Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Kupit cu igru,evo razgovarao sam s likom,na steamu,kaze da je igra super,iako su je malo previse priblizili COD-u,ali bolja je od sourcea,nije tako lagano,isto treba imat CS skilla,nemoze bilo ko HS napravit ko u sourceu :)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igrao sam cs 1.6 2.5 godine  i jos uvijek nisam neki medium skill(mislim full) dok sam cs go igrao mjesec i pol i vec sam se uigrao i nije bio toliki problem nosiiti se s jacim igracima nego sto sam ja.. ja bih rekao da je cs go dosta jednostavan i nije tezak za igrati(mozda meni jer sam igrao 1.6). cs go mi se svida grafik jer nije kao u cod-u,meni je ljepša..

sada sam prestao igrati i cs 1.6 i cs go ali svima bi preporucio da pocnu igrati cs go umjest 1.6 ili bilo kojega coda zato jer igrica nmea uopće losu grafiku i malo mogucnosti(uvijek mozes s nekim igrati i ako nema raje na ts3-u,comepttive mod),igra je dobra i sto je najbitnije ne prelazi u ovisnost kao cs 1.6!

Moj PC  
1 4 hvala 1
15 godina

Ovaj post pun gluposti iznad sebe neću ni komentirat.

Ako govorite da je GO lakši od 1.6ice i Sourcea onda stvarno govorite gluposti.

Hitboxovi su manji od obe igre, pogotovo se primjeti na awpu doslovno milimetar triba točno pogodit. Na stranu šta je hitreg očajan.

Po veličini hitboxa ide CSS > CS 1.6 > CSGO.

Jedino po čemu je igra lakša je brži movement, ali lakša po vas, a ne protivnika. Tako ako znate to iskoristit dobro, dođe na isto.

Igra je unijela malo raznolikosti sa novim oružjima tako da se sad SMGovi dosta kupuju, shotgunovi nisu na odmet, nekad presude "eco" rundu.

Igra je nova, ništa lakša ništa teža od prethodnih, iako je meni CS:S smiješno lagan. Deagle ko top, recoil na AK/M4 nije manji ali u odnosu na veličinu modela i hitboxova triba bit veći. AWP, quick zoom u Sourceu je prelagan također.

Pingu ;)
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Vapor kaže...

Hitboxovi su manji od obe igre, pogotovo se primjeti na awpu doslovno milimetar triba točno pogodit. Na stranu šta je hitreg očajan.

Jedino po čemu je igra lakša je brži movement, ali lakša po vas, a ne protivnika. Tako ako znate to iskoristit dobro, dođe na isto.

Igra je unijela malo raznolikosti sa novim oružjima tako da se sad SMGovi dosta kupuju, shotgunovi nisu na odmet, nekad presude "eco" rundu.

Igra je nova, ništa lakša ništa teža od prethodnih, iako je meni CS:S smiješno lagan. Deagle ko top, recoil na AK/M4 nije manji ali u odnosu na veličinu modela i hitboxova triba bit veći. AWP, quick zoom u Sourceu je prelagan također.

CS:GO je najmanje CS od svih dosadašnjih CSova. Meni osobno najlakše ubiti je upravo u njemu. Igra prepuna nelogičnosti. Kanter u kojem su ubili jedan Deagle, izbacili tagging, napravili klizališta umjesto površina za kretanje. 

Molim te mi objasni ovo što sam ti boldao? Ako je lakša za mene, lakša je i protivniku.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:27 (dreammaker).
15 godina

Zar igra ne treba da vam bude zabavna? Meni je super zabavna i opusta me, udjem sat vremena malo igram Arms Race, malo neki server da usporim i to je to. Zabavno.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...
Vapor kaže...

CS:GO je najmanje CS od svih dosadašnjih CSova. Meni osobno najlakše ubiti je upravo u njemu. Igra prepuna nelogičnosti. Kanter u kojem su ubili jedan Deagle, izbacili tagging, napravili klizališta umjesto površina za kretanje. 

Molim te mi objasni ovo što sam ti boldao? Ako je lakša za mene, lakša je i protivniku.

Ovo je absolutno tocno , koliko ja znam nitko nije trazil velike promijene i cs kao takav je funkcioniral savrseno.

Ja sam igral CS tamo od bete najvise komeptitivno pa sve do CS:S koji je veliko razocaranje bio tj. meni osobno veliko smece,

CS je odlicno funkcioniral svih ovih godina jer je jednostavno ono kaj ljudi zele i nitko nije zahtjeval neke vece promijene pogotovo

ne neke glupe koje su uveli u CS:GO naravno neki noviteti su dobro dosli ali ici dirati i mijenjati samu srz igre je velika glupost.

Ne shvacam Valve jednostavno zasto ne slusaju community i PRO igrace ne pilaju naopako dok s druge strane recimo za Dota 2

itekako slusaju community a pogotovo PRO scenu stvarno je nevjerojatno da su toliko tvrdoglavi oko CS:GO.

Nekoliko stvari koje mene osobno smetaju u CS:GO:

• WTF su napravili sa Deaglom ? Deagle je sada gotovo pa useless
  • Glock je sad precizan ko railgun stvarno su malo pretjerali
  • CT GUN je jos uvijek crap pogotovo naspram Glock-a
  • Hitboxevi i Hitreg je ponekad jednostavno koma i previse random
  • P90 ? Koji kur*c pak je to LOL drzi fire i skaci,trci okolo ko mutavi i sve pogadaa stvarno smijesno
  • Igra je jednostavno previse random ( recimo odjednom preko pola mape HS a lik trci i/ili skace)
  • Spray and pray anyone ? Gotovo da je nemoguce sprayati pogotovo ko u 1.6 ne shvacam zasto su core mehanicu igre isli dirati nitko se nije oko toga zalio
  • Slažem se s raznolikosti o oružju da se vise toga koristi no to ne znaci da moraju biti retaridrani ko recimo P90
twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:45 (dad0r).
15 godina
dreammaker kaže...
Vapor kaže...

Glupo sam se izrazia, ali movement je dosta brz i nakon skoka ili pogotka nema usporenja i protivnici se lako izvuku iz pucnjeva dok u prethodnima to nije bilo tako. Po nas šta pucamo je to teže, ali ako se i sami znamo izvuć dođe na isto jer je zaje*bano i protivniku.

U 1.6 kad bi bhopao, napraviš grešku i 90% si mrtav jer si spora meta, u GO takva stvar ne postoji jer na GO kad preskačem džep preko longa, failam skakanje i opet produžim brzo trčat.

@dad0r  p90 me tolko nanerva, ja ga ne koristim uopće(nisam još achievment pokupio imam 150ak killeva), ali pratim ove lošije u igri. Za njih kalaš ne postoji njima je sasuj iza zida dok ovaj biži p90kom i tako ubijaju. Ok to bi prigrmia jer je close range oružje, al kad mi sa shorta spreja sa p90, a ja sajtu i sasuje mi head, onda ide "konzola q tab enter".

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:50 (Vapor).
13 godina
neaktivan

U CSGO nista nije pojednostavljeno. Pucanje sa snajperom je puno teze. Dok se u CS 1.6 gine od snajpera dok kazes keks. Igra je teza od dosadasnjih CS-ova. To se balavcima ne svidja i zato pljuju po njoj.

0 5 hvala 0
14 godina
Bilal kaže...

U CSGO nista nije pojednostavljeno. Pucanje sa snajperom je puno teze. Dok se u CS 1.6 gine od snajpera dok kazes keks. Igra je teza od dosadasnjih CS-ova. To se balavcima ne svidja i zato pljuju po njoj.

Napisi nekaj argumentirano a ne ovakve gluposti , nije uopce bitno dali je teza ili laksa poanta je da su mijenjali neke stvari koje nisu trebali kak bi se reklo dont fix what's not broken.

EDIT: I da se razumijemo jos uvijek je CS najbolji fps miljama ispred svih u kakvom god stanju bio.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 22:49 (dad0r).
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

EDIT: I da se razumijemo jos uvijek je CS najbolji fps miljama ispred svih u kakvom god stanju bio.

Slazem se. CSGO = CS sa boljom grafikom i meni odgovara. Ja ne vidim sta je to drugo promijenjeno. Poprilicno ista oruzja. Isti nacin igranja. Prakticki ista igra sa boljom grafikom. Ostali FPS-ovi mu ne mogu primirisati.

14 godina
neaktivan

@Vaopr upravo zato je glupa igra,netreba tolko skilla...govorim u vezi ovog sto si napiso za bhop,da,igra treba biti teska,ja sam eto cist ponosan na svoj cs 1.6 skill,solidno igram,i baš radi toga volim ovu igru,nemoze bilo tko doci i igrat,treba to vježbat,ne samo taktike nego i pucanje,bhop,opcenito kretanje i treba sa svakim oruzjem znati igrat,a ne tu kao sto cujem da se djele HS s pola mape kad trcis,radi takvih gluposti sam zamrzio css nadam se da go nije ni takav,jer ako je,prestajem sa cs opcenito,odnosno eventualno cu jos par mjeseci 1.6 igrat,sve dok yebeni citeri ne preuzmu cijelu igru {#}

btw. igram samo GO na ps3,naravno nemozemo konzole i PC opce usporedjivati sto se cs-a tice,ali tu mi se vec cini da je pojednostavljena igra

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 23:21 (bancic123).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

...a ne tu kao sto cujem da se djele HS s pola mape kad trcis,radi takvih gluposti sam zamrzio css nadam se da go nije ni takav

HS iz trka djele on koji igraju sa SCRIPTAMA, nema šanse da pogodiš nekog u glavu na veliku udaljenost dok trčiš

14 godina
neaktivan

cs igram od bete 1.5 i igra san ih sve;1.6, condition zero+deleted scenes kampanju, css i sada csgo....

csgo definitivno nije najbolji cs dosad a razlog je smješna detekcija hitova koja je gora nego ikad ( i 800 drugih sranja ali to mi ide na k najviše ) i zbog toga san ga presta igrat.

Bezbroj puta pucam u lika koji stoji na mjestu ( čuči ) sa 10 metara i desi se.......apsolutno ništa......ping 40, fps-a preko 100....meni osobno dovoljno da se vratim nazad na "vintage" dustove u css-u

ps; csgo mi takođe nema oni dobri stari"valve" filing.....nezz jesam li to samo ja u pitanju ili........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ifka kaže...
bancic123 kaže...

...a ne tu kao sto cujem da se djele HS s pola mape kad trcis,radi takvih gluposti sam zamrzio css nadam se da go nije ni takav

HS iz trka djele on koji igraju sa SCRIPTAMA, nema šanse da pogodiš nekog u glavu na veliku udaljenost dok trčiš

ma lik trči unazad, opali 2,3 metka head. To nije samo jedanput, desi mi se dnevno bar jednom.

Pingu ;)
16 godina
protjeran
Vapor kaže...

@dad0r  p90 me tolko nanerva, ja ga ne koristim uopće(nisam još achievment pokupio imam 150ak killeva), ali pratim ove lošije u igri. Za njih kalaš ne postoji njima je sasuj iza zida dok ovaj biži p90kom i tako ubijaju. Ok to bi prigrmia jer je close range oružje, al kad mi sa shorta spreja sa p90, a ja sajtu i sasuje mi head, onda ide "konzola q tab enter".

ajd ajd, od 10 puta to se desi jednom... cs1.6 nije dopuštao da SMG budu favorizirani naspram AK ili M4, kao što je sad to u CSGO

vjerojatno su htjeli natjerat igrače da koriste i ostala oružja osim AK, M4, DEagle, AVP. 

Meni osobno je bolji od CSS-a, u svakom pogledu, vjerojatno jer mi CSS nije sjeo na prvu iako sam ga kupio, sad mi stoji na steamu. sa 1.6 mi nije usporediv jer je to igra iz nekog drugog vremena. Kome je zabavan će ga igrat, kome nije neće i igrat će CoD ili BF (fala bogu danas imaš velik izbor sličnih igara)

Uglavnom, treba proći vremena i vjerujem kako će sve sjest na mjesto. Nije ni 1.6 nastao preko noći, 4 godine su ga usavršavali. 

ps. CSGO na ps3?!?!?!?!?! pametnome dovoljno... 

Stay awhile and listen...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 15:39 (pad0branac).
12 godina
neaktivan
pad0branac kaže...
Vapor kaže...

ps. CSGO na ps3?!?!?!?!?! pametnome dovoljno... 

Bome nisi fulao svoj nick, padobranac si totalni {#}

17 godina

0 0 hvala 1
15 godina

Pingu ;)
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Nemam ništa protiv igre, meni je super. Jos uvijek ima osjecaj klasicnog CS-a sa amazing grafikom i ostalim sitnicama.

Definitivno nisu profulali sa ovom igrom.

Skupio sam oko 50h igranja na Steamu a onda poklonio account frendu sa i5 i HD7770 mašinom,

jer je meni na ovom bijednom racunaru isla na 25-30fps cak i na 800x600 sve off i low tako da je bilo nemoguce ugodno igrati :)

4 0 hvala 0
15 godina

Stvarno sve što treba znat od updateu...

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ima li koji non-steam naš server ?

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
14 godina
neaktivan

Reko sam ja da previse slici COD-u,evo sad i CAMO-i,ma daj...

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Crate i camo otišli za 5,5€ ...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo prodao mi je prijatelj onaj jedan knife za 46€ ... Retardirani ljudi :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

čemu služi uopće taj crate? di se to vidi u igri?

zanimao bi me eventualno neki ofarbani STEYR AUG ..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

Kako se dobijaju ti crateovi i ta cuda? Upalio sam danas igru nakon vise od mjesec i vidim promjene, inventory i u njemu M4 i UPS sa prigusivacima.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zasad sam dobio samo neki kalaš. Na kraju competitive matcha je bila ona lista rezultata i s njene desne strane je pisalo koliko je itema dropano (i prikazano koji je) i tko je dobio. 1 je bio dropan i tog sam dobio ja. Niti sam bio najbolji niti najgori(čist toliko da se zna da ide random, ne po zaslugama).
Da li se još gdje dobiju i kako, pojma nemam.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da pitam dali tko od naših igra CSGO?

Malo mi tlaka sam igrat sa random ekipom.

0 0 hvala 0
17 godina

igram ja al nemam neko uobičajeno vrijeme kad igram.. al ak nas se skupi, možemo nekaj organizirat..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan

A čuj ako oćeš kad nema problema samo javi, na steamu sam ti pod hellbyte0. Nisam nešto dobar ali volim zaigrat.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice