ovako, instalirao sam cod2 na novom pc-u. instalirao sam i patch 1.01 da mi moze ulazit u sve servere, ali sad nemogu imati ambient... pitanje: dali ikako mogu vratiti cod2 na 1.0 verziju, bez da mi se maknu bindovi i mape i svi downloadi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm, ne razumijem zasto bi isao na 1.0 verziju kad je vecina (98 %) cod 2 servera na 1.3 verziji. najlaksiji nacin da to napravis je da sacuvas svoj cfg file ( kod mene je to u D:\CODAA!!!\main\players\sharyn, no kod tebe je vjerovatno na c discu, program files, activision, cod 2) i zatim obrises igru. zatim ponovo instaliras igru i vratis cfg u folder, na taj nacin ce ti ostat bindovi i sve postavke =)
nadam se da sam pomogao =D
hmm, ne razumijem zasto bi isao na 1.0 verziju kad je vecina (98 %) cod 2 servera na 1.3 verziji. najlaksiji nacin da to napravis je da sacuvas svoj cfg file ( kod mene je to u D:\CODAA!!!\main\players\sharyn, no kod tebe je vjerovatno na c discu, program files, activision, cod 2) i zatim obrises igru. zatim ponovo instaliras igru i vratis cfg u folder, na taj nacin ce ti ostat bindovi i sve postavke =)
nadam se da sam pomogao =D
slažem se sa time večina servera je na 1.3 verziji
stvar je u tome sto imam 5 clanova sa serverima na 1.0 verziji, a i prije sam probo instalirat 1.3 verziju, ali neuspjesno... moze bit radi jacine kompa(star 7 godina..) :S
stvar je u tome sto imam 5 clanova sa serverima na 1.0 verziji, a i prije sam probo instalirat 1.3 verziju, ali neuspjesno... moze bit radi jacine kompa(star 7 godina..) :S
Gle skini ovo:
MGQ Cod2 Patch Switcher
Trebas instalirat i netframework 1.1 ako ga nemas.
I samo upalis program odaberes verziju Switch i to je to.
A 98% servera nije na 1.3, mozda 60-65%.
A kakav ti je komp, nemislim da ti je do kompa, jer ja san igra cod2 na geforce 2 koja nije ni podrzana u igri!
imam pentium 4 2.60ghz
fx5200 128mb
512mb rama
imam pentium 4 2.60ghz
fx5200 128mb
512mb rama
to ti nije nimalo slabo za cod2
imam pentium 4 2.60ghz
fx5200 128mb
512mb rama
ma moze, nije do konfe ;)
stvar je u tome sto igram na low postavkama, a i comp je star7 god... sad sam iso reinstairat igricu i nakon sto sam ju uninstaliro mi se nemoze instalirat, prikazuje mi da mi optika nemoze ocitat cd, cd sam kod frenda provjeri, dakle nije do cd-a(nov je)...
Ja bi ti preporucio da ides na 1.3 verziju. Velika vecina (ne kao sto je gore receno 60%) preko 80% servera ti je 1.3, izbjeci ces raznorazno abjuzanje i cheatere, igra ce ti gladje raditi na novijoj verziji jer je jos nesto sice ispoliranija (kod mene se osjeti oko 15fps a pogledaj kakav komp imam) i bolja podrska za PB. Kada bi me upitao zasto se ljudi jos dan danas igraju na zaboravljenoj 1.0 verziji neznam sto bih ti odgovorio. To ti je ko da danas ides stavljati Windowse 98 SE a ne recimo Windows 7 :D
stvar je u tome sto igram na low postavkama, a i comp je star7 god... sad sam iso reinstairat igricu i nakon sto sam ju uninstaliro mi se nemoze instalirat, prikazuje mi da mi optika nemoze ocitat cd, cd sam kod frenda provjeri, dakle nije do cd-a(nov je)...
ne zamaraj se, komp prije ovog je bio star takodjer 7 godina, pa sam nekako uspio pokrenuti l4d na low postavkama uz nekako pomal fps, ali igrivo je bilo, ali mi je smetalo sto nisam mogao smanjit brightness a smetalo m ije zato sto sa zombijima nije dobro igrat ako ti je svijetlo svugdje kao da je upaljeno 1000 neonki
Gle skini ovo:
MGQ Cod2 Patch Switcher
Hvala na linku za Switcher - morat cu ga probati.
Iako imam original CoD2, moj klan je na 1.0 verziji pa uvijek moram napraviti downgrade sa 1.2 verzije (Game of the Year Edition sa 1.2 patchem) na 1.0 verziju - ceprkanje po registriju i brisanje nekih fajlova.
Nadam se da Switcher olaksava citavu tu zajebanciju sa prebacivanjem verzija.
Ja bi ti preporucio da ides na 1.3 verziju. Velika vecina (ne kao sto je gore receno 60%) preko 80% servera ti je 1.3, izbjeci ces raznorazno abjuzanje i cheatere, igra ce ti gladje raditi na novijoj verziji jer je jos nesto sice ispoliranija (kod mene se osjeti oko 15fps a pogledaj kakav komp imam) i bolja podrska za PB. Kada bi me upitao zasto se ljudi jos dan danas igraju na zaboravljenoj 1.0 verziji neznam sto bih ti odgovorio. To ti je ko da danas ides stavljati Windowse 98 SE a ne recimo Windows 7 :D
Jbg, i ja bih volio da igram na 1.3, ali mnogo ljudi sa našeg područja nema original pa su prisiljeni ostati i držati servere na 1.0.
2/3 igraca u nasem klanu ima original CoD2 pa sad nebi bilo fer da pređemo i ostavimo ovu 1/3 da se snalaze ili da ispadnu iz klana.
To je možda jedini smisleni razlog, a mnogi bi i htjeli kupiti ali im je teško dobavljiv original CoD2 - ja sam svoj na sreću dobio iz inostranstva gdje je ostalo nešto zaliha.
Gle gle gle, nije tako, on ima comp koji mozda more pokrenit cod4, a sigurno ima dosta smeća(nepotrebnih fileova) u kompu koji mu usporavaju rad i to.
Koliko god ti govorio od cheaterima, na 1.3 ima vise nego sto misliš, mogu ti dat vele stranica, jer hackerim je cilj da zaobiđu PB, tako da im 1.0 nije zanimljiv i na 1.0 nema uopće PB.
Glavna razlika osim PB, je da se nemore skocit na ona mjesta sa 333 fps-a(ima jumpova i sa manje) i sl.
Gle skini ovo:
MGQ Cod2 Patch Switcher
Hvala na linku za Switcher - morat cu ga probati.
Iako imam original CoD2, moj klan je na 1.0 verziji pa uvijek moram napraviti downgrade sa 1.2 verzije (Game of the Year Edition sa 1.2 patchem) na 1.0 verziju - ceprkanje po registriju i brisanje nekih fajlova.
Nadam se da Switcher olaksava citavu tu zajebanciju sa prebacivanjem verzija.
E taj je odlica switcher, samo problem je taj sto ima samo 1.3 i 1.0.
A evo ti još jedan samo meni nesto nije funkcionira mozda tebi hoce, a ako i nece lako odes u mapu u zaljepis fileove:
Joes CoD 2 Patch switcher
A inace jednostavno je ovo sa switcherim, mogao bi i ja napravit jedan, :D
reinstaliro sam igru i vratio sve downloadove i td..., ali sad imam jos jedan problem, prikazuje mi error, evo i slika:
Erorr na prvoj slici ti javlja da serial key koji si unio nije validan - nepostojeći.
Ili si ga pogrešno unio ili imaš neki "divlji" serial key.
Na drugoj slici ti nema opcije Enter Key Code koja bi se trebala nalaziti ispod opcija (nicka), možda zbog moda koji je instaliran.
Pokušaj ovako:
Start>Run>regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Activision>Call of Duty 2
Imaš prozor sa opcijama od kojih je jedna codkey (druga po redu)> desni klik mišem na nju i Modify i tu unesi ponovno Serial key koji imaš, pritisni F5 za refresh, zatvori i pokreni igru.
Ovaj puta unesi ispravan Serial key.
sredio sam sve... obriso sam mod iz cod2 mape... hvala svima...
@Markoal.
Nije istina da je 1.0 verzija nezanimljiva hackerima jer jedan obican hack koji netreba zaobilazit PB( jer ga ni nema!!!!) bez problema rusi tu tvoju pricu. Neznam kako mozes tvrdit da za 1.3 ima vise citera nego za 1.0? Pa cak i ako uzmes u obzir da samo 15% servera je 1.0 imas vise citera na 1.0. I molim te da ne pokusavas izletavati sa netocnim informacijama jer imam preko 2200 sati igranja na orginalima(takodjer prijatelj mi je glavni organizator cod2 i cod4 turnira u Hrvatskoj, sudjelujem vec par godina u Hrvatskom cod communityu.) i ako sam 3 puta sreo cheatera to je bilo na 15 sekundi dok nije izletio van. I da. Kakve su to lovacke price da mozes kupit hack koji zaobilazi PB. Puste price bez pokrica. AMEN.
Za kraj svima preporucujem da igraju orginal i samo orginal, da instaliraju najnovije patcheve i update-aju PB jer ce im igracko iskustvo tada biti najbolje.
Ma ti cheateri su prava napast - svako malo uleti po par aimbotera i onih sa wh na 1.0 serveru.
Svaki dan po par puta.
Ukay je upravu u vezi 1.0 servera, previše je cheatera.
Svako malo neko optuži nekog da ima wh, pa na spectate. Ubija mi doživljaj, dođe mi da moram izigravati policajca na serveru.
zzz....kako da se popnem na bug...a da nemumre..mislim kako da to islkucim..da ne umirem kad skacem na bug
zzz....kako da se popnem na bug...a da nemumre..mislim kako da to islkucim..da ne umirem kad skacem na bug
WTF??
WTF??
bit će da je momak na nekim opijatima... ili je predugo pred kompom...
WTF??
KAKo da iskljucim da neumrem kada se popnem na bug...
WTF??
Kakav bug? O čem ti?
WTF??
Kakav bug? O čem ti?
jump-bug-jedno te isto
na 1.0 verzinemozes umrijet na jumovima i glichevima i u bugu...
na primjer kad idesispodstaze u moskvi van staze tujane itd...
@Markoal.
Nije istina da je 1.0 verzija nezanimljiva hackerima jer jedan obican hack koji netreba zaobilazit PB( jer ga ni nema!!!!) bez problema rusi tu tvoju pricu. Neznam kako mozes tvrdit da za 1.3 ima vise citera nego za 1.0? Pa cak i ako uzmes u obzir da samo 15% servera je 1.0 imas vise citera na 1.0. I molim te da ne pokusavas izletavati sa netocnim informacijama jer imam preko 2200 sati igranja na orginalima(takodjer prijatelj mi je glavni organizator cod2 i cod4 turnira u Hrvatskoj, sudjelujem vec par godina u Hrvatskom cod communityu.) i ako sam 3 puta sreo cheatera to je bilo na 15 sekundi dok nije izletio van. I da. Kakve su to lovacke price da mozes kupit hack koji zaobilazi PB. Puste price bez pokrica. AMEN.
Za kraj svima preporucujem da igraju orginal i samo orginal, da instaliraju najnovije patcheve i update-aju PB jer ce im igracko iskustvo tada biti najbolje.
Hehe, govori sta oces pb je zaobiđen, ima 2 godine najmanje, hoces dokaz mogu ti dat stranicu(sad nisam odavno na njoj bio), ali ako mislis da nema hakova koji probiju punkbuster, onda ti neznas googleat.
Nebriga me ni tko si, ni koga znas i imas, niti me briga koliko imas h, mozda dobro igras ali neznas bas toga sto se tice hackova, heh mozda si cuo, jedan od prvih hackova sjecam se da je bio "dull" koji je probio punkbuster.
A dakako ima vise cheatera na 1.0, ali gle onaj tko nezna igrat on ce se lako izivcirat i svima ce govorit da je cheater, za 1.3 se more lako nac hack, ali za 1.0 puno lakse, cak noob koji nezna upalit komp ga more lako nac iz tog razloga je cheatera ima vise na 1.0, ali iskreno meni oni nimalo nesmetaju, ponekad da ali samo igraj mirno, sto ga je teze ubit ti bolje treniras skill.. i.. druge osobine...
He, moras izbrisat/promjenit komandu koja to određuje, mozda ima i koja naredba da se unese u console od servera(=0/1), neznam, jednostavno igraj na 1.0 ako hoces jumpat na takva mjesta.
Ja sam probo ovaj joe's cod2 patch switcer i nije mi radio prabacio sam na verziju 1.3 i došla mi poruka da je uspješno prebacio i kada želim igrati cod 2 MP neki server s verzijom 1.3 on mi kaže da ne mogu zato što je server verzija 1.3. Može mi netko nekako pomoći. I kako se zove cod 2 mi nije instaliran nego samo prebačen s drugog kompa zato kaj mi je frend posudio cd pa sam mu morao vratiti pa ga je on izgubio.
Ja sam probo ovaj joe's cod2 patch switcer i nije mi radio prabacio sam na verziju 1.3 i došla mi poruka da je uspješno prebacio i kada želim igrati cod 2 MP neki server s verzijom 1.3 on mi kaže da ne mogu zato što je server verzija 1.3. Može mi netko nekako pomoći. I kako se zove cod 2 mi nije instaliran nego samo prebačen s drugog kompa zato kaj mi je frend posudio cd pa sam mu morao vratiti pa ga je on izgubio.
E taj problem sam imao i ja, ma jednostavno uđeš gdje je instaliran taj Joes Switcher, odes pod 1.3 i kopiras one datoteke i zaljepis u cod2 mapu, zatim kopiras one u main mapi datoteke i zaljepis u main mapu di je instaliran cod2, i nikad nemoj kopirat cjelu mapu nego sve ono sto je u njoj.