COD2 - spajanje preko konzole

poruka: 27
|
čitano: 10.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
COD2-conslole!

Naime kada se idem spojiti na server preko console šta treba upisati!

EDIT: 1.3 sam verzija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD2-conslole!

kako to mislis sta trebas upista, sve zavisi sta te zanima, koliko sam shvatio ti imas svoj vlastiti server logiras su preko console na njega ili sta?

16 godina
protjeran
COD2-conslole!

Neman vlastiti server nego kako ono upisati u conslole ip od servera pa kad potvrdiš da te odma povezuje ono na server kao preko xfirea. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo napises connect i stavis ip...znaci kopiras ip i onda na console /connect CTRL+V(paste)

i to je to..... ne treba ti biti ona kosa crta.... =)

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 15:00 (XFX Gamer).
16 godina
protjeran
COD2-conslole!

Samo to connect i ip bez crtica i ostalih gluposti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Samo to connect i ip bez crtica i ostalih gluposti

da to je to.....
Fc Barcelona
16 godina
neaktivan
COD2-conslole!

nemojte se ljutiti sto upadam u temu, ali moze mi neko reci kako se spaja na server koji je zasticen passwordom [naravno znam password] preko konzole?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U konzolu prvo upises password i onda connect

password war15898 connect (IP)

Fc Barcelona
16 godina
protjeran

Sad je još jedino problem kad uđen u igru kicka me pb radi aimbota kako onda ovi drugi chiteri koji dođu na naš server ne kicka ih pb??

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
protjeran

Zna li ko kako napravit botove za cod2 i da me ne kickaje pb?!

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD2 - spajanje preko konzole
Cherina15 kaže...

Sad je još jedino problem kad uđen u igru kicka me pb radi aimbota kako onda ovi drugi chiteri koji dođu na naš server ne kicka ih pb??

Zna li ko kako napravit botove za cod2 i da me ne kickaje pb?!

Kao prvo oni imaju undetected cheateve i ja mrzim takve igrace i tebi sada lagano ide prijava jer je zabranjeno spominjati ikakve cheateve i da ti radi netko botove....i skinio si taj aimbot s interneta i naravno da ce bit detected UNDETECTED moras platit

a taj aimbot sto si skinio ti je pun virusa tako da stvaras samo probleme.....i ako imas aimbot UNDETECTED by pb ionako ce te izbacit igraca na pb_kick ili ce te admin odmah automatski ban4life.....i zbog ovoga se dobiva ban

17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Njih ne kicka jer su bolji cheateri od tebe....Belji se

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
protjeran

Haha ima ja botove ili ne ja san uvik među prvima.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Haha ima ja botove ili ne ja san uvik među prvima.

Da jesi ti ne bi trebali botovi :)

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
16 godina
protjeran

Haha danas san dobia ban-opet!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Haha danas san dobia ban-opet!!

i taj cheat ti je pun virusa tako da nemoj se zalit ako ti je komp sporiji.......e da mi je i to vidit da ti bez cheata budes prvi...LOL to su samo kre*** koji neznaju igrati posteno i koji pokvare igru drugima

16 godina
protjeran

Slušaj danas san bia 4 puta zaredon 1. bez chiteva. Nisan jos nijednon chita jer neznan namistit da me ne kickaje. I onda san oša na neki livi server zejeba*at se malo se svada s adminon i dobia ban.

EDIT: Moras li ti komentirat svaki moj post.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 18:13 (Cherina15).
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Slušaj danas san bia 4 puta zaredon 1. bez chiteva. Nisan jos nijednon chita jer neznan namistit da me ne kickaje. I onda san oša na neki livi server zejeba*at se malo se svada s adminon i dobia kick.

EDIT: Moras li ti komentirat svaki moj post.

uffff ma najvise mrzim cheatere....i da moram ti komentirati svaki post jer pises gluposti....

i to se nemoze namjestiti da te ne kickaje jer je cheat jednostavno detected

low si cim cheatas

16 godina
protjeran

NISAM CHITER I NE CHITAM!! Chita bi da znan namistit!! A i bez chiteva san medu prvima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

NISAM CHITER I NE CHITAM!! Chita bi da znan namistit!! A i bez chiteva san medu prvima..

ako bas zelis cheatati ajde na codehook i kupi si cheat koji hoces -----znas li ti citati pogledaj gore .... '' to se nemoze namjestiti da te ne kickaje jer je cheat jednostavno detected''

low Smijeh

16 godina
protjeran

Sam si low. Bia san 100x na serveru kad su drugi chitali PB ih nemože kickat a ime im se minja svako 0.5s tako da je i admin nemoćan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Sam si low. Bia san 100x na serveru kad su drugi chitali PB ih nemože kickat a ime im se minja svako 0.5s tako da je i admin nemoćan.

to se inace zove Name stealing.....a koji je to server mogu li znat daj mi ime ne IP....znate kako cete ga otjerati lijepo svi ajdete u spectatore i to je to.....otic ce on kad tad a kad se vrati i ako promijeni ime opet mu to ucinite...dosadit ce mu kad tad.......al ja bi te cheatere svaki dan tukao pa cak i tebe Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 18:34 (Razer Mamba).
16 godina
protjeran

Ti igraš cod bolje od mene hahahahahahahahahahahahah. Sigurno. I server je bia bivši CAZIN gaming isteka je ima par tjedana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Ti igraš cod bolje od mene hahahahahahahahahahahahah. Sigurno. I server je bia bivši CAZIN gaming isteka je ima par tjedana.

gdje si to vidio mozes li mi reci?tj gdje sam ja to spomenuo......i briga mene ako si ti bolji ili nisi kad chitas low si...

16 godina
protjeran
Razer Mamba kaže...
Cherina15 kaže...

gdje si to vidio mozes li mi reci?tj gdje sam ja to spomenuo......i briga mene ako si ti bolji ili nisi kad chitas low si...

Reka si low(ja bi chitere tukao pa cak i tebe). I možeš li svatit: NISAN CHITER!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 18:45 (Cherina15).
17 godina

Hahaha, onaj tko misli da dobro igra NE KORISTI CHEATOVE!!

Onaj koji koristi cheat nije PRO, nije ni LOW, nego je Veliki Glupi NOOOB!

A toga kojem se mjenja nick se more kickat preko punkbustera i preko rcon jer neka se njemu mjenja nick ako je SD nece mu  se mjenjat kad nekog ubije, a ja imam 5-6 bindova mogu i ja mjenjat stakni bind ali dovoljno je znat njegov prvi nick on tamo more vidjet njegov ping i sl. pa samo usporedi ili kicka obojicu!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
markoal kaže...

Hahaha, onaj tko misli da dobro igra NE KORISTI CHEATOVE!!

Onaj koji koristi cheat nije PRO, nije ni LOW, nego je Veliki Glupi NOOOB!

A toga kojem se mjenja nick se more kickat preko punkbustera i preko rcon jer neka se njemu mjenja nick ako je SD nece mu  se mjenjat kad nekog ubije, a ja imam 5-6 bindova mogu i ja mjenjat stakni bind ali dovoljno je znat njegov prvi nick on tamo more vidjet njegov ping i sl. pa samo usporedi ili kicka obojicu!

Aj reci kako da bindan neku poruku neznan to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice