Counetr strike source problem zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 7.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Counetr strike source HAKOVI

Evo kao što naslov kaže imam problem s navedenom igrom.Dosad je savršeno radilo.No problem je počeo kad sam htjeo upotrjebit cheat na serveru gladijatora.Problem je taj što dodje do persing info i tu stane ma koliko ja čeko ne pomakne se.Na nekim  se serverima to isto dogodi ali na nekim cheat radi.Samo da kažem da nisam s tog servera banan jer sam tek htjeo upotrjebit cheat.Neemam legalnu kopiju to znači non steam.

Ima li itko rješenje???

BTW dajte mi link za neki cheat koji radi!!!

EDIT-Sad mi je uspio uć ali nakon 15-20 sec mi je doslo warning conection problems wtf?????!!!!!

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:45 (Perkan777).
Moj PC  
0 19 hvala 0
16 godina
neaktivan
Counetr strike source problem

omfg, "dajte mi neki cit da radi" koji si ti lik..,

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

perkan777 nadam se da ovo nije skrivena kamera,

molim lipo da te poskaklja crnac sa rezancem na kojem pise master cheat sa velecinom 777

perkan777 ti si sramota za narod, vjerujem da imas vece sa vladom

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koji vam je rac samo sam pito za rjesenje problema i neki cheat (haha kako smijesnoNeodlučan)

Samo da kaze da sam rijesio problem.Izbriso sam cheat i sad sve radi.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
protjeran

Znal li itko neki hak

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina

Ajde okani se hakova, bezveze drugim kvariš igru, igraj singleplayer pa čitaj koliko oćeš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma ne samo se hoću malo zezat.Da zaje***** frendove.

Zato miolim vas

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
protjeran

Zar nitko???

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina

Evo ti hak.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Evo ti hak.

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Counetr strike source problem
ukay1000 kaže...

Evo ti hak.

Haha ta ti je dobra

16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Evo ti hak.

Da sigurno hak od 198 mb.

Dobar pokušaj Belji se

16 godina
neaktivan

daj više popusti imaš google, imaš torrente za hackove, nemoj da bi napisao još jednom sljedeće riječi: hack, hak, cit, ćit, cheat, speed, wh itd.! odsad pa nadalje ti je zabranjeno

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Majmune o****** od hackova jer neki ljudi oče postati pro igrači kao ja

i to ti nije razlog za zafrkanciju sa frendovima i ja također igram na gladijatorima

ne tako puno, ali neigram na takvim non-steam-hakiranim serverima jer

ima previše cheatera i ja imam steam i nemam negativnu stranu igrača

kao što ti imaš

CHEATERU 

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the mir kaže...

Majmune o****** od hackova jer neki ljudi oče postati pro igrači kao ja

i to ti nije razlog za zafrkanciju sa frendovima i ja također igram na gladijatorima

ne tako puno, ali neigram na takvim non-steam-hakiranim serverima jer

ima previše cheatera i ja imam steam i nemam negativnu stranu igrača

kao što ti imaš

CHEATERU 

Ti si u k****.Haha ti hoćeš biti pro mogu se kladit da igraš ko neki boot.Ako želiš samo srati imaš druge teme.

Ja sam pito za zaje***** jer mi je frend reko da  je nemoguće naći hacove za css.

A ti ako nemas sto pametnije reci samo suti.Viče

16 godina

Molim admine/moderatore da banaju ovog kretena jer ne mogu više gledati i čitati koliko količinu gluposti on ima u svojoj glavi. To infantilno derište nabijeno kompleksima treba banati permanently.

P.S. slobodno me banajte jer znam da je moj post uvreda.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 18:39 (dreammaker).
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Molim admine/moderatore da banaju ovog kretena jer ne mogu više gledati i čitati koliko količinu gluposti on ima u svojoj glavi. To infantilno derište nabijeno kompleksima treba banati permanently.

a ako banate njega banajte i mene jer tip ima pravo. ako neznas igrat nemoj citat, i plus toga nadji si neki forum  GDJE U PRAVILIMA NE PISE ZABRANJENE RASPRAVE O CITEVIMA I SL...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
protjeran
dreammaker kaže...

nema uvrede kada se istina prica/pise...

mene zivo cukaju citeri ionako igram na steam serverima ako tko dode ban preko steam id, i moze da si bananu smace u pekmez

16 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Imas pravo tvoj post je uvreda za cijelu naciju i one koji su (ne)odgojili tolikog kretena.

16 godina

O mojem odgoju ti si zadnji koji treba brinuti.

btw :

prepoznaješ li se kujo? prepoznaješ li se kujo?
16 godina

Jao pa mali tek upisuje srednju ove godine. Uh sad je sve jasnije.

16 godina
protjeran

Haha glavno da si ti velik. Neznma koji ti k**** smet to što hoću da se zajebavam sa čitevima.Već sam ih probo na par servera sa bootovima.Igre nemaju ono nešto kad se igra sa čitevima. I nemislim ih upotrebljavat u okršajima s pravim igračima.

HAHA

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Jao pa mali tek upisuje srednju ove godine. Uh sad je sve jasnije.

ahaa.......... pa fkt, tip je ...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Haha glavno da si ti velik. Neznma koji ti k**** smet to što hoću da se zajebavam sa čitevima.Već sam ih probo na par servera sa bootovima.Igre nemaju ono nešto kad se igra sa čitevima. I nemislim ih upotrebljavat u okršajima s pravim igračima.

HAHA

gledaj ovo bez cita botovima ne mozes nista pa ti zato treba cit ja bi rekao da si jos veci bot od njih ( mislis da si frajer sta imas cit u gacama, kada ga nemas ostane samo pic.. jelda), a isto tako mislis da si s citevima u par sekundi posta pro brate od tebe nista nece biti, samo par cevapa i jedna pasteta dok te netko ulovi

ali bilo me kita za tebe i druge citere sve dok ja igram na orginalnim serverima

16 godina
neaktivan
intel freak kaže...
Perkan777 kaže...

HAHA

gledaj ovo bez cita botovima ne mozes nista pa ti zato treba cit ja bi rekao da si jos veci bot od njih ( mislis da si frajer sta imas cit u gacama, kada ga nemas ostane samo pic.. jelda), a isto tako mislis da si s citevima u par sekundi posta pro brate od tebe nista nece biti, samo par cevapa i jedna pasteta dok te netko ulovi

ali bilo me kita za tebe i druge citere sve dok ja igram na orginalnim serverima

Znas mozda koji originalni 1.6 server, ja ih nemogu bas nac, a za source ih ima na bacanje. Smijeh

Sorry za OT!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 12:06 (Fowix).
16 godina

intel freak... na kojem steam serveru igras? dodaj me na steam ako oces.. mizmo182

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dreammaker kaže...

intel freak... na kojem steam serveru igras? dodaj me na steam ako oces.. mizmo182

slabo igram pod zadnje vrijeme, vise igram cod4

vecinom na onom deathmachu koji ima preko 60 slotova i na jednom team deathmachu koji je zverski pogledaj na gametracku

prvih par servera na top

necu te dodat na steam jer opce ga ne koristim kao chat i sl...

Fowix : bas i nema steam za cs 1.6 ali pogledaj linku koji sam dao, 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 16:39 (intel freak).
16 godina
protjeran
intel freak kaže...
Perkan777 kaže...

HAHA

Nisu svi noobovi ko ti da neznaju igrat protiv bootova.Ja sam samo tamo koristio chitove jer nisam htjeo protiv pravih protivnika pošto sm u klanu.

A što se tiče pašteta i ćevapa mislim da opisjš sebe pa da ne upadnem i ja u takva go***.Hvala ti.

16 godina

Dečko imaš ti još puno za naučiti o raspravi kao pojmu.

16 godina
protjeran

Nerazumijem???

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice