili nož koji vrijedi puno €.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
tomo104 kaže...

Može mi netko pojasniti one skinove za oružja i case-ove? :) 

savršena stvar za prodat i zaradit koju kintu na steamu za nove igre :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

Upravo dobio M4A1-S Nitro Battle Scared drop.

Znaci 3.35€ u dzep samo sto sam odigrao jedan competitive. {#}

EUW: Ferritin
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Ja te skinove ne prodajem, jednostavno se ne isplati. Ta tri eura dobim da prodam tri kutije, a tesko cu takav skin otvorit a i ako cu ga ic otvarat dok ga ne dobim cu potrosit dosta vise novaca. Jedino ak vi ne igrate skroz bez skinova, sto je meni osobno bezveze, gadno zgleda.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina

imam ja skinove ali ako vrijedi bilo šta više nego jedan ojro prodajem...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina

ako vi ne koristite ove shitty skinove od 0.01€ posaljite ih meni ^^

hordas87 

Amber Heard <3
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Pa dobis ih svako malo ko drop, meni je bilo dosadno jednom pa sam ih nakupovo za par eura i mjenjo ond u contractu :D

17 godina
R4zOR229 kaže...

Ja te skinove ne prodajem, jednostavno se ne isplati. Ta tri eura dobim da prodam tri kutije, a tesko cu takav skin otvorit a i ako cu ga ic otvarat dok ga ne dobim cu potrosit dosta vise novaca. Jedino ak vi ne igrate skroz bez skinova, sto je meni osobno bezveze, gadno zgleda.

skoro 15god igram CS i igrao sam bez skinova.. ne znam kaj bi mi trebalo biti gadno. iskreno, nekad su mi i sami skinovi gadni..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
nixass kaže...
R4zOR229 kaže...

skoro 15god igram CS i igrao sam bez skinova.. ne znam kaj bi mi trebalo biti gadno. iskreno, nekad su mi i sami skinovi gadni..

igram i ja bez skinova,ali nije razlog sto ih ne volim nego zato jer sve popusim na csgolounge -.-

30+€ sam u minusu -.-

btw. evo vam 2 moja fraga pa pogledajte da ne bude samo da pricamo o parama xd

Amber Heard <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 0:18 (res03pem).
15 godina
neaktivan

Čuj gadno izgleda, izgleda kako CS i treba izgledati. Ima tako gadnih skinova da mi nije jasno zašto ih netko koristi.

Najsmješnije mi je što su se pro-ovi ''bunili'' kada su skinovi tek izašli, a sada svaki ima knife od 200€. {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Al tad nije bilo skinova, to ti je ko kad su ljudi zivjeli bez mobitela a sad nemogu bez njih :)

EDIT:nego sad kad si spomenuo, jel postoji neki posebni dropovi ili nes sta dobe na lanovima il su fakat kupili te skinove?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 0:25 (R4zOR229).
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Al tad nije bilo skinova, to ti je ko kad su ljudi zivjeli bez mobitela a sad nemogu bez njih :)

EDIT:nego sad kad si spomenuo, jel postoji neki posebni dropovi ili nes sta dobe na lanovima il su fakat kupili te skinove?

Nerijetko im znaju fanovi darovat te skupe skinove u nadi da će ih se ovi sjećati, tj. njihovih steam nickova.. {#}

15 godina
neaktivan

Znam da je recimo Tweeday (onaj lik što otvara caseove, otvorio ih je par tisuća do sada) dao GTRu M4 X-ray, Fiffiu AWP Lightning i još nekome nož iz NiPa.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Znam da je recimo Tweeday (onaj lik što otvara caseove, otvorio ih je par tisuća do sada) dao GTRu M4 X-ray, Fiffiu AWP Lightning i još nekome nož iz NiPa.

Tog Tweeday-a nemogu smislit. Gledan mu onu umišljenu facu i svako malo mi dolazi da mu plesku opalin preko monitora.

13 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Tog Tweeday-a nemogu smislit. Gledan mu onu umišljenu facu i svako malo mi dolazi da mu plesku opalin preko monitora.

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
12 godina
neaktivan

Pitanje...

Što mislite, moze li cs go zadrzati covjeka na duze staze..npr godinu dana? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

Pitanje...

mene drzi 2

15 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Čovik ima posa iz snova, youtube kanal koji odlično radi, plaćena su mu putovanja i hotel na evente kao i igračima.

Iako se meni ne pari umišljen.

Pingu ;)
12 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

Pitanje...

Trenutno mi je 28, igran cs on/off od 16te godine još od 1.5.
CS ti ne može dosadit, skill strop je prevelik, šta više igraš bit ćeš bolji i nema kraja, uvijek još bolji možeš biti. Ako uživaš u natjecanju i napredovanju držat će te igra do starosti. ^^

14 godina
neaktivan

Riječi će postati stvarnost...

Pozdrav pucači...za početak posjetite nas i "lajkajte" na fejsu.

Nakon dosta razmišljanja, kaluliranja, i slušanja pucača, mala šaka entuzijasta i ja pokrećemo EX-YU zajednicu koju ZA SADA možete lajkati samo na fejsu..

No uskoro kreće ozbiljan rad. Za početak portal i forum na kojem ćete moći razmjenjivati dojmove, demo-e, tražiti i eksperimentirati s klanovima.

Sve to začinjeno nagradam, turnirima, serverom i još mnogo toga što je tek na papiru...

Za sad bih Vas zamolio za "lajk", a ukoliko prepoznajete perspektivu svega što spremamo slobodno se javite sa svim prijedlozima, pokudama ili nekom brigom faccebook porukom ili ovdje u PP

Ugodan ostatak večeri svima

Ajmoooo PSG :) 

https://www.facebook.com/CounterStrikeGOEXYU

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 10 hvala 0
14 godina
neaktivan

Želi netko nabaciti neki competitive? Trenutno sam Gold Nova III 84 hrs na steamu pa ako je netko zainteresiran

Steam:|CRO|Matekkk   

{#}

0 0 hvala 0
15 godina

Pazite ako tradeate na CSGO Lounge ima scammera, lik me dodao i reko ovo:

zunX: Hey, my friend cant add you,please , add him, he wants  trade for you  http://steamconmrunity.com/id/csgogamer53

Pazite link: steamconmrunity {#}
EUW: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Pazite ako tradeate na CSGO Lounge ima scammera, lik me dodao i reko ovo:

zunX: Hey, my friend cant add you,please , add him, he wants  trade for you  http://steamconmrunity.com/id/csgogamer53

Pazite link: steamconmrunity {#}

hehe koliko me je takvih dodalo odmah kad stavin trade na csgolounge

12 godina
neaktivan

cek zakaj si posto link taj scam tu na forum tak da i mi ostali popušimo steam acc? ja sam sad klikno slucajno nisam gledo 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Pa sta ce ti bit ako sam kiliknes? I imas valjda antivirus ja iz znatizelje iso kliknut i bitdefender blokiro stranicu...

12 godina
neaktivan

Dnevno me dvojica, trojica dodaju na frendse jer žele neki item moj s marketa i redovito je to ponuda gdje on želi item recimo 3€, a meni uvalit nešto od 2€.

Prekjučer lik mi se javi i želi moja 3,4 itema za oko 8,5€, a on će meni dat Deagle suvenir koji na tržištu stoji 50€, jedan jedini, naravno njegov. lol. Smeće weapon ne vridi 2€. I ja se pravim glup i kažem da je njegov item preskup za ovo šta ću ja dati njemu. Kaže on sa smješkom, ajde dobro pokaži mi još šta imaš pa ću uzeti još. Kaže, nije njemu do para on je oženjen i pun je para u životu. Pitam ja njega jeli mu mogu vidjeti sliku žene. On osta zbunjen, kaže, ona je ipak samo moja. Tu sam završio sa: Be gone now!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice