Evo imam problem, neznam s kojom puskom igrati...ovako...jeli bolja M4 ili Ak47 i s kojim perkovima...i koja je puska najbolja u SMG klasi MP5, Ak74u ili P90 (čisto da znati igram samo HC) tražim odgovore onih koji igraju CoD 4 duže vrijeme i koji su dobri u njemu i da mi malo pojasne svoje odgovore
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo imam problem, neznam s kojom puskom igrati...ovako...jeli bolja M4 ili Ak47 i s kojim perkovima...i koja je puska najbolja u SMG klasi MP5, Ak74u ili P90 (čisto da znati igram samo HC) tražim odgovore onih koji igraju CoD 4 i da mi malo pojasne svoje odgovore
lol? pa imas ono dolje u kutu kad slazes classe.. gledaj preciznost,trzaj.. kaj ima bolje to uzmes..
Evo imam problem, neznam s kojom puskom igrati...ovako...jeli bolja M4 ili Ak47 i s kojim perkovima...i koja je puska najbolja u SMG klasi MP5, Ak74u ili P90 (čisto da znati igram samo HC) tražim odgovore onih koji igraju CoD 4 duže vrijeme i koji su dobri u njemu i da mi malo pojasne svoje odgovore
AK-47 i M4 su odlične tako da svejedno
U SMG sve koje si naveo su odlične tako da igraj s kojom te volja.
Moj izbor je M4 sa sheit of hand
3x frag
po izboru
SMG:
MP5 ili P90 sa Sheit of hand
3x frag
extreme condition
Ja igram samo sa AK47u i AK47 i to na promod SnD serverima, tu i tamo uzmem Snipe :D
p90 ti je majka za male mape sa puno igrača. Osobno koristim g3. Malo je za*ebano naviknuti se da nema rafalne paljbe ali sa red dot-om kad se navikneš bit ćeš car jer je u 95% slučajeva dovoljan jedan metak da ubiješ. SMG ne koristim apsolutno nikada...
Niste mi previse pomogli, recite razloge zbog čega je jedna puska bolje od druge i s kojom je bolje igrati
Niste mi previse pomogli, recite razloge zbog čega je jedna puska bolje od druge i s kojom je bolje igrati
Pa čovječe ovisi kako ti koja "leži"! Da postoji puška koja je generalno najbolja onda bi ju svi koristili, ne?
pa reko sam ti.. gledaj koja ima vecu preciznost,damage i to...
Najbolja puska ti je kalas, posle toga kratki kalas. Zasto? Jer rade najveci dmg od svih rafalnih puska, s time da kratki kalas nema domet ko dugi ali ima jaci firerate. To su ti ultimativne puskice, nema konkurencije. Ovaj p90 je smeh, s time spricas do jutra na blizinu. m4 nije losa ali nema dmg kalasa.
Je ga pilaš s tim puškama, odigraj pet rundi s jednom, pet s drugom i odluči koja je bolja, ona koja više paše meni ( kalaš ), će možd amanje pasati tebi, nema pravila.
A da ti sad idem objašnjavat kako, zašto, gdje i kud a ti imaš igru, kompjutor i dvije zdrave ruke, neću.
Skoro uvijek igram promod, ali kad normal igram ovo su mi klase :
G3 Silenced
USP45 Silenced
Bomb Squad
Juggernaut
Dead Silence
Frag
Smoke
2:
AK74u
Deagle
3xSpecial Grenade
UAV Jammer
Extreme Conditioning
Frag
Flash
3: (za SnD shotgun)
M1014 Red Dot Sight
Deagle
3xFrag
Double Tap
Steady Aim
No one is ever truly lost...
jel itko ikad vidio proa koji ne igra s Aku , Ak47 ili snipom?
Jel su u promodu r700 i m40 iste snage?
A kaj velis na MP5? kaj znaci p90 je isto dobra
Jel su u promodu r700 i m40 iste snage?
r700 ima jaci dmg mislim