Cod2 - cd key u registryu

poruka: 7
|
čitano: 3.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Braco...imam OS windows 7....na njemu instaliran cod2....i sad me zanima kako u registryu pronaci cod2 key..,

treba mi jer hocu da ga promjenim....al moram ga promjeniti bas tamo ? pls napisite kkao da promjenim key na brzi nacin nego da ga idem pisati uskljcuivanjem igrice itd.... thx

««««☻

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Cod2 - cd key u registryu
MaxyBoy kaže...

Braco...imam OS windows 7....na njemu instaliran cod2....i sad me zanima kako u registryu pronaci cod2 key..,

treba mi jer hocu da ga promjenim....al moram ga promjeniti bas tamo ? pls napisite kkao da promjenim key na brzi nacin nego da ga idem pisati uskljcuivanjem igrice itd.... thx

mutiplayer options-Enter key 

to je to

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
MaxyBoy kaže...

to je to

lol omg ides pisati, a neznas ni sta sam pitao...rekao sam da to bas necu jer postoji nacin da ga samo skopiram

««««☻
16 godina
protjeran
MaxyBoy kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
MaxyBoy kaže...

to je to

lol omg ides pisati, a neznas ni sta sam pitao...rekao sam da to bas necu jer postoji nacin da ga samo skopiram

pa mozes al dok do tog u registryu dođes vec ces 3 puta tam upisat sifru 

kakve ti dvojbe imas trazis nesto a mozes to jednostavno na drugi nacin rjesit 

omg lol .....

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
17 godina
neaktivan

Možda hoće nekom mrknut key pa mu zato treba podatak gdje se on nalazi u registryju?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ključ se nalazi ovdje:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Možda hoće nekom mrknut key pa mu zato treba podatak gdje se on nalazi u registryju?

ne. imam 700 keyeva i od toga ih je 140 org :D

««««☻
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice