Imam cod 4, patcheve 1.6 i 1.7, idem preko xfire-a na cod4, uđem u server, sve normalno učita, uđe u igru i izbaci me odmah van... instaliram punkbuster uđem u igru i igram normalno... kasnije idem opet u neki server i opet me izbaci i piše nešt kao: igrač Viper global punkbuster... i onda neće više ni u koji server. šta to znači i što bi trebao napraviti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
punkbuster sam update-o, kakve hackove zgasit?
Ukoliko nemas orginal (sto cisto sumnjam) koristis piratski kljuc, e problem je sto taj isti kljuc koristi jos milju ljudi kojima je mrsko izdvojiti lovu za org. . Pa se nasao i jedan od njih koji je koristio neki cheat i uhvacen je pa je taj kljuc obiljezen. Rijesenje KUPI ORGINAL a ako ti je bas toliko mrsko samo promjeni kljuc. . .
Jel može neko to malo detaljnije objasnit pliiiiiz. Meni piše "using dissalowed program/driver" uđem u bilo koji server i sve ko po loju radilo do prije tjedan dana! A sad igram i za 2 min me izbaci! Ama baš svaki put i ama baš na svakom serveru. Updejto sam sve i niš. Jel može neko detaljno pomoć! pliiiiz. :)
ja udzem u igricu i pise da moram ukljucit punkbuster ja ukljucim al se on zgasi sta da napravim
molim odgovor pod hitno
otvoris ga u notepadu stavis sv_punbuster na varijablu 1 i ponovo ga sejvas(napomena kad otvoris u notepadu dosta je nepregledno ap to sve skopiras u word i onda kad zavrsis iz wora oped u notepad di si ga otvorio i save)
Punkbuster se ukljucuje u igrici i nebi ti se trebo gasit. Imas ga pod opcijama.
A ti gore drugi. Probaj promijenit CD key. Ili cak reinstall igre citave. Nije to neki problem. ja sam doso vec 4-5 pua do 55lv zbog cd-keyeva.
ja mislim da kada promijeniš CD-key ne moraš prelaziti sve ponovo do level 55.......i opet radit sve chalange i ta sranja....ima jedna caka....bar je meni upalila....uđeš u cod 4 multiplayer (ali prije copiraj neku IP adresu nekog servera).....sada naravno odes u opcije i zamjeniš CD-key....ali nemoj izlaziti iz cod 4 multiplayera neg odma uđi na neki sever preko konzole...i tada bi ti se cd-key trebao promijeniti a da di se stari profil ne promijeni
Ma koji update pb to je i meni bia isti taki problem promijeni CD-key i sve će bit ok.
E moze mi netko rec kako da updateam PB...
Jer kad ja ocu uc u COD 4 pise PB guid ban :S
kupi original igru
Evo ja imam PB Problem.
Connectam se na server sve normalno, radi bez problema, i nakon otprilike minut-dvi, izbaci mi jednu od ove 2 poruke:
http://i33.servimg.com/u/f33/13/43/50/35/cod4mp10.png
Evo ja imam PB Problem.
Connectam se na server sve normalno, radi bez problema, i nakon otprilike minut-dvi, izbaci mi jednu od ove 2 poruke:
http://i33.servimg.com/u/f33/13/43/50/35/cod4mp10.png
Oba problema se cesto dogadaju mnogim igracima. I za oba je najcesce rjesenje reconnect . Prvi ti ukazuje na losiju kvalitetu veze izmedu tebe i servera (mada ne laga i ping je nije velik, zna se nasumicno dogoditi). Drugi se isto nasumicno dogada, a ako ti se stalno desava reinstall igre i pb-a bi trebao pomoci. I jos nesto oko drugog problema: kada udjes u server otvori konzolu i pogledaj dali pise PnkbstrB has sucessfuly started (ili tako nesto), onda ces unaprijed znati da te nece kickat zbog toga.
stalno me kicka, nemogu provest po minute u igri.
U procesima,oba dva (a i b) pb mi rade.. Nezz, ja mislin da cu skoknit do frenda i reinstallat sve..
ja udzem u igricu i pise da moram ukljucit punkbuster ja ukljucim al se on zgasi sta da napravim
molim odgovor pod hitno
Moras skinut punkbuster sa njihove stranice, skinuti datoteku pbsetup.exe(link:http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-cod4.php), instalirat ga, odabrat igru i stisnuti check for updates.
nemoj kupiti org. Ja sam kupio COD4 i COD6, a par tjedana poslije sam vidio da su mi key codovi ukradeni. Tako da sam bacio lovu bezveze.
molim vas sta je problem meni se stalno pokazuje pbnstrk.exe tako nest dole onda udem ponovo igram 2-3 min onda me izbaci onda pise da sam kick na 2 min