CoD 6 problem

poruka: 10
|
čitano: 3.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD 6 problem

Pozdrav,

kupio danas CoD Modern Warfare 2 i instalirao ga, prvo krene instalacija Steam-a, nakon toga igre. Nakon dovršene instalacije pokušavam prokrenuti igru a stalon dobivam poruku da nije moguce spajanje na Steam server i da pokušam ponovo. U cemu je problem, samo želim igrati singleplay.....pomozite.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
CoD 6 problem

Da li si povezan na internet? Da li ti možda firewall blokira steam?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD 6 problem

nakon 3 ure proradilo sam, sve sam provjerava.........neznam što je bilo.

pozdrav

17 godina
neaktivan

pozdrav,

da ne otvarma novu temu, čitam na netu da ce cod6 ruši na zadnjoj misiji u singlu. Zna li netko što o tome.

hvala

17 godina
neaktivan
čiovo kaže...

da ne otvarma novu temu, čitam na netu da ce cod6 ruši na zadnjoj misiji u singlu. Zna li netko što o tome.

Ne ruši se.

16 godina
neaktivan
CoD 6 problem

Ne ruši se 100 % barem meni ne.Cool

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
čiovo kaže...

pozdrav,

hvala

to pitanje si mogao sačuvat za vrijeme kada dođeš do zadnje misije...i jasno, ako ti se to dogodi.

ne kužim, zašto si kupovo original da bi igro samo sp...ova igrica je prvenstveno za mp. ja koji isto preferiram sp, skinuo sam ju i prešo...400 kuna nije vrijedno ako ću igricu preć za 6 i pol sati što je meni bio slučaj...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 16:10 (mrxa1).
17 godina
neaktivan

pozdrav,

volim igru igrati u sp, i obicno samo tako igram (kad imam vremena), samo sam od cod4 ili 5 poceo malo po mp, pošto nisam veliki igrac (mislim da mi je ovo jedina igrica uz pes koju sam ikad igrao). Ako si je ti prešao u 6 ipo sati meni ce mojim tempom trebati tri miseca dana, imam malo vremena za igranje (ali ovo me opušta i kad imam po ure za igrat igram). Što se cijene tice je 400 kuna je puno, ali imam srece (možda) pa si to mogu prijuštit, a iskreno nije mi se dalo skidat sa neta.

toliko.....

hvala

16 godina
neaktivan
čiovo kaže...

pozdrav,

hvala

Meni se jednom srušilo, igrao opet i išlo dobro, prošao, sada mi se oper srušilo.

tko zna do čega je.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
15 godina
neaktivan
CoD 6

Ovak ja sam presao igru za (na najlakse) 4h53m37s94stotinke xD .nije bila original ali cu je kupiti zbog multiplayera jer je to ono sto zapravo i igram

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice