da se mene pita ja bih stavio na sve servere da je max fps 125 nikome ne treba vise...a sto se tice skilla hmm znam dosta igraca iz francuske koji mogu lockat fps na 333 a oni drze 50-90, zato sto onda laggaju i teze ih je pogodit, a oni lakse pogode bez ciljanja i nista im ne lagga i to me nervira...
De pola si trabunja iznad gluposti, kakav lock 250 na pb serverima, to ti je samo na nekim rjetkim,
333 da istina puske malo brze pucaju, tj. nema onih zastoja kao kad imas manje od 250, sa 250 i 333 skoro isto pucaju, kao i mp44.
Skripte su najgore, dakle ljudi unesu skritpe nemores vjerovat kakvih sve ima, to su najgori citeri, jer samo GLUPANI koriste wh i botove, tj. noobovi, a oni malo pametniji stave skrpitpu pa im se netrese nisan, m1 im raseta kao da ima 1000 fpsa, to me vrlo nervira na warovima, da si gledao vidio bi sta sam ja gore rekao(ti ponovio neki dio)
I da sa 333 fpsa se vise skace, sve iznad 333 je necujno hodanje i vrlo malo skakanje, a ne kao sto si ti rekao "lebdenje", eto nemoj se ljutit ali si to fulao.
Vrlo je mala granica izmedju cheatera(najvise wh) i proigraca, djeli ih tanka linija, i nije istina da su ti potrebne sluse od 500 kn da bi cuo, dovoljne su ti neke od 150+ da bi bolje cuo, ili 250+ za ono odlican zvuk i mic., sve iznad je samo usavrsavanje ali se jednako cuje.
Eto ukratko