Instalirao sam CS 1.6, ali mi je fps 20 i grafika losa (ne mogu da je prebacim na OpenGL, vec mi moze samo u Softwere modu); dok mnogo zahtijevnije igrice (COD6...) rade bez problema... Do cega je to, i Sta da Radim???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
plz help....
Instalirao sam CS 1.6, ali mi je fps 20 i grafika losa (ne mogu da je prebacim na OpenGL, vec mi moze samo u Softwere modu); dok mnogo zahtijevnije igrice (COD6...) rade bez problema... Do cega je to, i Sta da Radim???
Koju grafu imaš?
Nvidia GeForce 9800, 1GB Ram, DDR3...
Nvidia GeForce 9800, 1GB Ram, DDR3...
Stavi postavke:
D3D
1024X768
32-bit
pa tad probaj...
Pretpostavljam da se radi o Windows 7-ici
Skini RivaTuner Link neznam da li ima novija inacica
http://i72.photobucket.com/albums/i182/xFoXXy/rivatuner1.png
http://i72.photobucket.com/albums/i182/xFoXXy/rivatuner3.png
to bi trebalo rijesiti problem pa samo stavi opengl
da, upitanju je 7-ica....
pokusao sam, grafika je dobra ali ne mogu da ukucam nista u konzolu, kad je spustim upisem jedno slovo ona se vrati; a kad je opet spustim i ukucam drugo slovo ona mi se opet makne , a kad je opet spustim onda mi se prikaze ovo drugo slovo koje sam ukucao (bez onog prvog)....
skinuo sam RivaTuner, ali mi nema opcije OpenGL... koji ti je e-mail pa da ti posaljem sliku????
napravio sam....
Mom bratu je tako isto bilo na windows 7 i sad ima windows vistu home basic sve ok samo ne sejva postavke ;),ja imam win 7 na laptopu i imam counter strike i radi bez problema :)
Isti problem, isto 7..
Kad prebacim na visu rezu izbaci me, ali nakon par puta mi je uspio ostati na opengl 1600x1200
Inace, isto me prebacuje u software mod
Meni je sve normalno,probaj smanjit rezulciju u opcijama (u counter strike-u)
kad si instalirao windows 7 jesi li instalirao drajvere za graficku???
kad si instalirao windows 7 jesi li instalirao drajvere za graficku???
Nema to veze, ja imam nove 10.12 catalyst drivere, i evo meni je to maloprije napravilo..
Ali sad radi..
ima... meni prije nije moglo, reinstalirao sam komp instalirao drajver za graficku koji podrzava windows 7, au control panel-u graficke iskljucio opciju "Verical Sync".... mada mi je i sad lag oko 140 a fps 60 nzm kako da smanjim lag i povecam fps.... moguce da je do drajvera za maticnu ili mreznu karticu....
rijesio sam ovaj problem (dolje opisano :) ), ali ne mogu da rijesim problem sa velikim lagom i malim fps-om; ako neko zna kako da rijesim ovaj program neka ga objavi.....