ljudi ja quitam cod4 zato jer mi je pb banao cd-key koji je bio org znaci 140 kn otislo u zrak banalo mi je cd -key kad se mapa promjenila a neznam ni sam zasto jel mozda neko zna kako mogu opet igrati na tom cd-key-u samo nek se javi hvala!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi ja quitam cod4 zato jer mi je pb banao cd-key koji je bio org znaci 140 kn otislo u zrak banalo mi je cd -key kad se mapa promjenila a neznam ni sam zasto jel mozda neko zna kako mogu opet igrati na tom cd-key-u samo nek se javi hvala!!
daj mi guid pa cu ti reci zasto te banalo.. ako nisi kriv da se rijesit da ti odbanaju key
evo sec
uploadat cu ti sliku
jbg. nemogu sada poslat jer sam u ljutnji izbrisao cod4 uploadat cu sutra.
To su te možda banali samo s tog servera... Jesi probao na nekom drugom da vidiš jel ti radi? A i ovisi šta ti je PB javio, da nije bila neka druga greška oko PB-a tako da ne mora značiti da je do ključa stvar...
ma guid ban mi je dalo znaci da nemogu na niti jedan server btw. probao sam na druge servere ali opet isto. uff sad skidam cod4 pa cu vidit guid.
sry za dp ali evo sad mi radi cd-key a kicka me aim bot violation 50116 a nemam aimbot xD
ej mene su isto banali ovo je ban GLOBAL PUNKBUSTER GUID BAN b409368e a nemam hak
neki su mi rekli da upišem drugi ključ,ali GDJE???
neki su mi rekli da upišem drugi ključ,ali GDJE???
Multiplayer options > Enter CD key
OMFG... zar je teško koristit tražilicu i postavit pitanje u glavnoj temi Call of Duty 4