Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 262.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

I bolje nek je odgode, nema žurbe.

Sjetite se samo koliko je igara doslovno uništeno jer su ih požurili.

Nek sve odrade kako treba i mirni smo narednih 5 godina.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Company of Heroes 2
Jesu li Alpha testeri automatski upali u Betu?
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Jesu li Alpha testeri automatski upali u Betu?

Jesu.

Ima FAQ na službenom forumu gdje je to potvrđeno.

KILL! Have no fear!
15 godina
Company of Heroes 2

Kad je beta onda?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kad je beta onda?

soon.

soon soon
KILL! Have no fear!
16 godina
Company of Heroes 2

Meni steam skida nekakav update za opposing fronts 1.2GB, o čemu se radi?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Meni steam skida nekakav update za opposing fronts 1.2GB, o čemu se radi?

Nitko ne zna što je točno u pitanju, bar jučer nisu znali. Također ljudima se automatski deinstalira vanilla CoH a Tales of Valor ne možeš pokrenuti jer dijeli sadržaj s s CoH-om i OP-om.

Možda SEGA naredila zamjenu svih THQovih obilježja. :)

EDIT

Čini se ipak da je valjda stvar u ovome

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 10:44 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

4. obraćanje producenta puku:

http://community.companyofheroes.com/forums/community-news-feed/topics/Letters-from-the-Producer-4-Company-of-Heroes-Server-Migration

ono što je bitno:

The Closed Beta date will be announced early next week!

Dakle, ponedjeljak ili utorak.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

pozdrav, kupio sam original coh, malo da se pripremim za novi :D, ali neznam kako obrisat piratski key i zamjenit ga originalim koji sam sad dobio?

rjeseno :) nek moderatori izbrisu poruku

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 19:10 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

jel bude beta ovaj tjedan? da napravim preorder...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

beta sigurno neće biti ovaj tjedan. Trebali su objaviti do danas kad će početi, ali se nešto dogodilo pa su odgodili objavu datuma do četvrtka najranije. Sa službenog foruma:

"Just a quick update on the Company of Heroes 2 Beta. We originally planned to have a firm date to announce early this week, but unfortunately due to unforeseen issues we need to push that back a few days to tentatively announce Thursday.

This could still move but we are pushing towards that date with the closed beta itself launching shortly after. On behalf of the whole team I’d like to thank you for bearing with us through this transition and for your patience."

BTW, Q. Duffy upravo ima izvrstan Q&A na forumu, pa pitajte ako imate šta pametno. Stvarno ima vrlo zanimljivih saznanja.

http://community.companyofheroes.com/forums/company-of-heroes-2-discussion/topics/QA-today-with-Quinn

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 22:52 (animosity_frenzy).
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Beta počinje idući tjedan u utorak.

http://blogs.sega.com/2013/03/28/company-of-heroes-2-closed-beta-begins-next-week/

Napravite preorder.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Jel se može preorderat, probat betu, pa vratit igru i dobit pare natrag?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može, pričali smo već o tome nekoliko stranica prije. Ako ti je frka, moguće da će biti i public beta. Prvo će pristup dobiti oni koji su napravili preorder, onda oni iz alphe i oni koji su dobili kodove za betu na nekim 'sajmovima', a onda možda bude i public pristup. Samo da kažem odmah da nisam nigdje čitao nešto o public pristupu. To su čisto moja nagađanja. Ostalo je objavljeno na službenom forumu od strane CM-a.

KILL! Have no fear!
15 godina
animosity_frenzy kaže...

može, pričali smo već o tome nekoliko stranica prije. Ako ti je frka, moguće da će biti i public beta. Prvo će pristup dobiti oni koji su napravili preorder, onda oni iz alphe i oni koji su dobili kodove za betu na nekim 'sajmovima', a onda možda bude i public pristup. Samo da kažem odmah da nisam nigdje čitao nešto o public pristupu. To su čisto moja nagađanja. Ostalo je objavljeno na službenom forumu od strane CM-a.

Super.

Mislim da će sa vremenom otvorit betu, ali mislim da ću razbua nagovorit da uzmemo ipak, na njegov steam, pa ono, ako mi bude tako dobro, onda i sebi uzmem.

15 godina
Company of Heroes 2

alo jel krenulo to?

dojmovi ništa''' :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ja sam sudjelovao u alphi i danas mi se pojavio Company of Heroes 2 - beta stress test na steamu. Ima 6.1gb pa kad skinem i isprobam javim kakvo je.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jel moguće danas pre - orderat CoH i dobit betu isti dan?

Bane: I AM the League of Shadows, and I'm here to fulfill Ra's al Ghul's destiny!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mitchell kaže...

Ja sam sudjelovao u alphi i danas mi se pojavio Company of Heroes 2 - beta stress test na steamu. Ima 6.1gb pa kad skinem i isprobam javim kakvo je.

Također

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Ja sam skinuo sinoć i igrao sam malo protiv CPU-a. Prerano za detaljne dojmove, pa nisam pisao ništa. Nisam igrao CoH od CoH:O i strašno je kako sam se odvikao od tog stila igranja. Evo na prvu loptu dojmova u kratkim crtama:

1. Gridkeys! Odlična stvar.

2. AI je totalno revampan. Jest da ja nisam igrao CoH jako dugo, ali 1. partiju me easy CPU pobijedio. DAFAQ?! Vilica mi je opala do poda. Valjda starim.

3. Sviđa mi se ovaj sistem sa bulletin-ima, donosi neke minimalne prednosti tipa 2% accuracy i sl.

4. Imaju preloadi na kojima se može definirati s kojim 'perkovima' i commanderima se ide u borbu. Commanderi su sinonimi za doktrine iz originala, može ih se odabrati 3-5 s tim da se samo jedan može koristi u borbi.

i na kraju, ne toliko bitno, ali opet

5. Svi detalji su mi na maximumu, sad ne znam jel ovo DX9 verzija ili šta, ali ja ne vidim neki napredak u odnosu na original. Neki od onih screenshotova su izgledali skoro jednako dobro kao Battlefield (naravno uzimajući u obzir da se radi o RTS-u). Nije mi to toliko bitno, jer bitan je gameplay, ali morao sam spomenuti.

Uglavnom, jedva sam zagrebao po površini. Čini se kao nabrijani dobri stari CoH sa dodanim elementima za levelanje, koji ne utječu previše na gameplay. Dojam je i više nego pozitivan za sada. Jedva čekam da dođem doma s posla, pa da zaigram kako spada. :-)

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
marojekalina kaže...

Jel moguće danas pre - orderat CoH i dobit betu isti dan?

Vrlo vjerojatno, ali informiraj se na službenom forumu sigurno je već bilo ljudi sa istim pitanjem. To je inače 'preorder incentive', tako nema razloga da ne dobiješ pristup.

KILL! Have no fear!
15 godina
Company of Heroes 2

Morat ću do banke skoro pa uzet to, nema druge

hvala frenzy na dojmovima

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Požurite, ja sam svoj dobio i upravo je na skidanju {#}

Radi se o voucherima za betu, limited je, ali eto nažalost je facebook.

COH2 BETA

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 19:46 (CoLdPlay).
Moj PC  
7 0 hvala 10
17 godina
CoLdPlay kaže...

COH2 BETA

Ehh taman da udem u temu da napisem i stavim link na istu stvar... ja sam isto uspio dobiti key.. igra se skida preko stima {#}

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

COH2 BETA

Dobio key!

Puno hvala!

{#}

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Znaci poslje 30.4. s tim keyem nemogu nista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala puno :). Jel zna netko jel imaju kakve misije u beti ili samo skirimish?

Bane: I AM the League of Shadows, and I'm here to fulfill Ra's al Ghul's destiny!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:29 (marojekalina).
15 godina
Company of Heroes 2

Hvala ekipa na ključu, gj.

Sad se naguštat pa preorderat par dana prije izlaska :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

COH2 BETA

hvala care :D

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Instalirao sam betu na Stimu, još nisam imao priliku zaigrati.

Javim dojmove i mišljenje.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice