CoD4 MW low fps, MOLIM VAS

poruka: 4
|
čitano: 1.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana, nakon mjesec dana uspješnog SP igranja kao REGRUT, jako mi se usporila igra. Svega 2 do 3 fps.

Stvarno neznam uzrok. Koristim winXPsp3, sa uključenim update-om, svježi driveri, svježe zakrpe, nemam problema sa PunkBuster-om, moguće da su windowsi skinuli novi update, proba sam i reinstalirati igru ali isto. Treba spomenuti da je igra crack, ali prije je radila, može biti da je sa update-om došao kakav 'validation tool' od igre i sl.

Stvarno, čitao sam forum od PC igre do 62. str. Nisam naša odgovor.

Ako netko nešto zna o ovom problemu, unaprijed zahvaljujem.

BUG4EVER!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD4 MW low fps, MOLIM VAS
Žohar kaže...

Prije nekoliko dana, nakon mjesec dana uspješnog SP igranja kao REGRUT, jako mi se usporila igra. Svega 2 do 3 fps.

Stvarno neznam uzrok. Koristim winXPsp3, sa uključenim update-om, svježi driveri, svježe zakrpe, nemam problema sa PunkBuster-om, moguće da su windowsi skinuli novi update, proba sam i reinstalirati igru ali isto. Treba spomenuti da je igra crack, ali prije je radila, može biti da je sa update-om došao kakav 'validation tool' od igre i sl.

Stvarno, čitao sam forum od PC igre do 62. str. Nisam naša odgovor.

Ako netko nešto zna o ovom problemu, unaprijed zahvaljujem.

BUG4EVER!!

Mjesec dana si prelazio Singleplayer CoD4? Izlanuo se

Imaš slabu grafičku karticu sa 128Mb rama. Koliko si imao prije fps?

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan

Mjesec dana prelazio SP?

Damn, da si i tada imao 2-3 FPSa mogao si ga prijeći u manje vremena.

Glede FPSa, događa li ti se to u svakoj igri ili samo u CODu?

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD4 MW low fps, MOLIM VAS

Ma ne. Krivo sam se izrazio. Igru sam prije instalirao a nakon nekog vremena počeo je igrati, i onda se igra usporila. Treba reći da imam samo 1GB ram-a, i da mi je komp čist od zaraze.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice