CoD 2 vs CoD 5 zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 13.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 2 vs CoD 5

Imam problem sad COD-om 5 kada na xfireu odaberem server s tom patch verzijom (1.6), ne očitava mi se awaiting challenge nego mi uđe u multiplayer meni.

Instalirao sam sve patcheve i stavio odgovarajući kreker i updateao sam punkbusterom.

U čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CoD 2 vs CoD 5
308gtsfan kaže...

Imam problem sad COD-om 5 kada na xfireu odaberem server s tom patch verzijom (1.6), ne očitava mi se awaiting challenge nego mi uđe u multiplayer meni.

Instalirao sam sve patcheve i stavio odgovarajući kreker i updateao sam punkbusterom.

U čemu je problem?

mislim da moras ulazit preko konzole

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
Zeromaxy kaže...

Rofl ne pricaj o necemu o cemu nemas pojma, u svim statistikama CoD4 je presao CoD2, od competitiva do očeva i mamica koji igraju 4fun.

Jedino sto drzi CoD2 na zivotu je to da mi balkanci, i slicni ljudi nemamo najnovije kompove koji nepodrzavaju/jedva podrzavaju CoD4. Da svakome od CoD2 i CoD4 igraca damo novi komp, pitam se na koju igru bi presli. Takodjer competitive CoD2 skoro pa nije ni postojao, par malih LANova, dok u CoD4 je bilo AEF sa 20000€ nagradama i TEX08 sa 25000€ i jos mnogo drugih manjih u maloj drzavi na razini najvecih u CoD2.

CoD2 uopce nema losu grafiku, samo igrica nije optimizirana, i najjaci kompjuter danasnjice nemoze imat 250 u CoD2 na high detaljima, zbog slabe optimiziranosti. Igrajte igru na high detaljima i vratite se u 2004 i neku kada je CoD2 izasao pa cete vidjet kako je grafika losa /not.

E nepricam ja o nicem sto neman pojma, nego ja govorim kako je, neda mi se citat sta sam pisao prije koji mjesec, ali vjerojatno sam uzimao u obzir vrijeme a prema tome CoD4 nije bolji od Duje jer je ona i dan danas medju top 3-4 MP igre, a o  tom za CoD4 cemo moć tek kad prodje par godina ili CoD 2 izumre, valjda kuzis sta ocu rec, inace svaki CoD je bio prodavaniji od predhodnog prema tome nemores usporedjivat Igru u tom smislu.

I Da CoD2 uopće nije nimalo NEOPTIMIZIRAN, da malo promislis vidio bi da je igra napravljena oko 2005, i izbacili su 3 patcha i da ove nove graficke i procesori(Quad) tada nisu uopće postojali i kako ti mislis da mores imat neki extra fps ako ti nemoze koristit dobro graficku, igra je vrlo optimizirana, ja sam s geforce 2 (64 mb)hvatao do 50 fpsa a to mi vise nije ni vazno svaki cod 250 fps lock, 333 mi kvari skill, puske brze pucaju i brze se krećeš, to te pokvari kad spustis.
I da CoD2 ima i dan danas solidnu grafiku, a do prije par godina imao je odlicnu.

Znam ja sta ti zelis reci ali malo na krivi nacin.

I don't care...
17 godina
neaktivan
CoD 2 vs CoD 5

Ajme, kakva retardirana tema - kao i ono ''moj tata je jači od tvog''... Ajmo moder, žuti karton!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoD 2 vs CoD 5

Tema je uzaludna jer oni koji su voljeli i jos vole CoD 2 ostalim nastavcima zamjeraju dodatke poput perkova aviona itd, tako da su oni ostali na dobrom starom provjerenom sistemu, igrao sam CoD 2 kao lud iz dana u dan ali sam presao na CoD 4 jer mi je taj setting ispao zanimljivij, nakon tog sad malo i igram i WaW cisto jer su mi nakon 2 godine intezivnog igranja CoD 4 dojadile jede te ite mape, i da budem iskren igra uopce nije takakv FAIL kako ljudi pricaju, support je odlican, pojavljuju se nove mape i igra se konstantno poboljsava.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...

Tema je uzaludna jer oni koji su voljeli i jos vole CoD 2 ostalim nastavcima zamjeraju dodatke poput perkova aviona itd, tako da su oni ostali na dobrom starom provjerenom sistemu, igrao sam CoD 2 kao lud iz dana u dan ali sam presao na CoD 4 jer mi je taj setting ispao zanimljivij, nakon tog sad malo i igram i WaW cisto jer su mi nakon 2 godine intezivnog igranja CoD 4 dojadile jede te ite mape, i da budem iskren igra uopce nije takakv FAIL kako ljudi pricaju, support je odlican, pojavljuju se nove mape i igra se konstantno poboljsava.

Potpuno isto razmišljanje imamo i ja sam nasjeo na recenziju,i tak malo zaigro kad ono igra sasvim ok.

Brza ,dinamična ,žestoka sve ono što krasi jednu MP igru.

Cod2 nije loš dapaće ali,nekako ga vrijeme pregazilo,malo mi dosadio.

Jedino što mi se čini da u cod5 ima malopreviše kampera

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Napravio sam temu CoD2 vs CoD5 a ne CoD5 vs CoD4 zbog toga što se radi o istoj tematici! CoD5 i CoD4 se ne mogu uspoređivat! CoD2 i CoD5 po radnji, igrivosti, prići...može se uspoređivat.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
sk8 4 life kaže...

Napravio sam temu CoD2 vs CoD5 a ne CoD5 vs CoD4 zbog toga što se radi o istoj tematici! CoD5 i CoD4 se ne mogu uspoređivat! CoD2 i CoD5 po radnji, igrivosti, prići...može se uspoređivat.

call of Duty 2 i Call of Duty WaW djele isti setting WW2, dizajn oruzja itd ali isto tako Call of Duty 4 i Call of Duty WaW djele identicnu fiziku, grafiku, sustav perkova, attachmenta na puskama, supprta, sistem levelanja itd. . .

Uostalom ja nisam rekao da je i jedna od njih bolja od druge, nego da je svaka imala/ima nesto super u sebi sto me drzalo/drzi uz njih.

A to sto ti pravis FLAME teme u kojima potices uzaludne i nepotrebne rasprave o dvije igre koje su odlicne i koima je jedina zajdnicka stavka WW2 a cjeli sistem se razlikuje to je tvoj problem Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 18:25 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

da je 4 kao 2 i 5 onda bi bila dobra,,mislim jesu dobra ,,ali nevalja ni jedan ni drugi sad ;D stare puske :/ hate this XD

Paty
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
Zeromaxy kaže...

Rofl ne pricaj o necemu o cemu nemas pojma, u svim statistikama CoD4 je presao CoD2, od competitiva do očeva i mamica koji igraju 4fun.

Jedino sto drzi CoD2 na zivotu je to da mi balkanci, i slicni ljudi nemamo najnovije kompove koji nepodrzavaju/jedva podrzavaju CoD4. Da svakome od CoD2 i CoD4 igraca damo novi komp, pitam se na koju igru bi presli. Takodjer competitive CoD2 skoro pa nije ni postojao, par malih LANova, dok u CoD4 je bilo AEF sa 20000€ nagradama i TEX08 sa 25000€ i jos mnogo drugih manjih u maloj drzavi na razini najvecih u CoD2.

CoD2 uopce nema losu grafiku, samo igrica nije optimizirana, i najjaci kompjuter danasnjice nemoze imat 250 u CoD2 na high detaljima, zbog slabe optimiziranosti. Igrajte igru na high detaljima i vratite se u 2004 i neku kada je CoD2 izasao pa cete vidjet kako je grafika losa /not.

E nepricam ja o nicem sto neman pojma, nego ja govorim kako je, neda mi se citat sta sam pisao prije koji mjesec, ali vjerojatno sam uzimao u obzir vrijeme a prema tome CoD4 nije bolji od Duje jer je ona i dan danas medju top 3-4 MP igre, a o  tom za CoD4 cemo moć tek kad prodje par godina ili CoD 2 izumre, valjda kuzis sta ocu rec, inace svaki CoD je bio prodavaniji od predhodnog prema tome nemores usporedjivat Igru u tom smislu.

I Da CoD2 uopće nije nimalo NEOPTIMIZIRAN, da malo promislis vidio bi da je igra napravljena oko 2005, i izbacili su 3 patcha i da ove nove graficke i procesori(Quad) tada nisu uopće postojali i kako ti mislis da mores imat neki extra fps ako ti nemoze koristit dobro graficku, igra je vrlo optimizirana, ja sam s geforce 2 (64 mb)hvatao do 50 fpsa a to mi vise nije ni vazno svaki cod 250 fps lock, 333 mi kvari skill, puske brze pucaju i brze se krećeš, to te pokvari kad spustis.
I da CoD2 ima i dan danas solidnu grafiku, a do prije par godina imao je odlicnu.

Znam ja sta ti zelis reci ali malo na krivi nacin.

Nekuzis ti o cemu ja govorim, ne govorim tko je bio prodavaniji nego koju igru se vise igra, i CoD4 je pola godine nakon svog releasa presao CoD2. Dobro se zna da 90% balkana ne kupuje original dok je ne izigra da im bas nije prijeko potreban (recimo lige i ladderi ala CB)

I opet nekuzis sto ja govorim, CoD2 je neoptimiziran jer se ne skalaje. S novim quad procesorima i grafickama, npr 2x4890 Vapor X na i i7 920 na 3.6ghz mozes doc do 1000 fps. Ali sve na high nikad nece vrtit 250, ni s najjacim kompom danasnjice, u tom segmentu nije optimizirana.

FPSi nemaju veze sa kretnjom nego sa gameflowom, znaci ako nema fps dropova nece ti laggat i igrica klizi, ima veze s pucanjem i s jumpanjem. Ne samo sta brze pucas nego je hit registration bolji. Nadalje, da igras CoD2 kompetetivno sigurno ti manji fps nebi bio drazi, vjeruj mi. Al razumijem ako pubas 4fun itd pa imas ta svoja uvjerenja da ti nije napeto itd...

15 godina
neaktivan
ma codwaw je daleko bolja.Cod 2

ma codwaw je bolja od cod2 jer u cod2 ima vise haxora na svakom serveru najmanje ih ima po 10.Igra je prespora opalis kundakom ubije ga kundak nidje veze.Moj glas je za codwawSmijeh

haris
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice